x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13-19 februarie 2023. Berbecii se îndrăgostesc. Scorpionii sunt entuziasmați. Vărsătorii se află în lumina reflectoarelor

Horoscop săptămânal, 13-19 februarie 2023. Berbecii se îndrăgostesc. Scorpionii sunt entuziasmați. Vărsătorii se află în lumina reflectoarelor

de Moira Dună    |    12 Feb 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 13-19 februarie 2023. Berbecii se îndrăgostesc. Scorpionii sunt entuziasmați. Vărsătorii se află în lumina reflectoarelor
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Soarele din Vărsător face semisextil cu Neptun din Pești. Totodată, Venus se întâlnește tot cu Neptun din Pești.

Berbec

Te îndrăgostești

Acum este posibil să te îndrăgostești. Te întâlnești cu un pritene și constați ce bine vă înțelegeți și puteți vorbi despre orice. S-ar putea să te simți mai apropiat de el decât  de oricine altcineva cu care ai fost vreodată. Aceasta ar putea fi dragost și ar merita să faci față oricăror complicații.

S-ar putea să fi cam visător deoarece totul pare romantic. Este un moment bun pentru a-ți redecora dormitorul și a-l transforma într-un adevărat cuib de dragoste. 

Taur

Conexiunie profundă 

Îți petreci timpul pe rețelele sociale. Postarea ta nu este observată dar o alta primește multe aprecieri. Este dificil de prezis ce i-ar atrage pe alții.

Ești simpatic și conectat la partenerul tău. Și acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că vă cunoașteți de mult timp, dar este mai probabil ca legătura dintre voi să fi venit dintr-o altă viață. Acesta este un moment minunat pentru a fi cu oamenii la care ții.

Gemeni

O veste bună

În cazul în care călătorești, fii mai răbdător. Dacă stai la o coadă, constați că persoana ta este foarte lentă. Tarficul pare blocat. Și ternul întârzie. Dar dacă iei o carte bună cu tine sua ai un joc pe telefon, vei fi bine. Ah, și adu o gustare. Și încărcătorul.

Primești vești foarte bune de la șeful tău. S-ar putea să primești o primă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, aceasta este o zi grozavă pentru a-ți posta CV-ul pe o platformă online.

Rac

Energie pozitivă

Vrei să te întâlnești cu iubitul tău dar ar putea fi cam dificil. Mașin nu pornește sau el are ceva urgent de făcut. Pur și simplu nu vi se potrivesc programele. Dragostea ar putea fi mai degrabă digitală decât personală.

Energia îmbină frumusețea și credința iar asta ar putea însemna că ești atras de arta religioasă. Sau poate vezi minunea din natură. Simțul tău estetic este foarte puternic.

Leu

Încântare

S-ar putea să fii foarte atras de lucruri frumoase, cum ar fi arta, florile  sau modul în care zăpada a acoperit munții. Ai putea fi atras de un cățeluș drăguț de la magazinul de animale de companie sau ai putea cumpăra haine pentru noul copil al unui prieten.Totul este despre lucruri mărunte.

Vrei să petreci timp cu iubitul tău. Ai putea pune un covor pufos pe jos în fața șemineului unde te poți bucura de un picnic cu șampanie și căpșuni acoperite cu ciocolată. Ași putea avea parte de nopți foarte romantice.

Fecioară

Conexiune minunată 

Este important să rămâi hidratat. Poate ai un plan să bei mai multă apă. Poate ai descoperit că ceaiul sau cafeaua nu îți potolesc setea. S-ar putea să te bucuri de o baie relaxantă. 

Dacă ești în căutarea dragostei,  este o zi minunată pentru a te  conecta cu cineva. Ar putea exista atât de multe conexiuni pozitive între voi doi încât să vedeți artificii în cel mai scurt timp. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, gândește-te să mergi la o întâlnire cu partenerul tău.

Balanță

O descoperire

S-ar putea să te întrebi despre ce este cu adevărat distractiv. Este posibil să fii blocat într-o rutină. Balanță, s-ar putea să vezi ce ai planificat și să nu te simți entuziasmat. Aceasta este o zi bună pentru a face ceva diferit, chiar dacă te scoate din zona ta de confort.

Meditația este o modalitate dovedită de a reduce stresul. Poți face o meditație ghidată folosind o aplicație sau, pur și simplu, stai și privești ceva frumos în timp ce te concentrezi pe respirație.

Scorpion

Entuziasm

S-ar putea să ai o casă zgomotoasă și haotică astăzi. Ar putea fi rude ori prieteni ai copiilor tăi. Aceasta poate fi o petrecere programată sau o vizită improvizată. S-ar putea să auzi râsete vesele în multe camere din casa ta.

Te trezești cu furnicături peste tot atunci când cineva se aplecă să-ți șoptească ceva la ureche. Acest lucru ți-ar putea face inima să bată tare. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să ai ocazia să cunoști pe cineva nou. Un prieten îți prezintă pe cineva sau ai putea începe o conversație cu un străin, într-o cafenea.

Săgetător

Sărbătoare spontană

Drumurile ar putea să nu fie ușor de parcurs. Vremea ar putea face impracticabil un anumit drum sau ar putea fi aglomerație în trafic. Ploaia sau zăpada recentă ar putea însemna că drumurile sunt foarte alunecoase.Fii atent cum conducei ori stai acasă.  

Ai putea avea o zi încântătoare cu frații sau verii care te  vizitează. S-ar putea să mergi tu la părinți. Este o zi grozavă pentru a te întâlni rudele.

Capricorn

Pui lucrurile în ordine

Deja muncești din greu. Te concentrezi pe atingerea obiectivelor și pe productivitate. Acum te preocupă valoare ta. Îți examinezi realizările trecute și te gîndeti cum ar putea să-ți aducă succes în viitor. 

Trebuie să analizezi un contract dar termenii acestuia nu sunt prea clari. Așa că mai bine ia o pauză și mergi la masaj sau la dans. 

Vărsător

Primești ceva valoros

Cineva ți-ar putea cere să cânți, să urci pe scenă. Și, deși s-ar putea să te simți nervos că ai lumina reflectoarelor asupra ta, acest lucru este de mult așteptat. Fii curajos!

Ar fi destul de ușor ca banii să scape printre degete. Vărsător, s-ar putea să mergi la cumpărături pentru o nouă pereche grozavă de cizme la modă sau o geantă de designer. S-ar putea să cheltui bani pentru un curs. Ai grijă să nu-ți depășești bugetul.

Pești

Ieși în oraș

Vrei să dormi dar copiii vin peste tine ori pisica nu se simte bine. Dar, după haosul de moment, ai putea să te strecori înapoi în pat pentru a citi o carte grozavă sau a naviga pe rețelele de socializare.

Ieși în oraș și primești complimente și priviri admirative. Poate ți-ai găsit culoarea perfectă sau o pălărie uimitoare. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop