x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 14-20 octombrie cu Mihai Voropchievici: Taurul este trădat, Leii fac o alegere, iar Vărsătorii au reușite pe toate planurile

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie cu Mihai Voropchievici: Taurul este trădat, Leii fac o alegere, iar Vărsătorii au reușite pe toate planurile

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2024   •   00:20
Horoscop săptămânal 14-20 octombrie cu Mihai Voropchievici: Taurul este trădat, Leii fac o alegere, iar Vărsătorii au reușite pe toate planurile
Sursa foto: Captura Adevaruri Ascunse/Mihai Voropchievici

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie cu Mihai Voropchievici: Racul are cea mai bună carte, Capricornii trebuie să renunțe la pasivitate, iar Peștilor li se dezvăluie niște secrete.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024.

 

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Berbec

Pentru Berbec, zbor, elan, schimbări rentabile, întoarcerea cuiva. Berbecii care sunt singuri așteaptă o relație amicală din partea unei persoane, dar condiția este să vă îndreptați spre cineva și să faceți voi primii pași. Berbecul știe de multe ori cum să-i facă, dar și prietenii vor juca un rol important în evoluția unei relații.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Taur

Taurul are o carte negativă. E o săptămână în care Taurul se simte abandonat, trădat, poate fi prizonierul unei situații în care nu poate face mare lucru pe moment. Așa că sfatul pentru Taur în săptămâna următoare: părăsiți dumneavoastră această persoană care vă face creează neplăceri înainte să vă abandoneze ea.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Gemeni

Este o săptămână în care Gemenii încă sunt undeva în trecut, cu amintirile lor. Încercați pe cât posibil să intrați în contact cu niște persoane care să vă poată sfătui, pentru că aveți voi și înțelepciune și putere de reflecție. Dar dorința de a fi în singurătate sau în liniște excesivă nu vă va ajuta cu nimic. O relație durabilă apare când ieși din singurătate și din așteptare.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Rac

Racul are o carte excelentă după zile cu ploaie și cu ceață. Cosmosul, carte excelentă, cea mai bună. Ați câștigat din toate punctele de vedere. Veți avea un deznodământ fericit ale unei situații. Reușita voastră în săptămâna următoare, indiferent de ce ați întreprinde, va fi una excepțională. Aveți parte de dragoste, o întâlnire superbă pentru cei singuri. Pentru cei cu dorință de căsnicie, o uniune cu multă fericire, încununată cu recompense.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Leu

Leii au o carte cu dualitate, în care spune că, în curând, în săptămâna următoare, sunteți puși în situația să faceți o alegere. Renunțați la ezitare, la îndoială și la dualitate și reflectați foarte, foarte bine înainte de a acționa.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Fecioară

Fecioarele au o carte foarte bună, orizontul. Aveți echilibru bun, sunteți stăpâni pe situație. Veți face o călătorie, posibil și în străinătate, de afaceri, dar veți avea parte și de descoperiri pasionale. Sfatul este să înaintați cu siguranță. Aveți succes, reușită și, dacă întâmplător sunteți oameni de afaceri, puteți semna și un contract.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Balanță

Balanțele au o carte neutră, simbolizând începutul unei noi acțiuni sau unei profesii. Asta înseamnă că în final va fi o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă va ajuta să puneți bazele unei relații deja cunoscute, dar pe care o doriți pentru mai mult timp.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie să se miște repede în săptămâna următoare, pentru că apar multe schimbări și sunt schimbări benefice, cu deplasări, cu tot felul de întâlniri. Dar șansa va fi de partea voastră în această schimbare benefică. Întâlniri benefice și cu mici călătorii.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Săgetător

Săgetătorii au o carte pozitivă, simbolizând faptul că aveți în săptămâna următoare o energie pe care o veți canaliza foarte bine. Aveți și forța activă, dominați situația, sunteți plin de dinamism, combativitate, iar toate acestea conduc la reușită. Aveți parte și de raporturi pasionale, deoarece aveți forță de atracție fizică și magnetică.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Capricorn

Capricornii vor cunoaște un tânăr. Veți avea energie combativă, vă veți lansa într-o relație. Un fapt nou, pentru cei care au deja o relație, va relansa relația. Pasivitatea voastră nu este binevenită în astfel de acțiuni. Începutul unei relații noi are nevoie de evitarea pasivității.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Vărsător

Vărsătorul are câștig pe toate planurile. Fericire, reușită, vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele, clarificați o situație ambiguă. Aveți parte de mare vitalitate și succes în tot ce întreprindeți. Veți fi iubit și veți iubi.

Horoscop săptămânal 14-20 octombrie pentru Pești

Peștii au o carte pozitivă, care îi conduce undeva la secrete dezvăluite. Situația evoluează lent și în secret, dar nu trebuie să vă grăbiți, trebuie să așteptați și așteptarea dumneavoastră va conduce la tot ce înseamnă rezolvarea acelor lucruri pe care vi le doriți.

×