x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20 - 26 septembrie 2021. Berbecii sunt gata de acțiune. Fecioarele primesc ajutor

Horoscop săptămânal, 20 - 26 septembrie 2021. Berbecii sunt gata de acțiune. Fecioarele primesc ajutor

16 Sep 2021   •   10:57
Horoscop săptămânal, 20 - 26  septembrie 2021. Berbecii sunt gata de acțiune. Fecioarele primesc ajutor
Sursa foto: Rebe Pascual Unsplash.com

Berbec

În această săptămână vei fi un fel de Superman. Ești gata de acțiune pentru a prinde oportuntățile care se ivesc în aceste zile. Ai curajul să mergi mai departe. Totodată, energia pozitivă te ajută într-o colaborare cu un prieten sau coleg. Ideile izvorăsc atunci când vă adunați împreună. Poți fi încrezător în abilitățile tale. Tot ce ai nevoie este să începi. Chiar dacă lucrezi pentru asta doar 15 minute astăzi, este ca și cum ai pune steagul pe un teren.

Taur

Ești determinat să învingi obstacolele care îți ies în cale. Implementaezi un nou sistem organizațional. S-ar putea să te inspiri din imagini frumoase pe Pinterest sau videoclipuri de productivitate pe YouTube. Acum ești gata să abordezi procedurile de lucru sau de birou. Ai mintea limpede și poți vedea ce ar putea fi delegat sau eliminat. Pe de altă parte, ești preocupat de sănătate, vrei să elimini substanțele chimice care ajung în contact cu pielea ta, alegând locțiuni de corp și șampoane naturale. Nu neglijezi nici dieta alimentară. Schimbările de acum îț vor aduce schimbări importante până la sfârșitul anului.

Gemeni

Vei lăsa casa pentru distracție și aventură. Ai în plan să te întâlnești și cu cineva special. Îți planifici o călătorie peste câteva zile sau pentru sărbători. În mintea ta îți faci multe planuri. Anticiparea călătoriei este aproape la fel de dulce ca și călătoria în sine. Te trezești dimineața și te întrebi de ce ești atât de precaut. Viața trebuie trăită.

Rac

Universul este gata să-ți ofere ceva nou. Dar fii gata să-l prinzi. Vei discuta despre moșteniri de familie sau să vorbești despre dezorganizarea casei unei rude mai în vârstă. Te gândești ce să faci cu lucrurile tale. Începe cu fotografiile și decide ce păstrezi și ce arunci. Gândește-te că este greu să te apuci de ceva nou dacă ai deja un program. Ia în considerare la ce ai renunța dacă ar apărea o mare oportunitate. Există lucruri pozitive în viitorul apropiat. Întreab-te cum poți face spațiu pentru ele.

Leu

Se spune că averea îi favorizează pe cei curajoși. Și toată lumea știe că Leul este curajos. Relațiile excelente încep cu modul în care te vezi pe tine însuți. Ascultă cum vorbești cu tine și fă o schimbare pozitivă. Va trebui să ieși în oraș. Un prieten are nevoie de tine pentru a-l ajuta cu copiii. În mod paradoxal, această acțiune îți va deschide un nou drum.

Fecioară

Ajutorul vine sub multe forme în această săptămână, așa că ține ochii deschiși. Munca ta poate fi observată de un supraveghetor. S-ar putea să participi la o promoție. Acest lucru ar putea veni cu o creștere a salariului. Avantajele vin datorită muncii tale sârguincioase. Fii foarte atent deoarece te poate tenta să cumperi ceva care îți depășește bugetul. Este în regulă să îți pui lucrurile în coșul de cumpărături, dar așteaptă câteva zile înainte să le comanzi.

Balanță

A găsi echilibrul înseamnă uneori să ajungi la limită. Cineva ți-ar putea arăta cât de interesat este de tine. Ar putea fi vorba despre un flirt subtil sau ar putea ajunge direct la subiect. Acest lucru te prinde cu garda jos, dar este totuși un compliment. Pe de altă parte, vrei vbrusc să te îngrijești de tine. Acesta este un moment bun pentru a găsi un nou exercițiu, un antrenor personal sau un nutriționist care să te ajute.

Scorpion

Cu un pic de pregătire, poți găsi ușile care se deschid. Profita de puterea ascendenței tale familiale. Cei care au continuat înainte de tine îți vor împrumuta puterea și energia de care aii nevoie. Este o zi bună pentru a o ruga pe bunica ta să te ajute cu un proiect. De asemenea, poți ajunge înapoi în propriul tău trecut prin regresie sau hipnoza. În viața de zi cu zi vei studia documente pentru un credit, scriind un buget pentru tine sau pentru finanțarea unei propuneri de afaceri. Este un moment bun pentru proiecte cu finanțare participativă pentru a găsi programe guvernamentale să-ți achiți datoriile unui împrumut. Dar toate acestea necesită ceva pregătire. Așa că scrie o listă cu ceea ce vrei să realizezi.

Săgetător

Ai cerut oportunități, iar acum ajung. Numele unui fost coleg s-ar putea să-ți vină astăzi în cap. L-ai putea contacta pentru un loc de muncă. Acest lucru ar putea duce la o oportunitate pentru tne. Totodată, o persoană apropiată ar putea dori să ducă relația ta la un nivel cu totul nou. Poate că te-ai gândit doar la această persoană ca prieten, dar acum o vezi într-un mod cu totul nou. Ar putea fi începutul unei povești de iubire.

Capricorn

Există mișcare și schimbare în jurul tău. Este de ceea ce ai așteptat. Poți cere o mărire de salariu. Urmărește câteva videoclipuri cu instrucțiuni pe YouTube pe această temă, în timp ce repeți mental ce vei spune. De asemenea, realul succes vine atunci când te apuci de treabă. Acest lucru este valabil mai ales în cazul întreprinderilor creative sau al afacerii tale secundare. În loc să te întrebi ce ar trebui să faci, amintește-ți de vechea zicală conform căreia cantitatea produce calitate. 

Vărsător

Deciziile pe care le iei săptămâna asta vor fi resimțite mult timp. Este posibil să primiți o invitație de a rămâne la un prieten care deține o cabană sau o casă lângă plajă. Mai mult decât atât, dacă te întâlnești cu alți prieteni din zonă, vei sta mai mult. Când te  întorci, vei fi foarte interersat de educația copilului tău. Vei găsi profesori care să îi ajute cu materiile dificile. S-ar putea să ai și multe idei creative, așa  că pune-le în practică.

Pești

Atingerea laturii tale spirituale deschide câteva posibilități materiale. Pentru prosperitate ia în considerare să aplici principiile Feng Shui. Îndepărtează lucrurile aglomerate de lângă ușa din față. Asigură-te că ai covoarele curate și balconul aranjat. Pregătește-te ca și cum ai primi un oaspete important. Desigur, este aproape imposibil să obții implicarea întregi familii în planurile tale de mărire a veniturilor  însă poți urma unele modele familiale pozitive. Dacă ai avut un bunic econom sau o mătușă foarte hotărâtă, decide acum că abilitățile lor sunt moștenirea ta. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop