x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21-27 noiembrie 2022. O perioadă grozavă pentru carieră și bani

Horoscop săptămânal, 21-27 noiembrie 2022. O perioadă grozavă pentru carieră și bani

20 Noi 2022   •   10:10
Horoscop săptămânal, 21-27 noiembrie 2022. O perioadă grozavă pentru carieră și bani
Sursa foto: Hepta

Soarele se pregătește să treacă din Scorpion în Săgetător și face trigon cu Jupiter din Pești. Planeta Mercur se unește cu Venus din Săgetător.

Berbec

O viziune asupra libertății duce la unele ajustări practice.

Vezi o ușă deschisă și știi că este timpul să intri. Ar putea fi o oportunitate de a obține mai mulți bani, de a începe o afacere sau de a face o investiție profitabilă. Această combinație este despre utilizarea înțelepciunii și experienței tale împreună cu puțină sincronicitate din Univers pentru a obține ceva mai mare. Dacă faci aranjamente de călători, s-ar putea să fie nevoie de niște ajustări, indiferent de cost. Dacă te simți îndrăzneț, s-ar putea să ajungi la clasa business. Experiența ta de călătorie trecută și dorința de a fi flexibil, îți pot oferi avantaje suplimentare, pe măsură ce călătorești.

Taur

Cel mai mare obstacol al tău ești tu

Tu și partenerul tău sunteți atât de armonioși încât este aproape ca și cum ați avea o singură minte. Este o perioadă grozavă pentru voi să începeți un proiect important și să vă gândiți la ce doriți să realizați în lunile următoare. Dacă ești în căutarea dragostei, acum poți întâlni partenerul potrivit. Toată această discuție despre a face lucruri împreună ar putea duce la amor.

Gemeni

Îți faci noi prieteni și primești informații

Ai mare noroc și timp favorabil pentru cariera ta. Poți să postezi cv-ul pe platformele de recrutare, să-ți contactezi  colegii și șefii pentru a pregăti un proiect important. Totodată, te afli în deplin acord cu partenerul tău, vă plac aceleași lucruri, ascultați aceeași muzică și că bucurați-vă de aceleași mâncăruri gustoase. Profită de această ocazie pentru a discuta despre viitor. Privește direcția în care se îndreaptă relația ta.

Rac

Găsești bucurie în viața ta

Îți poți îmbunătăți viața interioară făcând lucruri pe care îți place să le faci. Lasă sarcinile deoparte cât mai mult posibil și amintește-ți de bucuria vieții. Acceptă rutina fiecărei zile pentru că aceasta contribuie la bunăstarea personală. Asta ar putea însemna să mănânci mai multe legume, să faci o plimbare rapidă în loc să te uiți la televizor sau să închei ziua cu meditație și yoga. Ai putea adăuga câteva obiceiuri benefice vieții tale de zi cu zi.

Leu

Primești ajutor unde ai nevoie

S-ar putea să fi cerut pe cineva să te asculte, să-ți ofere sfaturi cu privire la finanțele tale sau să te ajute să muți o canapea, iar ceea ce primești este o persoană care te va ajuta. S-ar putea să încerci o nouă mâncare exotică. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o zi excelentă pentru a merge la o primă întâlnire.

Fecioară

Știi ce să spui

Ești extrem de convingătoare acum. Vezi ce vrei să vinzi, pe cine trebuie să convingi sau cum dorești să-ți exprimi opiniile. Cuvintele tale sunt de aur.Familia ta este în armonie. Este posibil să ai rude care vor să vină în vizită. Bucătăria este plină de antreuri, garnituri și plăcinte.

Balanță

Concentrează-te pe călătorie, nu pe destinație

Ambiția și abilitățile tale sunt de mare folos acum, așa că asta ar putea însemna o creștere a veniturilor tale. În același timp, dorința ta de a avea mai multe este la fel de puternică și, prin urmare, din conturile tale ar putea curge mai mulți bani decât de obicei. De asemenea, distincția dintre nevoi și dorințe ar putea fi estompată. Când vine vorba de venituri, nu ezita, dar când vine vorba de cheltuieli, poate vrei să mai aștepți. Totodată ești foarte solicitat. Primești multe telefoane, mesaje, mailuri.

Scorpion

Te bazezi pe capacitatea ta de a negocia

Alții te văd mult mai încrezător și capabil să faci față provocărilor. Aceasta înseamnă că ai putea primi multe complimente, dar și responsabilități suplimentare. Însă acum poți alege și alege ceea ce vrei să faci. Poți căuta un nou loc de muncă ori discuți despre oportunități de afaceri cu un prieten sau negociezi treburile casnice cu partenerul tău. Pe de altă parte, s-ar putea să cheltui cam mult. De obicei ești destul de cumpătat, dar acum îți dorești mult un anumit lucru. S-ar putea să apeși foarte repede butonul „cumpără acum”.

Săgetător

Planificarea te duce la obiectivul tău

Ai ocazia să treci în revistă ultimele douăsprezece luni. Este foarte greu să începi un proiect până când nu ai eliberat o parte din energia anterioară. În același timp, mulți oameni te vor tenta cu oportunități, dar nu este încă timpul pentru acestea. Cu toate astea, ești destul de carismatic. Oamenii se simt atrași de tine, indiferent că porți un hanorac larg și o pereche d e adidași. Zâmbește și vei primi complimente, poate chiar invitații. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment excelent pentru a acționa. 

Capricorn

Ești în contact cu partea ta spirituală

S-ar putea să ai mai mulți prieteni decât de obicei. Ai putea participa la un eveniment și poți fi imediat binevenit ca membru al grupului. Desigur, s-ar putea să fii nevoit să verifici destul de mult aceste persoane. Ești pe drumul cel bun, cunoscând oameni noi și extinzându-ți contactele. Apoi ai chef să te retragi din lume pentru a procesa evenimentele recente. Este un moment bun pentru a-ți închide ușa biroului sau pentru a lua o pauză, a te deconecta și a te bucura de a sta singur cu tine.

Vărsător

Actualizezi aspecte din viața ta

Este o energie excelentă pentru a cere o mărire de salariu, a căuta un nou loc de muncă sau pentru a negocia o ofertă pe care ți primit-o de la o altă companie. Această energie este suficient de puternică, încât s-ar putea să o simți pentru câteva zile. În curând Soarele va părăsi casa carierei tale, așa că acum este momentul să acționezi. Este un moment bun să obții mai mulți bani din muncă.

Pești

Gândurile tale îți creează viața

Ești ca un burete pentru informații noi. Poate ai găsit un subiect care te interesează atât de mult încât vrei să știi mai multe. Totodată, ești lăudat de șeful tău pentru munca pe care o depui ori clienții sunt mulțumiți de tine și ești admirat de oamenii pe care îi întâlnești. Bucură-te de glorie!

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanii