x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend. Gemenii preferă să nu iasă din casă, în timp ce Taurii fac orice să socializeze

Horoscop de weekend. Gemenii preferă să nu iasă din casă, în timp ce Taurii fac orice să socializeze

13 Noi 2016   •   08:28
Horoscop de weekend. Gemenii preferă să nu iasă din casă, în timp ce Taurii fac orice să socializeze

Horoscop 13 noiembrie 2016. Berbec

Se pare că vei avea parte de timp liber în cele din urmă. Oricât ai vrea să lenevești, spiritul tău nestatornic de berbec va găsi activități distractive, dar care să nu presupună prea mult efort, nici fizic, nici intelectual.  

Taur

Vremea de afară nu este un impediment pentru tine. Te încăpățânezi să ieși afară, să faci niște plimbări pe la rude sau prieteni, dar dacă nu te îmbraci corespunzător și nu îți iei umbrela, îți vei ruina ziua.

Gemeni

Spre deosebire de celelalte zodii de foc, ești foarte fericit că poți sta în casă toată ziua, eventual în pat, pe canapea sau pe un fotoliu confortabil și să citești, să te uiți la filme, să petreci timp cu familia, dar și cu tine însuți.

Rac

O discuție cu cel mai prieten, sau cel mai bun sfetnic al tău te va pune pe gânduri, pentru că îți spune adevărul în față, adevăr pe care nu voiai să îl recunoști. Știi că ai greșit pe undeva, la muncă sau în relația amoroasă, dar niciodată nu e prea târziu pentru a remedia situația.

Leu

Dacă ieși cumva în oraș, ai putea întâlni persoane egoiste, care sunt numai pentru ele și care nu participă la activități împreună cu alți oameni. Îți este foarte greu să le înțelegi și să creezi o legătură cu ele, dar ascultă ce spun, pentru că poți avea de învățat.

Fecioară

A venit momentul așteptat de tine, să pui stop muncii în folosul celorlalți și a nevoilor celor care nu te apreciază așa cum îți dorești. La sfârșit de săptămână faci numai ceea ce iubești, te ocupi de pasiunile tale și dai viață ideilor așternute, cândva, pe hârtie.

Balanţă

Pentru că nu ai avut grijă de tine așa cum trebuia, sistemul tău imunitar a fost afectat și începe să cedeze. Să nu te surprindă faptul că ai răcit, sau dacă organismul îți va da semne de slăbiciune. Odihnește-te și tratează-te.

Scorpion

Mai ai două zile la dispoziție să pui capăt perioadei copilărești și să revii cu picioarele pe pământ. Profită de ele și fă orice îți trece prin minte, pentru că de luni te așteaptă un nou val de griji și probleme la serviciu, sau în familie.

Săgetător

Ești foarte liniștit și contemplativ. Acorzi o atenție deosebită oamenilor, reacțiilor lor, modului în care natura s-a schimbat în ultimele zile și cum vremea de afară afectează totul din jurul tău. Este cu siguranță cel mai calm sfârșit de săptămână din ultima vreme.

Capricorn

Ești la polul opus față de nativii din Săgetător, pentru că îți risipești energia cu lucruri inutile, în speranța că vei găsi o activitate pe care să o faci cu plăcere. Timpul trece, iar tu nu știi ce să faci cu el. Concentrează-te, sau cere ajutorul cuiva.

Vărsător

Îți vine ideea să tragi linie și să vezi cum stai din punct de vedere financiar, dar lucrurile nu sunt deloc cum credeai. Constați că ai cheltuit bani pe lucruri mărunte și că nu îți vor ajunge până la următorul salariu. Te împrumuți sau mai strângi cureaua.

Peşti

Ziua de naștere a unui prieten te pune pe gânduri și ești preocupat de trecerea timpului. Nu este prima dată când spui că vei fi mai organizat și că de luni vei respecta un plan care are ca scop eficientizarea timpului, cum să faci să nu îl mai pierzi, dar speri că de data asta te ții de cuvânt.

 

Citește și BANCUL ZILEI: Moşul şi prezervativul, femeia şi oferta

Efectul Trump, SUA ar putea să se confrunte cu secesiunea. California vrea CALEXIT

„Doctori de închiriat”, soluția pentru criza de personal din spitale

 

×