x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 25-31 decembrie. Berbecii sunt în tensiune

Horoscop săptămâna 25-31 decembrie. Berbecii sunt în tensiune

21 Dec 2017   •   17:19
Horoscop săptămâna 25-31 decembrie. Berbecii sunt în tensiune

Berbec

Este în regulă să te simţi emotiv în acest început de săptămână. Familia se dovedeşte a fi, în această perioadă, o sursă constantă de stres, pentru că sunt atât de multe aşteptări pe care îţi doreşti să le onorezi. Spre sfârşitul săptămânii, reuşeşti să te relaxezi.

Taur

Simţi nevoia să vorbeşti cu cei din jurul tău despre modul în care te simţi, însă nu ştii dacă ar fi dispuşi să asculte. Uită-te bine la cei din jurul tău şi îndreaptă-te spre cei în care ai cea mai multă încredere. Nu-ţi deschide sufletul în faţa oricui, doar de dragul de a vorbi.

Gemeni

Îţi faci multe probleme legate de bani în această săptămână, pentru că sărbătorile au venit cu mai multe cheltuieli decât te aşteptai. Spre mijlocul săptămânii, o să ai o discuţie care o să te facă să înţelegi că banii aduc fericirea atunci când îi cheltui, căci ăsta le este scopul.

Rac

Săptămâna aceasta este despre noi începuturi şi este momentul perfect să renunţi la obiceiuri vechi şi nesănătoase, cum ar fi ţigările. Du-te şi fă-ţi şi nişte schimbări de look, eventual fă o plimbare şi gândeşte-te la un nou stil de a te îmbrăca. Te va face să te simţi bine!

Leu

Începi să îţi dezvolţi o intuiţie din ce în ce mai bună legată de oamenii din jurul tău: ştii ce trebuie să le spui, când şi ştii şi ce gândesc, aşa că tot ce are legătură cu interacţiunile este ca şi rezolvat. În această săptămână, eşti mereu în centrul atenţiei.

Fecioară

Tu eşti organizatorul, în această săptămână. Masa de Crăciun? Tu eşti cel care organizează totul. Seara de revelion? Ai ghicit! Tu eşti cel care organizează totul. Însă, faci totul cu drag, pentru că este vorba de persoanele dragi ţie. Vei avea o săptămână care va decurge exact aşa cum îţi doreşti.

Balanţă

Încearcă să nu fi atât de dezamăgit, dacă lucrurile nu merg exact aşa cum îţi doreşti. Totul o să decurgă minunat, dacă îţi permiţi să te laşi luat de val. Eşti inteligent şi reuşeşti să te adaptezi diferitelor situaţii neprevăzute care îţi ies în cale, deci nu ar trebui să existe probleme.

Scorpion

În această săptămână, construieşti o relaţie specială cu o persoană care a intrat de curând în viaţa ta. Totul merge perfect, iar la mijlocul săptămânii afli ceva la care nu te aşteptai. La sfârşitul săptămânii, o să începi să faci ceva complet nou pentru tine.

Săgetător

Îţi pare rău că nu simţi magia sărbătorilor în modul în care ai simţit-o în anii precedenţi, însă şi percepţia ta asupra realităţii s-a schimbat. Întinde-te şi gândeşte-te la lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat. Nu îţi permite să aluneci într-o stare nostalgică, ce nu are niciun rost.

Capricorn

Ai o mulţime de lucruri de făcut, deci pentru tine nu prea există vacanţă. Înainte să te gândeşti să începi un nou proiect, la care te gândeşti de ceva timp, încearcă să le termini pe cele începute deja. Săptămâna aceasta se va încheia cu un aer de succes.

Vărsător

În această săptămână, totul este despre prieteni, familie şi distracţie. Luni, te simţi puţin obosit, însă, până la urmă, te gândeşti mai bine şi renunţi la orele alea de odihnă pe care ţi le-ai plănuit. Eşti în centrul atenţiei şi te bucuri că, în sfârşit, ai parte de o vacanţă.

Peşti

Primeşti exact ce îţi doreşti, în această săptămână, iar romantismul nu lipseşte deloc. Eşti cu adevărat fericit, pentru că vezi cât de frumos este să ai pe cineva care te apreciază. Eşti cu adevărat îndrăgostit, iar totul merge ca pe roate.

 

×