x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15-21 august 2022. Apar oportunități diferite pentru fiecare semn

Horoscop săptămânal, 15-21 august 2022. Apar oportunități diferite pentru fiecare semn

14 Aug 2022   •   13:47
Horoscop săptămânal, 15-21 august 2022. Apar oportunități diferite pentru fiecare semn
Sursa foto: Unsplash.com

Soarele din Leu se află în opoziție cu Saturn în Vărsător. Totodată, planeta Marte din Taur face trigon cu Pluto în Capricorn. Și planeta Mercuri din Fecioară face trigon cu Uranus în Taur.

Berbec

Săptămâna aceasta, ar putea exista mai mult de o oportunitate romantică. În general nu ești genul timid, dar astăzi s-ar putea să eziți să-i arăți unei persoane că o placi. Este posibil ca aceasta să nu fi ieșit încă dintr-o relație sau poate că tu ești cel care nu este liber. Dar există un interes cert de ambele părți. Oportunitățile de noroc continuă să se întâmple, iar acum ai o oportunitate financiară. Ar putea fi vorba despre cineva care îți șoptește la ureche că a găsit o investiție grozavă. Ai putea fi înclinat să acționezi impulsiv și să sari într-o investiție.

Taur

Acasă este locul în care este inima. Te-ai putea simți foarte hotărât să-ți faci ordine în casă. S-ar putea să te descurci la scară majoră, iar acest lucru ar avea ca rezultat un cuib confortabil și frumos pentru tine și familia ta.Te-ai putea îndrăgosti brusc. S-ar putea să observi un străin trecând pe lângă tine și acum nu-l poți scoate din minte. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta se apropie foarte mult și astăzi începe un nou ciclu. În viitor, ar fi o idee bună să fii foarte social, să participi la evenimente și să cunoști oameni noi.

Gemeni

Oportunitățile sociale abundă. S-ar putea să interacționezi cu o persoană care are multe păreri. Întotdeauna îți place să auzi punctele de vedere ale altor oameni, dar poate că nu ești atât de tolerant acum. O dezbatere amicală s-ar putea transforma într-o ceartă destul de repede. Poate vrei să discuți despre subiecte inofensive. Te gândești să te muți, ceea ce îți trezește entuziasmul ori teama că ai multe lucruri de făcut. 

Rac

Îți cresc veniturile dar s-ar putea să fiți extrem de concentrat să-ți pui în ordine bugetul. Este posibil să fi calculat greșit și să trebuiască să plătești o taxă de finanțare. Atunci când te concentrezi pe construirea bogăției tale, energia se extinde și mai multe oportunități de bani vin la tine. Poți avea o conversație clarificatoare, care îți lărgește mintea cu unul dintre prietenii tăi mai înțelepți. Poți să spargi un model vechi și să faci cu adevărat unele schimbări în viața ta. 

Leu

Găsești cea mai bună cale de urmat. Leul este semnul regalității dar nu lăsa puterea să ți se urce la cap. Există o oportunitate pentru tine de a câștiga o mărire de salariu sau un bonus la locul de muncă. Poate vrei o întâlnire rapidă cu șeful tău pentru a vedea posibilitățile. Sau poate că afacerea ta îți arată o creștere a profiturilor.

Fecioară

Urmează o săptămână de dragoste și creativitate. S-ar putea să-ți redecorezi casa și să atragi energii pozitive care să-ți audcă prosperitate. Poate te pregătești să începi un curs sau poate că îți pregătești copiii pentru noul anul școlar. Asta ar putea însemna să cumperi rechizite, să te asiguri că resursele sunt în ordine. 

Balanță

Reiei controlul asupra programului tău. S-ar putea să vrei să petreci mai mult timp cu prietenii tăi. Dar acest lucru nu este la fel de simplu ca și cum ai vorbi  doar la telefon. S-ar putea să fii nevoit să-ți ajustezi programul. Totodată, vrezi ceva ce crezi că va fi profitabil în viitor. Este posibil să te inspire un fragment dintr-un videoclip online sau dintr-un reportaj de știri. Deși aceasta este o posibilitate interesantă, are prea puține informații pe care să se bazeze o decizie financiară importantă. Așa că fă-ți temele.

Scorpion

Cauți o cale de ieșire. S-ar putea să privești săptămâna de lucru cu oarecare teamă sau cel puțin plictiseală. Te gândești la o nouă aventură. Alege câteva concerte sau postează-ți CV-ul pe o platformă de angajare. O mică schimbare acum, ar putea duce la o mare schimbare în viitor. Un prieten te-ar putea suna și îți sugerează o petrecere spontană. S-ar putea să te provoace să ieși în oraș cu el. A face ceva impulsiv poate duce la distracție, emoție și chiar dragoste.

Săgetător

S-ar putea să te întorci la școală. Sau să-ți echipezi copiii pentru a noul an de învățământ. Asta înseamnă să te trezești la timp, să găsești materiale și să te asiguri că temele sunt făcute. Aceasta este o zi bună pentru a stabili detaliile.Un coleg de muncă ar putea să facă un pas astăzi și să te surprindă cu niște sfaturi foarte utile sau asistență materială. Dacă ești blocat, ai nevoie de date sau de ajutor cu o platformă software, iar acum apare o persoană gata să te ajute. Tot ce trebuie să faci este să întrebi.

Capricorn

O oportunitate financiară devine clară. Ambiția și energia ta se aliniază astăzi. S-ar putea să găsești câteva investiții interesante pentru a-ți diversifica portofoliul. Este posibil să pui în comun resursele cu membrii familiei sau să obții un împrumut de la o bancă. Este posibil să ai copii care se întorc la școală în curând. Acum este timpul să-i echipezi pentru a te asigura că sunt pregătiți pentru sarcinile care urmează. Sau poate te întorci singur la școală. S-ar putea să te plimbi prin amintiri, gândindu-te la zilele de școală din trecutul tău.

Vărsător

S-ar putea să descui ușa iubirii. Există o oportunitate de relație pentru tine, dar parcă eziți. Poate te simți nesigur, însă atunci când există o conexiune sufletească, lucrurile pot funcționa. Este timpul să mergi înainte cu curaj. Dacă vrei să cumperi o casă sau să obții fonduri pentru remodelare, poți găsi resursele de care ai nevoie. Trebuie doar să gândiți în zonei de confort. Asta ar putea însemna să mergi la o bancă mai mică, să te uiți la o uniune de credit sau poate să vorbești cu brokerul tău despre opțiunile pe care le poți face cu investițiile tale. Astăzi este o zi bună pentru a căuta alternative

Pești

Te afli pe drumul cel bun. Ești mai hotărât ca niciodată să acorzi atenție sănătății tale. Acest lucru ar putea însemna să începi un program de exerciții, să cumperi un echipament de exerciții sau te trezești devreme pentru a te plimba cu prietenii. Ești pe drumul cel bun. S-ar putea să te distrezi flirtând. Acest lucru ar putea fi cu cineva cu care lucrezi. Tensiunea sexuală crește și persoana respectivă este interesată să te cunoască mai bine.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop