x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22 - 28 august 2022. Majoritatea semnelor au nevoie de odihnă

Horoscop săptămânal, 22 - 28 august 2022. Majoritatea semnelor au nevoie de odihnă

18 Aug 2022   •   16:34
Horoscop săptămânal, 22 - 28 august 2022. Majoritatea semnelor au nevoie de odihnă
Sursa foto: Unsplash.com

Planeta comunicării, Mercur, se află în Fecioară și face opoziție cu Neptun din Pești. Totodată, Mercur face trigon cu Pluto din Capricorn.

Berbec

Ai multe opțiuni în această săptămână. Ai nevoie să-ți faci rutina zilnică de sănătate și bunăstare dar acum nu vrei. Te dedici în  schimb imaginației și creativității pentru a-ți găsi echilibrul mental. Stai lângă piscină și respiră. S-ar putea să nu ai energia pentru ceva mai provocator decât asta astăzi. Energia dedicată carierei tale se schimbă și te poți concentra pentru a sorta informațiile. De asemenea, îți dai seama care colegi îți sunt alături și care se prefac. Ești un detector uman de minciuni. 

Taur

Te schimbi în interior și în exterior. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva pe care îl întâlnești întâmplător. Este foarte ușor să te lași purtat de gânduri și sentimente romantice. Întregul tău corp ar putea simți furnicături de emoție doar la gândul că această persoană îți trimite mesaje. Dar ai grijă să nu zbori prea sus. Soarele s-ar putea să-ți topească aripile și te vei prăbuși înapoi pe pământ. Ești ambițios și ai capacitatea de a-i determina pe alții să-ți vadă drumul. Este timpul potrivit pentru un interviu de angajare deoarece ești încrezător și dominator. Sau, dacă rămâi în locul de muncă actual, ia în considerare să discuți cu supervizorul despre oportunitățile de promovare și o mărire de salariu. Nu irosi această energie pozitivă.

Gemeni

Iei decizii rapide. S-ar putea să vrei să realizezi anumite lucruri dar în momentul în care ajungi acasă și stai pe canapea, vrei să iei o pauză. Va fi mult mai ușor să urmărești o emisiune TV, așa că eliberează-te de vinovăție și ia telecomanda. A doua zi vei putea să faci ce trebuie. Ești gata să analizezi calcule complexe. Acesta este un moment bun pentru a te uita printr-un prospect, pentru a întocmi documente financiare sau pentru a-ți planifica bugetul. Poți lua decizii bune în bani.

Rac

Este momentul să crești spiritual. Această energie este foarte bună pentru a scrie ficțiune, a compune poezie sau a scrie cântece. S-ar putea să te adâncești într-o lume fantastică, să comunici cu personaje magice și să obții o perspectivă asupra minții, inimii și spiritului tău. Indiferent dacă citești lucrarea cuiva sau o scrii pe a ta, aceasta este o zi creativă. Toată lumea pare să-ți mărturisească secretele, nici măcar nu trebuie să întrebi. Alții îți spun ce au greșit, ce ascund și unde au îngropat cadavrele, cele metaforice, sperăm! Ia asta ca pe o oportunitate de a înțelege mai multe despre motivațiile interioare ale celorlalți. 

Leu

Te afli în pragul unei descoperiri. Dintr-o dată, banii sunt cheltuiți, lucrurile sunt comandate și butonul de „anulare” online pur și simplu nu funcționează. Cel mai bun lucru de făcut cu această energie este să te ierți și să mergi mai departe.Însă după toate astea devii foarte hotărât să-ți schimbi obiceiurile de cheltuieli, cele de muncă și de sănătate. LTe poți transforma. Renunță la lucrurile care nu funcționează și fă schimbări. Profită de această perioadă pentru a schimba lucruri în viața ta și astfel îți vei transforma viața în doar câteva luni. 

Fecioară

Acum îți găsești calea. S-ar putea să aluneci cu ușurință într-o stare meditativă, indiferent ce faci sau cum încerci să rămâi prezent. Mintea ta procesează ultimul an din viața ta. Sinele tău superior trage de conștiința ta și îți este greu să te concentrezi pe momentul actual. Te preocupă planurile de viitor. Mintea și spiritul tău sunt gata să creeze oportunități. Poți fi inspirat de potențialul din jurul tău.

Balanță

Iei măsuri pentru a-ți face o viață mai bună. Ai putea sa-ti lasi lista cu treburi deoparte pentru altă dată. Ai nevoie de o pauză. Stai întins și simte că plutești. Relaxează-te și eliberează-te. Energia se schimbă și te poți vedea clar. Poți afla adevărul despre o relație de familie sau prietenie. Nu numai că poți fi sincer cu tine însuți, dar poți vedea motivațiile celorlalți.

Scorpion

Înveți să pui întrebări bune. Este posibil să renunți la planuri care implică treburi, muncă grea sau activități neplăcute. Este timpul perfect pentru a vorbi despre filme sau cărți. Fii bun cu tine și nu încerca să te forțezi să faci activități dificile. Este ca și cum pauza îți oferă combustibil și energie pentru a trece cu brio peste probleme. Poți să transmiți mailuri complexe și să-ți revizuiești contactele. Este un aspect bun și pentru calcule financiare sau amortizarea unui împrumut. 

Săgetător

Este timpul să fii observat de ceilalți. S-ar putea să nu ai niciun interes să mergi la muncă dar s-ar putea să nu aibă legătură cu jobul. Așa că î ncearcă să-ți iei o zi liberă. A doua zi vei avea suficientă energie pentru a face ceva extraordinar. Caută o nouă sursă de bani. Acest lucru ar putea însemna să începi o afacere, să mergi la o vânzare mare sau să bati la ușa persoanei care îți datorează bani și să încerci să-i încasezi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți pune în ordine finanțele. Vei putea porni pe drumul spre prosperitate.

Capricorn

Poate vrei să te întorci la școală dar nu ai energie deocamdată, așa că este mai bine să mergi la un picnic, ori la mare, ori la un lac din apropierea casei. A doua zi vei fi revigorat, vei avea mintea limpede și vei vedea motivațiile interioare ale celorlalți. Acesta este un moment bun pentru a susține un examen profesional sau pentru a face o analiză aprofundată. Poți aduna fapte și cifre și poți găsi judecăți bune și solide, care nu se bazează pe fantezii. Așa că este momentul să iei decizii.

Vărsător

Primești ceea ce ai nevoie. Imaginația ta s-ar putea să devină năvalnică. Ai putea să te conectezi cu partenerul tău prin meditația tantrică și să atingi un nou nivel de intimitate. Este ca și cum v-ați dezvălui sufletul unul altuia. Sau ai putea sta în pat citind un roman. Poți vedea modele de comportament și modul în care viața te-a condus în acest loc. Cu aceste cunoștințe, îți poți direcționa viața înainte. Acesta este un moment excelent pentru a analiza cronologia vieții tale și  a vedea dacă te îndrepți în direcția unde vrei cu adevărat să mergi.

Pești

Faci noi conexiuni. Ești atât de ocupat să dai, încât nu primești. Acest lucru este dezechilibrat. Este timpul să observi ce se întâmplă și să vezi dacă poți găsi echilibrul. Te poți vedea și înțelege mai bine reflectat în cei din jurul tău. Cu alte cuvinte, dacă crezi că prietenul tău este naiv, s-ar putea să te uiți la modul în care ești păcălit. Dacă crezi că prietenul tău nu are personalitate, s-ar putea să te uiți la propriile limite. Ai putea avea o descoperire spirituală.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop