x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii iunie 2023. Aventuri de vară, inimi frânte și adevăruri care ies la lumină

Horoscopul lunii iunie 2023. Aventuri de vară, inimi frânte și adevăruri care ies la lumină

de Moira Dună    |    31 Mai 2023   •   18:00
Horoscopul lunii iunie 2023. Aventuri de vară, inimi frânte și adevăruri care ies la lumină
Sursa foto: Hepta

Acestă perioadă aduce aventuri de vară dar și inimi frânte. Soarele va părăsi zodia inteligentă a Gemenilor și va intra în sensibilul Rac.

Lună plină are loc în Săgetător, sâmbătă, 3 iunie, care aduce o predispoziție pentru dramă. Pluto, care a intrat recent în rebelul Vărsător, este retrograd și se întoarce pentru scurt timp în Capricorn, duminică, 11 iunie, cerând tuturor să pună limite ferme, potrivit allure.com. 

Oamenii au chef de petrecere atunci când Saturn, disciplinatul zodiacului, merge retrograd prin Pești, sâmbătă, 17 iunie. Acum încurajează distracția și încălcarea regulilor. 

O Lună nouă va fi în Gemeni, duminică, 18 iunie, dând startul unui ciclu proaspăt și tocmai la timp pentru sezonul Rac, care începe miercuri, 21 iunie. Pregătește-te pentru picnicuri, romanțe și drame de vară. Luna se încheie cu Neptun retrograd în Pești, vineri, 30 iunie, când vor ieși la suprafață unele adevăruri.  

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ia-o mai ușor la începutul lunii. Există o Lună plină în Săgetător și pare a fi o rețetă pentru dramă. Când Pluto se întoace în Capricorn, ești dornic să-ți negociezi granițele, în special munca. Comunicarea este de partea ta iar stelele oferă un plus de încredere. Dacă ai așteptat oportunitatea potrivită pentru a negocia cu partenerul tău de viață ori la locul de muncă, lucrurile sunt de partea ta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Prima săptămână din iunie pare epică pentru viața ta amoroasă. Dacă ești singur vei avea parte de aventuri cu prietenii. Vremurile sălbatice continuă cu prietenii când Saturn, făcătorul de reguli al zodiacului, retrogradează în Pești, așa că este în regulă să stai afară până târziu de dragul dansului sau oricare ar fi forma ta preferată de distracție de vară. Apoi, când Neptun retrogradează și el, primești ajutor pentru a stabili limite, care pot include nevoia de odihnă. Citește aici horoscopul tău integral din iunie, Taur.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Nu plânge pentru că sezonul tău se termină. Zâmbește, pentru că atunci când Soarele intră în Rac începi un nou ciclu binevenit într-o relație. În următoarele câteva săptămâni vei găsi un nou cel mai bun prieten sau atingi noi niveluri de intimitate cu partenerul. Iunie îți cere să te uiți la granițele tale, dar ține minte, granițele nu sunt ziduri. Dacă ții prea mult garda sus, s-ar putea să ratezi aceste oportunități de a-ți dezvolta legăturile. 

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Asigură-te că prietenii tăi cunosc tipul tău preferat de tort. Ți-ai ales coafura și machiajul de ziua ta? Începutul lunii iunie este ultra-glam și te încurajează să experimentezi rutine de frumusețe. Ești pregătit să începi să sărbătorești când Saturn retrogradează, iar când sezonul tău începe, miercuri, 21 iunie, s-ar putea să fii pregătit pentru un pui de somn. Singura întrebare este, poți să te ieși din carapacea ta și să-ți lași prietenii să te umple cu dragoste și atenție? 

Leu (23 iulie – 22 august)
Toți Leii care se află într-o relație de dragoste se pot aștepta la o val de plăcere și intimitate în prima săptămână a lunii iunie. Cei care sunt concentrați pe ei înșiși pot economisi timpul și banii cheltuiți pe întâlniri pentru a se relaxa. Când Saturn devine retrograd, ești curios să explorezi noi căi de senzualitate, de la rutine de frumusețe la jucării sexuale. Calendarul tău devine ocupat odată ce Soarele intră în Rac. Nu uita că pisicile pot dormi 18 ore pe zi, așa că este esențial ca fiecare Leu să-și facă timp pentru odihnă. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Luna plină în Săgetător aduce lupte pentru putere. Când Saturn retrogradează în a 7-a casă a parteneriatului, vezi o relație care evoluează. Acest lucru ar putea însemna schimbarea unui format de relație romantică sau apropierea de un prieten. Tot ce îți cer stelele este să fii sincer cu tine cu privire la nevoile pe care le ai. Sezonul cancerului aduce aventuri de care îți vei aminti toată viața, chiar dacă în sfârșit vezi pe cineva în adevăratele lui culori.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Când Pluto se cufundă din nou în harnicul Capricorn, toate zodiile au sarcina de a analiza echilibrul dintre muncă și viață. Dar pentru că acest tranzit îți luminează a 4-a casă a căminului și familiei, acest lucru sună adevărat, în special pentru tine. Saturn retrogradează și îți cere să fii serios să acorzi suficient timp pentru odihnă. Când sezonul Rac începe, ești mai fermecător ca niciodată. Următoarele câteva săptămâni îți vei face noi prieteni și vei stabili de contacte profesionale valoroase. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Fii cu ochii pe căsuța de e-mail în jurul Lunii pline în Săgetător deoarece este posibil să primești vestea pe care o aștepți. Iunie este o lună excelentă pentru crearea de noi conexiuni sociale deoarece încrederea și carisma ta sunt remarcate. Și, în timp ce Scorpionii tind să fie suprasexualizați, dacă există vreodată un timp pentru a te juca și a deveni pervers, este după ce planeta strictă Saturn își începe retrogradarea. Iunie se termină și cu Neptun retrograd, dar acest dans înapoi îți cere să te odihnești. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Primul weekend din iunie aduce o Lună plină haotică în zodia ta. Nu toată lumea îți poate gestiona energia atunci când este amplificată de această fază puternică a Lunii, așa că  pot exista certuri în cercul tău social. Această lunație este cel mai bine petrecută cu un iubit sau un prieten de încredere. Când Pluto retrograd se cufundă înapoi în Capricorn, stelele îți cer să te uiți la modul în care viața ta profesională ți-ar putea afecta sănătatea mintală. Dar atmosfera se luminează când începe sezonul Rac. Doar nu uita să dormi suficient. Ești prea ocupat pentru a face față epuizării. 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Pluto a început un nou ciclu generațional, ieșind în martie din semnul tău pentru a intra în Vărsător. Acum, planeta transformatoare se scufundă pentru scurt timp înapoi în semnul tău, cerându-ți să-ți verifici starea de bine și să te asiguri că nu ești suprasolicitat. În plus, planeta ta conducătoare, Saturn, merge retrograd prin Pești. În timpul dansului său înapoi, stelele îți cer să fii creativ. Poți fi un perfecționist în comunicarea ta. Dar, când Neptunul visător retrogradează și el la sfârșitul lunii, cel mai bine este să fii cât mai direct posibil, astfel încât nimic să nu se piardă în ceața planetei. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
În luna martie, Pluto a intrat în  zodia ta însă acum este retrograd în Capricorn. Se va întoarce în semnul tău pe 20 ianuarie 2024 și va rămâne acolo circa 19 ani. Ești cunoscut ca umanitarul zodiacului. Cu toate acestea, în timp ce Pluto se întoarce în Capricorn, trebuie să te asiguri că nu profiți de timpul sau de energia emoțională a nimănui. Dar iunie aduce și distracție uşoară, mai ales după ce soarele intră în Rac.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Ai scăpat de dramă iar acum alegi somnul în nopțile  din jurul Lunii pline în Săgetător. Când Pluto retrograd se mută în Capricorn, stelele îți înscriu să te asiguri că dedici suficient timp prietenilor tăi. Petrece timp cu cei care îți sunt alături atunci când Saturn retrogradează. Apoi, când planeta ta conducătoare, Neptun, își începe și ea dansul înapoi, fii pregătit să-ți faci noi prieteni. 


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop iunie 2023