x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23-29 ianuarie 2023. Idei noi și oportunități pentru majoritatea semnelor

Horoscop săptămânal, 23-29 ianuarie 2023. Idei noi și oportunități pentru majoritatea semnelor

de Moira Dună    |    19 Ian 2023   •   16:15
Horoscop săptămânal, 23-29 ianuarie 2023. Idei noi și oportunități pentru majoritatea semnelor
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Venus se întâlnește cu Saturn în Vărsător. Planeta Mercur din Capricorn face careu cu Saturn din Vărsător.

Horoscop Berbec

Faci față provocărilor

Ai putere mari de concentrare și poți să rezolvi probleme dificile, cum ar fi să transferi date pe un dispozitiv nou, să înveți să corectezi culorile videoclipurilor sau să îți automatizezi răspunsurile pe e-mail. În plus, primești și ajutor. 

Ești destul de nerăbdător cu cei din jurul tău. Vei pierde mult timp în trafic ori stai la cozi și te simți blocat. S-ar putea să fii ușor frustrat mai ales că ai termene limită de finalizare a sarcinilor. 

Horoscop Taur

Îți creezi oportunități

Iei în considerare numeroasele aspecte ale carierei tale. Te-ai putea hotărî să discuti despre viitorul tău cu șeful tău. Sau îți completezi CV-ul și aplici pentru alte locuri de muncă. Ambele sunt alegeri viabile, iar acum vîți analizezi opțiunile.

Există un amestec de energie atunci când te ocupi de cereri sau încerci să obții un certificat. S-ar putea să suții un examen profesional ori credite educaționale suplimentare pentru licență. Cu energia de astăzi, fii atent la volan sau s-ar putea să primești o amendă.

Horoscop Gemeni

Atragi atenția

Ai o mulțime de admiratori. Acest lucru ar putea avea legătură cu conținutul creativ pe care îl postezi. Dar toată această admirație vine cu niște responsabilități și reputația ta este în joc. Acesta poate fi un moment benefic chiar dacă simți că este puțin constrângător.

Tu și iubitul tău s-ar putea să discutați despre a face relația voastră și să luați niște hotărâri pentru a vă implica mai mult. S-ar putea să te gândești să-ți iei un angajament.

Horoscop Rac

Găsești ceea ce are valoare pentru tine

S-ar putea să fii extrem de concentrat să scapi de datorii. Acestea ar putea fi credite de consum sau împrumuturi pentru studenți ori vrei să-ți achiți anticipat ipoteca. S-ar putea să înveți cum să fii mai cumpătat, informându-se cum să faci economii. 

Vei aprecia beneficiile gătitului acasă, valorificarea resturilor, reducerea căldurii cu câteva grade. Toate acestea te vor face să ai mai mulți bani. Vei găsi și sprijin pentru ideile tale. 

Horoscop Leu

Ești plin de idei și strategii

Dacă te afli în căutarea iubirii, aceasta vă deschide o fereastră de oportunitate pentru a găsi o relație serioasă. Apelează la strategiile care te vor scoate din casă, planifică-ți acțiunile. 

S-ar putea să cunoști pe cineva care este foarte important în domeniul tău de activitate sau care are o poziție înaltă la locul tău de muncă. Această persoană este dispusă să te ia sub aripa sa. Cineva ți-ar putea oferi o mână de ajutor în afaceri.

Horoscop Fecioară

O oportunitate devine evidentă

AI putere mare de concentrare, așa că este o zi grozavă să rezolvi din sarcini. Nu irosi această energie pe lucruri de rutină. Lucrează la propria ta afacere, la un roman sau configurează-ți noul computer. 

S-ar putea să te distrezi puțin flirtând cu un coleg. Rămâne la latitudinea ta să decizi dacă vrei să mergi mai departe. Poți continua să joci acest joc sau să sugerezi o întâlnire.

Horoscop Balanță

Ceea ce ai nevoie își găsește drumul către tine

S-ar putea să decizi să iei foarte în serios găsirea iubirii. Te-ai putea gândi la asta în termeni de strategii și metode testate în timp. Dragostea este acum obiectivul tău principal.

A putea face schimbări în casă pentru a crea mai mult spațiu unui copil.

Horoscop Scorpion

Micile ajustări fac lucrurile mult mai bine

Vrei să faci curățenie în casă ori niște reparații minore care te vor duce însă la unele majore. Așa ajungi să-ți schimbi bucătăria sau chiar întreg spațiul de locuit.

Ai putea face aranjamente cu rudele apropiate, eventual pentru o viitoare sărbătoare sau pentru a ajuta un membru al familiei. Poți să păstrezi pacea în timp ce alții dezbat obligațiile și responsabilitățile.

Horoscop Săgetător

AI o abordare responsabilă a riscului

Ai o puternică capacitate de concentrare, în special la sarcini dificile. S-ar putea să lucrezi la o cerere pentru școală sau un împrumut de afaceri ori să obții o scădere a impozitelor. Aceasta este o zi bună pentru a rezolva probleme legate de computer sau pentru a învăța un program complex, cum ar fi un nou sistem de management al relațiilor cu clienții.

Una dintre rezoluțiile tale de Anul Nou ar putea fi să îți gestionezi mai bine banii. Cu cât le acorzi mai multă atenție, cu atât poți atrage mai mulți. S-ar putea să fii gata să-ți pui în ordine chitanțele și să configurezi un sistem pentru a-ți urmări cheltuielile. Acum ești mai responsabil cu banii tăi.

Horoscop Capricorn

Lucrurile pe care te concentrezi se extind

Acesta este unul dintre cele mai bune aspecte pentru a vă concentra pe ceva care este important pentru tine. Poți strânge chitanțele pentru a începe cu impozitele sau pentru a-ți examina performanța. 

S-ar putea să amâni începerea unui proiect. Ai îndoieli, deși oamenii din jurul tău de încurajează  mergi înainte. Lucrezi din greu pentru a anticipa fiecare obstacol, dar cu adevărat nu vei ști dacă nu pornești. 

Horoscop Vărsător

Te îndrepți în direcția bună

S-ar putea să fii foarte hotărât să fii într-o formă fizică bună. S-ar putea să te înscrii la o sală de sport, să angajezi un antrenor personal sau să cumperi niște echipamente grozave pe care să le folosești acasă. Adaugă un ceas inteligent pentru a urmări caloriile, nivelul zahărului din sânge și ritmul cardiac.

Acum ai putea să sapi în toată noua știință despre somnul odihnitor. Poți încerca o baie caldă. Ai putea să-ți investighezi ritmurile circadiene pentru a găsi momentul optim. Ai grijă de tine. 

Horoscop Pești

S-ar putea să ai o realizare importantă

S-ar putea să vezi că ai fost blocat într-un model, iar acum găsești și calea de ieșire. Este foarte probabil că aceasta este o problemă de relație care se repetă din nou și din nou, poate în fiecare relație pe care ai avut-o vreodată.

Vei discuta cu pritenii tăi despre descoperirea ta și vor fi impresionați. Poți să-ți povestești propria călătorie pentru a ajuta pe altcineva. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop