x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 18-24 decembrie. Balanțele se reconectează cu natura

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie. Balanțele se reconectează cu natura

15 Dec 2017   •   09:54
Horoscop săptămâna 18-24 decembrie. Balanțele se reconectează cu natura

Berbec

În această săptămână te gândești doar la situația ta financiară. Nu ești mulțumit de punctul în care te afli și îți dorești mai mult, căci simți că tot potențialul tău este irosit pe proiecte mărunte. Secretul este să nu îți pierzi încrederea și să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Taur

Te trezești cu multă energie. Vei cunoaște oameni noi, în această săptămână, și vei face planuri mărețe. Nu mai ai timp să te gândești la viața ta personală, însă totul se schimbă în weekend. Te întâlnești cu prietenii și petreci timp de calitate.

Gemeni

Simți că ești înconjurat de magie. Întâlnești străini cu care ești pe aceeași lungime de undă și reușești să treci peste problemele care îți ies în cale. La mijlocul săptămânii, reușești să te reconectezi cu lumea reală și te reapuci de niște treburi pe care le-ai tot amânat.

Rac

Dorești să organizezi o petrecere, însă nu primești prea mult ajutor din partea prietenilor tăi. Reușești să mobilizezi pe toată lumea și să aduci grupul vechi de prieteni la un loc. Săptămâna aceasta este despre spontaneitate și prieteni, iar tu ești cel care inițiază întâlnirile.

Leu

În această săptămână totul se rezumă la cariera ta. Deși ai niște probleme cu șeful, reușești să aduci totul pe linia de plutire. Nu îți face prea multe griji, toate problemele vor dispărea la sfârșit de săptămână și vei reuși, în afârșit, să te relaxezi.

Fecioară

Îți dorești să călătorești de ceva timp, însă nu ai avut timpul necesar în ultima vreme. În această săptămână este momentul să profiți de timpul liber și să mergi în locurile în care îți dorești de atâta timp. Dacă nu ai resursele pentru o călătorie mare, optează pentru ceva mic.

Balanţă

Natura este minunată, iar în această săptămână vezi asta mai clar ca niciodată. Vrei să petreci cât mai mult timp afară, departe de oraș, pentru a te bucura de tot ce are natura de oferit. În general, vei trece prin această săptămână de parcă ai fi înconjurat de o bulă magică.

Scorpion

Cele mai importante lucruri într-o relație, romantică sau nu, sunt: comunicare și disponibilitatea de a încerca lucruri noi. Este important să vă reamintiți că sunteți în această relație împreună, iar compromisurile trebuie să vină din ambele părți. Va fi o săptămână productivă.

Săgetător

În această săptămână totul se rezumă la lucrurile mici, căci înveți să te bucuri de toate lucrurile mărunte pe care ți le oferă viața și, totuși, reușești să te concentrezi pe imaginea de ansamblu. În weekend, toți cei din jurul tău vor să vorbească despre ideile lor, iar tu nu mai apuci să te concentrezi pe ale tale.

Capricorn

Intersecția dintre iubire și distracție este un loc minunat, iar tu ajungi acolo în această săptămână. Ai o stare de spirit pozitivă, iar totul merge exact așa cum ai plănuit. Vorbește cu persoana specială din viața ta despre ceea ce simți. Această discuție te va face cu adevărat fericit.

Vărsător

Este amuzant când începi să te gândești la rude fără niciun motiv. Familia îți ocupă o mare parte din timp în această săptămână, iar acest lucru te face să te simți foarte bine. Te umpli de energie și petreci timp de calitate cu oamenii importanți din viața ta.

Peşti

Îți dorești să renunți la toate planurile pe care le ai pentru această săptămânnă, pentru că îți dorești să petreci din ce în ce mai mult timp de unul singur. Vrei să stai în casă, poate să citești o carte sau să te uiți la un film. Tot acest timp petrecut singur te va ajuta să te regăsești.

 

×