x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11 - 17 iulie 2022. Urmează o perioadă plină de pace și surprize plăcute

Horoscop săptămânal, 11 - 17 iulie 2022. Urmează o perioadă plină de pace și surprize plăcute

10 Iul 2022   •   10:10
Horoscop săptămânal, 11 - 17 iulie 2022. Urmează o perioadă plină de pace și surprize plăcute
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Preocupările din săptămâna 11 - 17 iulie 2022 vor varia de la necazuri în dragoste până la construirea de averi și afaceri de succes. Demersurile de afaceri vor avea suișuri și coborâșuri, iar unele cupluri romantice se vor împăca cu deciziile lor de relație.

Ne vom uita la vise urâte cauzate de o criză de conștiință și la câteva decizii prostești luate în dragoste. De asemenea, ne uităm la noi romanțe care se formează din prietenii care au durat ani de zile. Săptămâna aceasta ne aduce materialele potrivite și instrumentele potrivite pentru a realiza ceea ce dorim să realizăm.

Jucătorii noștri puternici sunt Luna sextil Pluto, Luna în Săgetător, Luna în trigon Marte și Luna Plină în Capricorn. Agresorii noștri sunt opoziția Lună cu Mercur, conjuncția Luna cu Pluto, Luna opusă lui Venus și Venus trigon Saturn.

Suntem la cheremul acestor tranzite, dar puterea este, ca întotdeauna, în propriile noastre mâini. Ceea ce facem cu puterea depinde de noi. Îl vom folosi spre bine sau îl vom lăsa în cele din urmă să ne corupă? Asta rămâne de văzut.

Horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal pentru 11 - 17 iulie 2022

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

S-ar putea să te întrebi ce ai greșit în această săptămână, Berbec, deoarece multe lucruri par să se întoarcă asupra ta. Simți greutatea grea a propriei conștiințe și vine sub formă de vise urâte și presimțiri dure.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dacă ai făcut recent o investiție sau dacă ai riscat la ceva financiar, ești pe cale să primești o veste bună. Investițiile tale funcționează și săptămâna aceasta ar trebui să-ți aducă o îmbunătățire clară în chestiuni financiare.

Vei întâlni oameni care te pot ajuta să mergi și mai departe dacă asta îți dorești. Ești pe mâini bune și ai prieteni pricepuți cu banii și ei îți stau la dispoziție.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Săptămâna depinde de tine, deoarece ești în mare putere în acest moment. Dacă alegi să faci bani, o vei face. Dacă simți nevoia să te concentrezi pe viața ta amoroasă, atunci vei vedea rezultate fericite.

Dacă sănătatea ta este ceva despre care crezi că ar putea merita să te uiți, atunci, prin toate mijloacele, fă ceea ce trebuie prin corpul tău. Și dacă dorești să te relaxezi și să fii singur, atunci ești sprijinit universal în acest sens. Ar trebui să fie o săptămână plină de pace pentru tine, Gemeni.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Există anumite lucruri în viața ta la care ai prefera să nu te uiți și, dacă nu ești atent, s-ar putea să ajungi să plătești un preț mare pentru acea ignoranță intenționată. Nimeni nu vrea să recunoască că este fie greșit, fie prost, dar să pretinzi că un adevăr binecunoscut nu este altceva decât o minciună este ceva cu care s-ar putea să trebuiască să te confrunți în această săptămână.

Nu-ți amâna responsabilitatea față de tine ca persoană sănătoasă; asigură-te că ai grijă de tine. Poți scăpa de asta, Rac.

Leu (23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este totul despre bani și foarte puțin altceva. În afaceri, va trebui să soliciți ajutor. Dacă alegi să te înconjori de oamenii potriviți, vei ajunge în siguranță în finanțele tale. Săptămâna aceasta avertizează cu privire la cheltuiala excesivă și la alegeri nebunești.

Încearcă să rămâi în echilibru; tratează-te ca și cum asta te face să te simți fericit, dar încearcă să rămâi în limitele tale. Aceasta nu este săptămâna pentru a risca, ci pentru a asculta sfaturi bune pentru a fi luate în considerare. Cu alte cuvinte, ascultă, dar nu acționa.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Tu ești semnul zodiacal care culege beneficiile unei vieți amoroase fericite în această săptămână, Fecioară. Ceea ce face ca totul să se simtă atât de bine este că tu și partenerul tău sau soțul tău ați trecut împreună un prag, iar voi doi ați acceptat schimbarea.

Schimbarea la care ai lucrat aduce noutate în relație și asta aduce spontaneitate și entuziasm. Nu te mai simți blocat într-un tipar; tu și partenerul tău sunteți acum liberi să vă explorați unul pe celălalt într-o lumină nouă.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te face să te miști și să tremuri. Ești în mișcare, iar acest lucru ar putea însemna o călătorie de destindere sau o călătorie rapidă pentru afaceri. Este posibil să nu fi fost pregătit pentru asta, deoarece pare a fi o mișcare spontană; totuși, ideea de călătorie îți sună destul de minunat.

Ce este mai frumos este că nu te va costa mulți bani, iar avantajele acestei excursii vor fi minunate și vindecătoare. Așteptă-te la vești fericite și o nouă privire plină de speranță asupra vieții.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta te simți foarte mult ca un făcător de probleme, deoarece ești încăpățânat și rezistent la tot ceea ce ți se înmânează. Tu ești chiar numele adversității, Scorpion, și s-ar putea să te trezești că te lupți cu toți și oricine doar pentru a obține o creștere a lor.

Vrei să-i vezi pe oameni care demonstrează că sunt în viață și nu doar fac parte din turmă. Inspiri rebeliune celor din jurul tău și nu ești mulțumit până când toată lumea este înflăcărată de același tip de furie pe care o trăiești în această săptămână.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cineva trebuie să oprească „aia” și acea persoană ești tu, Săgetător. Oricare ar fi „acesta”, a scăpat de sub control și știi că, personal, nu vei sări niciodată de pe stâncă.

Natura ta independentă refuză „să faci ceea ce ți se spune” și vei petrece cea mai mare parte a acestei săptămâni dând un exemplu de independență și liberă gândire. Ți-ar plăcea să-i influențezi pe alții, dar viețile lor aparțin fie lor, fie să le salveze, fie să le risipească. Nu e problema ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta aduce dificultăți și frustrare din cauza certurilor și neînțelegerilor la domiciliu și la locul de muncă. Este aproape ca și cum unul îl afectează pe celălalt; împarți problemele tale personale asupra oamenilor de la locul de muncă, iar atunci când aceștia reacționează negativ, aduci acea negativitate înapoi acasă pentru a le împărtăși cu oamenii cu care trăiești.

Este un cerc vicios care nu te duce nicăieri până când realizezi că totul ține de propria ta percepție. Odată ce obții asta, vei putea trece mai ușor prin toate, Capricorn. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vor fi luate decizii ferme, Vărsător, iar tu vei avea ultimul cuvânt asupra tuturor. Acesta nu este momentul pentru frivolitate; în timp ce poate dorești să te distrezi și să petreci toată nopțile - aceasta NU este absolut săptămâna pentru asta.

Trebuie să rămâi conștient și clar, deoarece multe lucruri importante vor necesita atenția ta intensă. Anticipați tratarea cu documente și acte juridice. Ai înțelepciunea în tine pentru a face mișcările corecte.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aceasta este o săptămână în care va trebui să  accepți circumstanțele mai degrabă decât să reziști la ceea ce se întâmplă. Există ceva în viața ta cu care nu te mai poți lupta; a luat tot ce este mai bun din tine și ți-ai face o favoare acceptând-o și mergând mai departe.

Cel mai bine este să nu zăbovești asupra niciunui eșec personal în acest moment. Ceea ce este făcut este făcut și nu se poate anula. Trecutul rămâne trecutul. Cunoaște-l, deține-l și acționează în consecință, Pești.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop