x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 20-26 decembrie 2021. Scorpionii se pregătesc să facă schimbări. Vărsătorii se odihnesc

Horoscop săptămânal 20-26 decembrie 2021. Scorpionii se pregătesc să facă schimbări. Vărsătorii se odihnesc

19 Dec 2021   •   14:38
Horoscop săptămânal 20-26 decembrie 2021. Scorpionii se pregătesc să facă schimbări. Vărsătorii se odihnesc
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

Un prieten te sună cu o ofertă tentantă. Puteți planifica o aventură împreună. Este vorba despre alpinism sau parașutism. Te poți simți din nou copil. Totodată, primești un cadou surpriză în bani sau un card cadou. Acesta ar putea fi cadoul de sărbători, un bonus sau un premiu. Și dacă postezi un videoclip pe Tik-Tok, vei ajunge la peste 10.000 de persoane care îți urmăresc postările, deschizând noi oportunități pentru tine.

Taur

Săptămâna aceasta se contentrează  foarte mult pe cariera ta. Deși pierzi mult timp în trafic, te poți distra de minune. Ajungi la destinație exact când toată lumea pleacă să ia prânzul. Mergi înainte. Dacă trebuie iei pe cineva de la aeroport, există riscul să vă rătăciți unul de altul. 

Gemeni

Clopotele de nuntă îți sună în urechi. Există romantism peste tot în jurul tău. Cineva apropiat s-a căsătorit recent sau ești invitat la o nuntă. Unul dintre copiii tăi mai mari te anunță că se logodește. Dacă ești în căutarea dragostei, vei întâlni o persoană interesantă la o petrecere. Te atrag și investițiile la bursă dar fi atent la buget. 

Rac

Descoperi că este distractiv să fii cumpătat. Pune-ți banii acolo unde sunt obiectivele tale. Vei lucra peste program sau, dacă ai o afacere, vânzările sunt în creștere. Unii ți-ar putea sugera să îți iei o zi liberă, dar să faci bani este mai distractiv. Un prieten îți înapoiazăi o datorie. Dacă vrei dragoste, poate căutarea ta se oprește cu un prieten. Cineva pe care îl cunoști de ceva vreme este destul de interesat de tine. Poate nu era liber să-și exprime sentimentele în trecut. Acum mingea este în terenul tău.

Leu

O mare oportunitate poate veni la ușa ta. Cineva îți oferă un cadou. O dragoste din trecutul tău poate apărea la ușa ta sau te contactează pe o rețea de socializare. Acum nu-ți poți scoate această persoană din minte. Începe să vorbești cu ea și vezi ce se întâmplă. Este posibil ca șeful tău să plece, lăsând în urmă o oportunitate pentru tine. Sau șeful vrea să te ia cu ei. Dacă ai o afacere, este posibil să ai parte de publicitate gratuită și eficientă.

Fecioară

Săptămâna aceasta, auzi melodia Universului. Întreaga familie poate intra în acțiune, pregătind casa pentru sărbători și, eventual, pentru oaspeții de peste noapte. Sau vor fi copii în casă pentru prima dată după ceva timp, ceea ce este întotdeauna un motiv de sărbătoare. De asemenea, iei legătura cu cineva care este departe. Acesta ar putea fi un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. 

Balanță

Viața ta amoroasă s-ar putea încălzi atunci când apare cineva din trecut. Ai de luat o decizie. Cântărești argumentele pro și dezavantajele relăurii relației. Ai nevoie de ceva pentru casă. Testează aspiratorul de lux cu puterea de aspirare ciclonică sau blenderul care se rotește atât de repede încât face supa fierbinte.

Scorpion

Le anunți și altora planurile tale mari. Te pregătești pentru o schimbare. Discuți cu membrii familiei despre proprietate, eventual să vindeți casa sau să achiziționați o proprietate. Un admirator te invită la o cafea. 

Săgetător

Popularitatea ta este în creștere. Oamenii par să facă tot posibilul să te contacteze. Prietenii din liceu, oamenii pe care îi cunoșteai dintr-un grup comunitar, colegii cu care ai lucrat, chiar și șeful acela cu care nu te înțelegeai, toți par să se gândească la tine. Vrei să cumperi un laptop, un smartphone sau o telecomandă pentru mașina ta pentru a-ți face viața mai ușoară.

Capricorn

Te arunci în ceva nou. Din fericire, ai o parașuta. Vrei să-ți investești banii pentru a obține venituri pasive. Entuziasmul tău este ca un tren de marfă. Gândește-te cu atenție la această decizie. Tu și partenerul tău veți experimenta lucruri speciale. Este un moment bun pentru a închide ușa și face ceva nou împreună. Fertilitatea și energia creativă sunt destul de puternice acum și poate doriți să profitați.

Vărsător

Cu excepția unei probleme romantice, săptămâna aceasta ar putea fi destul de interesantă. Te vei întâlni cu un prieten pe care nu l-ai văzut de luni sau poate de ani. Și în câteva minute râzi și te distrezi de minune. Ai mai mult timp să te odihnești. Profită din plin rămânând în pijama cea mai mare parte a zilei, jucând jocuri video sau derulând videoclipuripe Tik-Tok. 

Pești

Primești oferte  de angajare. Îngerul tău păzitor are grijă de tine. Ai oportunități peste așteptări. Totodată, poți obține ajutor divin pentru ceea ce ai nevoie. Lucrezi la o organizație locală pentru a ajuta familiile nevoiașe. Dacă faci cumpărături de sărbători, acesta este un moment bun pentru a sprijini afacerile locale.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal