x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii pot declanșa un mic război în familie

Horoscop săptămânal, 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii pot declanșa un mic război în familie

21 Mai 2021   •   09:54
Horoscop săptămânal, 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii pot declanșa un mic război în familie
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

Schimbări semnificative sunt posibile în zona educației și este posibilă o călătorie pe distanțe lungi. În această săptămână, unul dintre copiii tăi poate primi vești interesante. Este o idee bună să eviți colegii de cameră tensionați și adolescenții, în general. Mersul prin casă azi poate fi ca și cum ai merge printr-un câmp de mine terestre. Ia în considerare planificarea unei călătorii pe care o vei face în vară. Verifică hărțile, orarele și căută cazare. Chiar dacă ești blocat acolo unde ești, deocamdată, lasă-ți mintea să fie liberă.

 

Horoscop Taur

În această săptămână, apare o nouă oportunitate. Nerăbdarea ta ți-ar putea aduce necazuri. Privește atent înainte de a sări, deoarece riscul pe care îl iei în considerare poate să nu fie justificat. Acest lucru este valabil mai ales dacă împrumuți bani sau refinanțezi un credit vechi.

Eclipsa de Lună din Săgetător este miercuri, 26 mai, și se încadrează în casa ta de credit, datorii și investiții. Eclipsele pot aduce schimbări bruște neașteptate, ca o ușă care se închide în fața ta. Dar trebuie doar să te uiți în jur pentru o nouă oportunitate. O afacere pentru investiții străine sau exotice ar putea deveni periculoasă acum. Este posibil să fi fost salvat de la o mișcare greșită.

 

Horoscop Gemeni

O persoană apropiată ar putea trece printr-o schimbare majoră în viață. Săptămâna aceasta, ai putea fi prieten, antrenor și terapeut. Graba te poate face să fii neglijent. Ai tendința de a face mai multe sarcini, iar Gemenii se pricep la asta. Ai putea avea un accident. Ia lucrurile foarte încet astăzi.

Ceva din ceea ce spune iubita ta te-ar putea lăsa fără cuvinte. Cuvintele „Te iubesc” pot să scape și să provoace înghețarea tuturor celor din cameră. Sau această persoană poate avea un mare anunț. Acest lucru te lasă cu multe lucruri la care să te gândești și care trebuie să facă parte din planurile pentru viitor. Eclipsele aduc schimbări, așa că te poți aștepta ca cel puțin o relație din viața ta să treacă printr-o transformare.

 

Horoscop Rac

O situație la muncă poate aduce schimbari in ce te priveste. Săptămâna aceasta, un coleg poate pleca brusc și acest lucru îți poate afecta slujba. Ești gata să mergi mai departe într-un proiect, dar este posibil ca cei din jur să nu fie. Și acest lucru te poate determina să te simți nerăbdător sau chiar iritat. Acordă mai mult timp celorlalți, ca să te ajungă din urmă. Acest lucru este valabil mai ales dacă esti intr-o oarecare pozitie de conducere.  Probabil că vor exista schimbări la locul de muncă. S-ar putea să preiei mai multe responsabilități pentru că cineva este în concediu. Aceasta este o oportunitate de a te evidenția la job. O sursă secundară de venit este binevenită. Dar înseamnă să te confrunți cu fricile tale de succes și să faci niște ore suplimentare.

 

Horoscop Leu

S-ar putea să descoperi că ești îndrăgostit nebunește de cineva pe care îl cunoști. În această săptămână, s-ar putea ca inima să-ți bată puternic. Cel mai mic lucru te poate destabiliza. O iritație mică se poate transforma într-o adevărată durere de cap. Fii atent la afișarea sentimentelor de iritare sau exasperare. Un comentariu pe care îl faci ar putea deveni viral. Înainte de a posta, examinează cu mare atențe și cere sfatul unui prieten.

Eclipsele pot aduce modificări neașteptate. Este posibil ca cineva apropiat să anunțe o sarcină sau o adopție a unui animal. În același timp, ai putea atrage un admirator astăzi și, deși ai putea fi flatat, nu ești sigur dacă este potrivit.

 

Horoscop Fecioara

S-ar putea să te pregătești pentru o mutare sau să ai pe cineva care să se mute cu tine. În această săptămână, este un pic de haos în casă.

S-ar putea să te enervezi pentru o problemă legată de salariu. S-ar putea să descoperi că există o greșeală la nivelul salariului sau să pierzi un comision din cauza unei erori minore. O discuție calmă cu șeful tău poate fi imposibilă astăzi. În schimb, notează problema și adu-o în discuție peste câteva zile.

Astăzi se simte o schimbare mare de energie în jurul locuinței tale. Poate te gândești să te muți sau să faci unele renovări. Dacă sunt  crăpături mari într-un perete, gresie spartă sau blaturi crăpate, poate este timpul să te apuci de treabă.

 

Horoscop Balanța

O știre are un efect stimulator în viața ta. S-ar putea să primești un contract, si vei fi nevoit sa iei niste decizii. Ești ușor iritat de orice birocrație guvernamentală. Statul la coadă s-ar putea să te enerveze. Evită să te ocupi de orice probleme legate de autoritati astăzi, dacă este posibil.

 

Horoscop Scorpion

O potențială sursă de bani este disponibilă pentru tine.Săptămâna aceasta dai dovada de inventivitate si e posibil sa castigi niște venituri în plus. Gândul de a citi prin pagini cu litere mici , in contracte, te poate face să fii foarte iritat. Și dacă te grăbești, ai putea trece cu vederea punctele importante despre ratele dobânzii sau planurile de rambursare. Dacă simți că trebuie să mergi mai departe în acest proiect, cere ajutor unui prieten.

 

Horoscop Săgetător

S-ar putea să îți dorești o schimbare de viață și acum e momentul. Ai o minte rapidă, așa că ești obișnuit să aștepți ca alții să te ajungă din urmă. Dar astăzi nu ai răbdare. Acest lucru poate duce la unele probleme în viața ta amoroasă, deoarece o simplă sugestie se poate transforma într-un mic război. Acum nu este momentul să începi ofensiva. Astăzi alege diplomația în schimb.

 

Horoscop Capricorn

S-ar putea să simți zgomotul schimbării sub picioarele tale. În această săptămână ești chemat să îi ajuți pe alții să se ocupe de știrile primite. Răbdarea ta este redusa cu un coleg sau șef. S-ar putea să bati cu degetele pe birou în timp ce aștepți un raport sau contribuția lor la proiect.

 

Horoscop Vărsător

S-ar putea să ai unele probleme cu tehnologia săptămâna aceasta. Ar putea fi timpul pentru un upgrade. Ai putea fi tentat să intri în joc, dar nu există suficientă apărare care să te protejeze de un eventual atac. Chiar și o mică speculație ar putea să te coste niște bani. Ar fi mai bine dacă ai găsi o altă sursă de plăcere astăzi.

Eclipsele de Lună aduc schimbări care se desfășoară pe parcursul mai multor săptămâni, așa că ai timp să iei o decizie.

 

Horoscop Pești

Se preconizeaza o schimbare în ce priveste cariera ta. O schimbare de loc de muncă sau schimbări în cadrul companiei tale sunt posibile în această săptămână. În următoarele câteva zile modificările s-ar putea să îți afecteze locul de muncă. Fii atent la noi oportunități. Este posibil să reziști la această furtună, dar este bine să îți menții opțiunile deschise.

Copiii tăi te-ar putea irita destul de mult. Ii poti duce pentru cateva ore la o rudă? Dacă și copiii tăi sunt zodia Pești, fii atent că toată lumea este puțin stresată.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal