x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20-26 februarie 2023. Gemenii au inspirație divină. Leii își sporesc veniturile. Peștii acționează

Horoscop săptămânal, 20-26 februarie 2023. Gemenii au inspirație divină. Leii își sporesc veniturile. Peștii acționează

de Moira Dună    |    19 Feb 2023   •   09:56
Horoscop săptămânal, 20-26 februarie 2023. Gemenii au inspirație divină. Leii își sporesc veniturile. Peștii acționează
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Planeta dragostei, Venus, se află în Pești și face sextil cu Pluto din Capricorn. Soarele a intrat în Pești, ultimul semn al zodiacului, pe 19 februarie.

Berbec

Bați la ușile potrivite

S-ar putea să ai o idee foarte bună despre ce se va întâmpla la locul de muncă în această săptămână așa că îți poți planifica bine treburile. Universul îți trimite mesaje. Ia o pauză și lasă ideile să prindă viață. 

În următoarele zile va trebui să îți depășești nerăbdarea cu ceilalți. Lucrurile se întâmplă la timpul lor. Oamenii apar oricând doresc. Așa că renunță la un termen limită pe care ți l-ai stabilit singur. Este momentul să iei o pauză.

Taur

Popularitatea ta crește

S-ar putea să fii contactat de vechi colegi de școală. Poate plănuiesc o reuniune. Sau un  coleg de cameră din facultate ori de bancă din liceu ia legătura cu tine prin intermediul rețelelor sociale. O veche prietenie ar putea înflori din nou.

Următoarele 4zile s-ar putea concentra pe acțiuni caritabile. Este posibil să fii implicat într-o strângere de fonduri sau să-ți ajuți biserica. Ori să lucrezi cu o organizație nonprofit care construiește case. Sau donezi haine și îmbrăcăminte pentru persoane fără adăpost.

Gemeni

Ai inspirație divină

Este o zi grozavă pentru a vizita site-ul companiei, în special portalul angajaților, pentru a vedea ce fel de avantaje și beneficii nu ai accesat încă. Dacă ai propria ta afacere, poți beneficia de deduceri fiscale. posibil să aveți o afacere proprie, iar aceasta aduce propriile beneficii, cum ar fi deduceri fiscale pentru afaceri.

În următoarele zile, ești mult mai vizibil pentru public. Aceasta înseamnă că vei avea succes pe rețelele sociale și îți va crește numărul de admiratori.

Rac

Creezi împreună cu Universul

Cineva pe care l-ai cunoscut de la școală ar putea să te contacteze. S-ar putea să facă acest lucru prin intermediul rețelelor sociale sau pe email. Poate că această persoană te-ar fi ținut mereu în inima sa. Te poți reconecta cu cineva special.

În următoarele zile ar fi bine să-ți faci planuri de călătorie. S-ar putea să ai de făcut câteva delegații sau poate te întorci acasă pentru a-ți vizita rudele. Acesta este un moment bun și pentru a planifica o vacanță de vis. Fii serios în privința asta și caută cele mai bune oferte.

Leu

Îți crești veniturile

S-ar putea să faci ceva pentru a-ți automatiza investițiile. Este posibil să analizezi depozitele bancare sau unele strategii de mediere a costurilor în dolari. Este un moment bun pentru a te concentra pe resursele pe potențiale investiții. Îți pot aduce dividende în viitor.

În următoarele zile, s-ar putea să fii obiectul dorinței cuiva. O relație romantică ar putea înflori. S-ar putea să faci acel pas spre a trăi împreună sau a te logodi cu persoana iubită. Și dacă te afli deja într-o relație de dragoste mai veche, vei dori să te apropii mai mult de partener. Acesta ar putea fi o perioadă foarte plăcută.

Fecioară

S-ar putea dezvolta ceva minunat

Este o zi grozavă pentru a face o invitație în oraș unei persoane de care te-ai îndrăgostit. Sau, dacă ești deja într-o relație de dragoste, poate vrei să-ți iei iubitul de mână și să-l conduci direct în dormitor.

În următoarele zile ai putea întâlni o mulțime de oameni noi. Este posibil să fii implicată într-un nou grup sau să lucrezi la un nou birou. Poate că unii dintre prietenii tăi organizează o petrecere și îi cunoști prietenii.

Balanță

Mergi pe drumul cel bun

Te apuci de curățenia de primăvară chiar dacă este cam devreme. Vrei să scapi de dezordine, să strângi lucrurile, să eliberezi casa. Ai putea muta mobilierul pentru a face loc pentru cineva care va veni in vizită.

Ar fi o idee foarte bună să privești la lucrurile pe care le faci zilnic și să-ți  seama cum te ajută sau te împiedică în călătoria către obiectivele tale. Acestea ar putea include lucruri precum meditația zilnică, exercițiile fizice și consumul de legume. Călătoria ta spirituală este importantă. Rezerva timp în fiecare zi pentru rugăciune și aprinderea lumânărilor .

Scorpion

Ai parte de pasiune

Tu și partenerul tău ați putea avea o conversație foarte agitată, la telefon sau prin mesaje. Dacă se întâmplă să vă aflați în aceeași cameră, aceasta ar putea fi o conversație despre ceea ce aveți nevoie amândoi în această relație. Fanteziile și dorințele ar putea fi dezvăluite astăzi.

În următoarele zile, ar fi o idee bună să explorezi ceea ce îți place în viață. Gusturile se schimbă și, cu siguranță, te-ai schimbat mult în ultimii doi ani. Lucrurile care îți plăceau înainte ar putea să nu te mai intereseze acum. Acesta este momentul să începi să fii atent la ceea ce ești atras și să vezi cum poți include aceste lucruri în viața ta.

Săgetător

Evenimente în familie

Ar putea exista o oportunitate de a avea o discuție despre bani cu copiii sau partenerul. Este posibil să aveți nevoie să vorbiți despre modul în care sunt împărțiți banii. Dar este posibil să strângeți bani pentru a face niște investiții interesante. Uniți-vă forțele pentru a deveni mai prosperi. 

În următoarele zile va exista multă energie în jurul familiei. S-ar putea să te uiți în arborele genealogic sau să scoți poze pentru a le pune în albume. Ar putea avea loc o reuniune de familie. S-ar putea să se nască un nou copil sau cineva s-ar putea căsători, așa că familia ta devine mai mare. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a vizita casa în care ai crescut.

Capricorn

Renunți la limite

Cuvintele pe care le spui și analogiile pe care le folosești pot ajunge la interlocutorii tăi. Nu contează dacă scrii o felicitare, înregistrezi un podcast sau scrii un roman. Astăzi, te poți exprima frumos. Nu contează dacă scrii o felicitare, înregistrezi un podcast sau scrii un roman. Acum te poți exprima frumos.

În următoarele zile, vei dori să-ți extinzi orizonturile. Ai putea începe prin a ieși în afara cercului în care călătorești mereu. Ai putea încerca un nou magazin alimentar, un nou restaurant sau o sală de sport. Ai putea să conduci prin cartiere și să vezi ce mai este în jurul tău. Și acest lucru nu numai că îți aduce inspirație, te ajută la dizolvarea granițelor pe care le-ai pus în jurul tău.

Vărsător

Lucrurile se îmbunătățesc

S-ar putea să faci o investiți ori să cumperi ceva ce ți-ai dorit de mult timp. Aar putea fi cel mai bun moment pentru a lua măsuri, dar poate vrei să iei o pauză pentru a înțelege cu adevărat mesajele pe care le primești. Nu crede în cuvântul vânzătorului. Ascultă-ți intuiția.

În următoarele zile, va fi foarte important să acorzi atenție încrederii în tine. Așa vin oportunitățile. Contează cum te respecți pe tine, cum îți vorbești sau cu ce oameni te întâlnești. 

Pești

Acțiunea aduce rezultate grozave

O cunoștință ar putea veni cu o idee minunată. Acest lucru ar putea implica călătorii sau un proiect creativ. Și acum, că ești inspirat, nu ai niciun motiv să stai pe margine. Aste timpul să te implici.

Acum începi noul tău ciclu de douăsprezece luni. În următoarele zile, vei dori să faci cât mai multe lucruri noi. Acestea sunt semințele pe care le plantezi și ar putea crește într-o recoltă minunată, în următoarele 6 luni. A face lucruri noi ar putea include căutarea unui nou loc de muncă, schimbarea unei relații sau o nouă coafură.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop