x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă,  20 - 26 februarie 2023

Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă,  20 - 26 februarie 2023

de Vali Deaconescu    |    18 Feb 2023   •   16:59
Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă,  20 - 26 februarie 2023
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Săptămâna aceasta aduce pentru trei semne zodiacale niște vești foarte bune. Acestea vor primi vești de dragoste și câteva oportunități interesante pe care ni le oferă prietenii și familia.

Tocmai am intrat în sezonul Pești , așa că sentimentul general este unul de ușurință; Peștii ajută la fluxul de energie pozitivă și, pe măsură ce săptămâna avansează, aceste trei semne zodiacale vor ajunge să experimenteze atât vise pline de speranță, cât și alegeri surprinzător de bune.

Venus în Berbec vine repede și ne trezește viața amoroasă în moduri la care nu ne vom aștepta, iar cu Mercur pătrat pe Uranus urmând la scurt timp, putem lua acea dragoste și putem explora exact ceea ce are de oferit.

Vom fi foarte vorbăreți în acest timp, iar ideea de inhibiție va fi aproape inexistentă. S-ar putea să fim testați aici sau acolo, deoarece Luna de tranzit sextil Marte ne poate face uneori puțin prea sensibili, dar ne vom putea relaxa când Luna va intra în Taur, pe 24, oferindu-ne o pauză binemeritată.

Până la sfârșitul săptămânii, cei dintre noi care vor beneficia cel mai mult de tranzitele din această săptămână se vor încheia cu Luna în conjuncție cu Uranus, care se va adăuga vieții noastre amoroase și ne va oferi suficientă imaginație pentru a face aproape tot ceea ce facem să pară distractiv.

Cele 3 zodii cu previziuni astrale grozave, în perioada 20 - 26 februarie 2023:

1. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu fi surprins dacă te afli în locul potrivit la momentul potrivit, datorită unui prieten care te-a invitat la plimbare. La ce se referă aceasta este că, în săptămâna 20 - 26 februarie, vei auzi despre o ofertă de muncă care te va tenta și te va face să te gândești că poate nu trebuie să rămâi cu jobul dur pe care îl ai acum.

Prietenul tău crede în tine și, pentru că de asemenea, iubește și ține la tine, își asumă responsabilitatea să te prezinte unei persoane care ar putea să te ajute. Tocmai te obișnuiai și cu ideea de a câștiga mai puțini bani și fiindcă te afli într-o stare de spirit acceptabilă, universul ți-a oferit avantajul unei oferte de muncă. Săptămâna aceasta te va face să fii agitat și nervos... dar este genul de energie frenetică de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața și a-ți face bani!

2. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Nu numai că vei obține oportunități din belșug în această săptămână, dar și tipul de oportunități va fi foarte specific pentru nevoile tale. Este pe cale să aibă loc ceva care va fi un șoc pentru tine; nu ai văzut acest lucru venind și este extrem de pozitiv. Ar putea fi financiar, dar nu are legătură cu locul de muncă. Fecioarele vor experimenta un optimism nemărginit în timpul săptămânii, deoarece multe dintre vechile răni par să se închidă, spiritual și emoțional.

În sfârșit, ești gata să mergi mai departe și te simți bine, Fecioară. În timp ce abia săptămâna trecută s-ar putea să fi simțit că nimic nu merge bine, această surpriză utilă are puterea de a-ți schimba viața. Rămâi cu ea; nu te îndoi și încearcă să nu judeci. Ai puterea de partea ta săptămâna aceasta, profită la maximum de ea.

3. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna îți rezervă promisiuni, Vărsător, dar nu numai atât: vei observa că ceva la TINE s-a schimbat și are de-a face cu o îmbunătățire a sănătății tale.

Poate te-ai străduit din greu să menții o dietă adecvată în scopul de a deveni sănătos, sau poate ai eliminat anumite lucruri din viața ta, dar în această săptămână vei observa că funcționează.

Acea energie poate fi uimitoare dacă nu ești atent, dar ești atent și de aceea ajungi săptămâna aceasta câștigător. Vei fi inspirat să cumperi haine noi săptămâna aceasta, deoarece vanitatea joacă un rol important, dar pozitiv, în activitățile săptămânii. Săptămâna aceasta este totul despre tine, aspectul tău, sănătatea ta și încrederea în tine. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop