x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 14 - 20 decembrie. Săptămâna aceasta se anunță a fi una foarte agitată

Horoscop săptămânal, 14 - 20 decembrie. Săptămâna aceasta se anunță a fi una foarte agitată

14 Dec 2020   •   11:54
Horoscop săptămânal, 14 - 20 decembrie. Săptămâna aceasta se anunță a fi una foarte agitată
Sursa foto: Hepta

Horoscop săptămânal Berbec

Începi săptămâna cu multă energie pozitivă și, astfel, reușești să-ți organizezi timpul și să-ți faci un program care ar putea să te ajute să duci la bun sfârșit o mulțime de proiecte. Pe de altă parte, ajutorul venit din partea unei persoane importante din viața ta va fi bine primit.

Horoscop săptămânal Taur

Te-ai plictisit de rutină, așa că, în această săptămână, încerci să faci o mulțime de lucruri noi. De asemenea, iei o pauză de la tot ce înseamnă locul de muncă și agitația specifică orașului. Astfel, petreci mult timp în natură și chiar reușești să te redescoperi.

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna aceasta este despre acțiune. Găsești curajul necesar pentru a acționa, acolo unde în trecut ți-a fost teamă să te implici. În plus, participi la o mulțime de activități de voluntariat și simți că poți să aduci o schimbare în societatea în care trăiești.

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna aceasta se anunță a fi una foarte agitată. Ai o mulțime de lucruri de făcut și simți că nu îți ajunge timpul. Pe de altă parte, nu reușești să petreci timpul alături de persoanele importante din viața ta, iar acest lucru va aduce cu sine o mulțime de conflicte.

Horoscop săptămânal Leu

Îți analizezi fiecare mișcare și, în plus, îți acorzi timp pentru a calcula cu atenție opțiunile pe care le ai. Săptămâna aceasta este plină de oportunități și este important să faci o alegere informată. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere despre opțiunile pe care le ai în față.

Horoscop săptămânal Fecioară

Ești în centrul atenției peste tot pe unde mergi. Ai multă energie pozitivă și reușești să transmiți optimism în toate grupurile în care ajungi. În plus, înveți să îi motivezi pe cei din jur să își unească forțele pentru a atinge un scop comun.

Horoscop săptămânal Balanță

Săptămâna aceasta este despre partenerul de cuplu. Pasiunea și romantismul te caracterizează și, astfel, reușești să petreci timp de calitate alături de persoana iubită. Reușești să te relaxezi și chiar începi să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Horoscop săptămânal Scorpion

A venit momentul să îți acorzi și ție timp. Vrei să te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai, iar această săptămână te ajută să te relaxezi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Petreci timp alături de familie și de persoana iubită și chiar reușești să acorzi atenție pasiunilor pe care le ai.

Horoscop săptămânal Săgetător

Începi să îți îndrepți atenția spre imaginea de ansamblu, fără a ignora, totuși, detaliile care o construiesc. În această săptămână, dai dovadă de o minte foarte analitică ce te ajută să rezolvi orice problemă cu care te confrunți. Ai parte de o săptămână productivă.

Horoscop săptămânal Capricorn

Ambiția te caracterizează, în această săptămână. Orice îți pui în minte, poți să duci la bun sfârșit. Te bucuri de admirația celor din jurul tău și chiar reușești să îi motivezi să acționezi pentru propriile convingeri. Descoperi lucruri noi despre tine.

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut alături de prieteni. Reușești să te deconectezi de la tot ce înseamnă responsabilități și să te bucuri, astfel, de compania acestor persoane importante din viața ta. Vă construiți noi amintiri.

Horoscop săptămânal Pești

Simți că a venit momentul să aduci ceva nou în viața ta, iar pentru a face asta trebuie să renunți la vechi. Înveți să nu te mai atașezi emoțional de lucrurile din viața ta. De asemenea, reușești să renunți la oamenii toxici cu care ți-ai tot petrecut timpul în ultima vreme.  

×