x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10 - 16 ianuarie 2022. Taurii se prefecționează. Vărsătorii vor să câștige mai mulți bani

Horoscop săptămânal, 10 - 16 ianuarie 2022. Taurii se prefecționează. Vărsătorii vor să câștige mai mulți bani

09 Ian 2022   •   13:25
Horoscop săptămânal, 10 - 16 ianuarie 2022. Taurii se prefecționează. Vărsătorii vor să câștige mai mulți bani
Sursa foto: Noah Silliman Unsplash.com

Horoscop Pe 10 decembrie Soarele avansează și face sextil cu Neptun în Pești. Toate zodiile manifestă optimism în această perioadă cu privire la planurile lor din acest an.

Horoscop Berbec

Săptămâna aceasta, visele se pot transforma în planuri mari. Ești gata să treci la următorul nivel. Te simți puțin iritat deoarece dorințele tale nu se manifestă în viața de zi cu zi. Scrie la romanul pe care l-ai început, exersează la chitară, trimite un email unei persoane cu care vrei să colaborezi. Un pas mic poate face diferența.  Vei avea mintea plină de idei de proiecte de artă, scheme de a face bani sau visuri de o casă în munți cu capre prietenoase și găini fericite. E bine. Vizualizarea face parte din procesul de manifestare.

Horoscop Taur

Vrei să îți continui studiile iar oamenii din jurul tău te ajută. Ai o dorință arzătoare de a te întoarce la școală pentru a obține o diplomă, dar există obstacole considerabile în calea ta. Acesta este un aspect iritant care duce la dispute acasă. Lasă această idee deoparte pentru o altă zi.  Totodată, există o întreagă comunitate disponibilă pentru a te ajuta. Înclinația ta naturală este să fii autonom.

Horoscop Gemeni

Alcătuiești un plan financiar solid care îți aduce oportunități. Vei avea parte și de o ceartă în familie pe tema alocarii fondurilor însă te concentrezi pe extinderea investițiilor, în timp ce partenerul tău dorește să plătească cheltuielile casei. O oportunitate surprinzătoare apare la serviciu. Vei putea să faci economii pentru pensie. 

Horoscop Rac

Dragostea te așteaptă, dar ai program încărcat. Așa că trebuie să ai răbdare. Ești nevoit să anulezi o întâlnire din cauza unei obligații de muncă. Reprogramarea ar putea însemna să mergi înainte și înapoi de câteva ori, deoarece orarul tău este plin de obligații și responsabilități. Aceste lucruri te irită. Vrei să planifici o călătorie. 

Horoscop Leu

Ești pregătit pentru aventură dar ai grijă să exagerezi, altfel vei fi dezamăgit. Ocupă-te de condiția ta fizică, mergi la sală, pe munte sau la schi. Însă nu exagera. Totodată, auzi despre o modalitate de a face bani mai ușor. Este posibil să provină dintr-o sursă de încredere, cum ar fi unchiul tău bogat. Sau poate dintr-un videoclip YouTube aleatoriu. În orice caz, te vei entuziasma dar fii totuși precaut. 

Horoscop Fecioară

Stabilește niște limite și găsește-ți echilibrul. S-ar putea să ai o întâlnire de familie, sărbătorind o zi de naștere sau o simplă petrecere. Dar nu totul merge conform planului. Este destul de ușor să arzi mâncare, să uiți să răcești berea sau să pierzi semnalul prin cablu chiar înainte ca jocul să înceapă. Va fi greu să-ți păstrezi calmul. Una dintre soluții este să găsești un echilibru între muncă și joacă. Acest lucru începe cu împărțirea unora dintre responsabilitățile de acasă sau să mergi la culcare mai devreme.

Horoscop Balanță

Vrei să mergi mai departe dar arăți puțină reținere. Este vorba despre comunicare greșită. Fii atent la trimiterea de mesaje text și emailuri. Ești pe val iar lucrurile par să se rezolve în mod magic. Există un loc de parcare chiar lângă intrarea în magazinul alimentar, Amazon livrează cu o zi mai devreme și cineva a golit mașina de spălat vase. De ce să nu valorifici această energie?

Horoscop Scorpion

Săptămâna aceasta, romantismul și intimitatea sunt în meniu. Acesta este un aspect provocator care ar putea provoca unele cheltuieli, vrând-nevrând. Poate că voiai o lună fără cheltuieli, iar acum descoperi că ai nevoie de ceva. Posibil că există o afacere atât de bună, încât nu vrei să o ratezi. Dar ar fi mai bine să aștepți o zi sau două pentru ca această energie să se limpezească. Totodată, ai parte de o cină romantică la lumina lumânărilor. Dacă ești la o primă întâlnire, vei găsi această persoană destul de captivantă.

Horoscop Săgetător

Drumul este stâncos pe alocuri. Punctele bune vor depăși punctele slabe. Este posibil să cumperi un vehicul nou. Să testezi și să evaluezi diferite opțiuni. Sau îți repari mașina. Din păcate, acesta este un aspect iritant și nu este înțelept să îți asumi angajamente pe termen lung. Reparatii auto: da. Cumpărarea unei mașini noi: nu. De asemenea, vrei să îți petreci timpul acasă, bucurându-se de confort. 

Horoscop Capricorn

Te miști cu ritmul stelelor. Acum ai o capacitate psihică crescută și captezi sentimentele altora ca un burete. Acest lucru poate fi puțin provocator pentru tine. Ca semn de pământ, ești în mod normal solid ca o piatră. Însă acum, când alții sunt supărați, începi să te simți trist. Și când oamenii sunt hiper, ai putea sări de pe pereți. Poți merge la cursuri de dans sau la sală. 

Horoscop Vărsător

Niște bani în plus ar putea ajunge în contul tău și te îndrepți spre prosperitate. Planurile de cină cu un prieten ar putea fi amânate, dar ești flexibil. Vor exista mici iritații,dar în general ar putea te distrezi. Poate obții fonduri suplimentare. Și, deși nu este o sumă uriașă de bani, este un semn că pot apărea oportunități mai mari de prosperitate în 2022. Este un moment bun pentru a face un plan pentru ceea ce vei face când vor apărea banii.

Horoscop Pești

Săptămâna aceasta, auzi muzica Universului. Un prieten vine la tine cu o idee grozava de afaceri. Ar putea avea un plan de afaceri pregătit, o listă de clienți de contactat, iar site-ul web este în funcțiune. Dar s-ar putea să nu ai timp și/sau energie să îți asumi încă un proiect. Aceasta este o energie dificilă. Încearcă săamâni decizia pentru o altă zi. Intuiția ta funcționează și culegi gândurile și sentimentele celor din jur. este un moment excelent pentru a-ți perfecționa abilitățile notându-ți impresiile și apoi comparându-le cu ceea ce se întâmplă cu adevărat.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop