x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 26 iunie - 2 iulie 2023. Taurii încalcă o regulă de familie. Leii se află în lumina reflectoarelor. Fecioarele primesc un mesaj magic

Horoscop săptămânal, 26 iunie - 2 iulie 2023. Taurii încalcă o regulă de familie. Leii se află în lumina reflectoarelor. Fecioarele primesc un mesaj magic

de Moira Dună    |    22 Iun 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 26 iunie - 2 iulie 2023. Taurii încalcă o regulă de familie. Leii se află în lumina reflectoarelor. Fecioarele primesc un mesaj magic
Sursa foto: Hepta

Planeta comunicării, Mercur, se află în Gemeni și face careu cu Neptun din Pești. Totodată, războinicul Marte se află în Leu și face careu cu nonconformistul Uranus din Taur.

Berbec

Soluții

Cineva își deschide inima pentru tine. Un prieten s-ar putea încrede în tine, poate dezvăluind un secret pe care nu l-a spus niciodată nimănui. Asta vă apropie.

Ești dispus să încalci regulile dragostei. S-ar putea să accepți o întâlnire, iar unii dintre prietenii tăi s-ar putea întreba ce este în capul tău. Poate fi o întâlnire cu un fost iubit  sau cu șeful tău. S-ar putea să fii mai interesat de distracția romantismului decât de complicațiile pe care le-ar putea aduce.

Taur

Armonizare

S-ar putea să lucrezi cu energia prosperității. Găsești modalități de a te armoniza cu această energie pentru a atrage bani către tine. Poți face acest lucru cu lumânări, cristale sau feng shui. Poți chema bani pentru tine.

În general îți plac pacea și armonia și încerci să nu-i supări pe cei din jur, dar acum ai chef să încalci o regulă de familie. Te-ai gândit bine la asta, așa că ceea ce alții văd ca fiind brusc și neașteptat, este ceva la care te gândești de luni de zile. 

Gemeni

Te afli pe drumul tău

Energia ta pare să fie peste tot. Ți-ai putea începe dimineața gata să alergi la un maraton, dar ai nevoie de un pui de somn până la prânz. Seara, ai putea să primești din nou o explozie de energie, să mergi la cină și să dansezi cu iubita ta.

Popularitatea ta este în creștere și telefonul sună non-stop. Primești mesaje și emailuri. Ești foarte concentrat pe comunicare, care este unul dintre darurile tale naturale. Poate vrei să-ți cumperi un telefon nou deși ar trebui să mai aștepți. 

Rac

Lucrurile ajung la un nivel superior

Ai putea aduce puțină magie în viața ta. Poate plantezi niște ierburi aromatice într-un ghiveci pe care îl pui la fereastra bucătăriei tale, cum ar fi busuiocul, despre care se spune că aduce dragoste. S-ar putea să aprinzi un bețișor de tămâie de salvie pentru a curăța energia din casă. Ai putea agăța clopoței de vânt pentru energie pozitivă.

Ar putea exista o oportunitate financiară, dar aceasta necesită să acționezi rapid. Ar putea fi un loc de muncă sau o oportunitate de afaceri. Chiar dacă fereastra se va închide foarte curând, este totuși necesar să faci pași în acest sens. Asigură-te că acest cufăr de comori este plin înainte de a-l aduce acasă.

Leu

Implicare

Poate faci voluntariatîmpreună cu prietenii tăi ori o strângere de fonduri pentru o organizație de caritate. Acesta este un moment bun pentru a vă implica într-un proiect de înfrumusețare a comunității. Te-ai putea simți obosit, dar împlinit.

Ai putea fi aruncat în lumina reflectoarelor. Cineva te-ar putea pune la conducerea unui proiect sau a unei echipe, ori o oportunitate de carieră ar putea veni cu viteza fulgerului. Ceva pe care l-ai dorit ar putea ajunge brusc la tine. 

Fecioară

Strălucire

Ai putea deveni o celebritate când una dintre postările tale primește mult mai multe aprecieri decât de obicei, sau ai putea cânta pe scenă. S-ar putea să cânți un solo în corul bisericii sau să te bucuri de mult timp pe scenă în grupul tău de improvizație. Opera ta de artă ar putea fi expusă. Ești în centrul atenției.

Ai putea avea un vis foarte interesant plin de simbolism. S-ar putea să ai o epifanie bruscă care îți oferă o perspectivă diferită asupra vieții tale. Poate te uiți la un videoclip care te schimbă viața. S-ar putea să primești un mesaj magic.

Balanță

Te aliniezi cu o forță mai mare

Ai putea deveni filozofic. S-ar putea să te gândești la modul în care convingerile îți modelează realitatea. Este posibil ca cineva să-ți provoace convingerile, nu neapărat vizavi de religia ta, ci pentru modul în care vezi lumea. Găsești putere în credințele tale.

Este o idee bună să fii flexibil astăzi deoarece un prieten ți-ar putea schimba planurile în mod neașteptat. 

Scorpion

Echilibru între joacă și muncă

Tu și iubita ta s-ar putea să petreceți un timp special împreună. Poate că voi doi vă aflați într-o cameră de hotel minunată, cu vedere la o piscină strălucitoare. Sau poate luați cina într-un restaurant liniștit. Această energie este bună pentru romantism.

Ar putea exista unele schimbări bruște la locul de muncă. S-ar putea să te trezești cu un nou supraveghetor. Ar putea fi o reorganizare sau poate o altă companie ți-a cumpărat firma. Este posibil să primiți din senin o oportunitate de muncă. Și dacă tocmai ți-ai schimbat locul de muncă, această energie se referă la toate lucrurile noi la care vei lucra în curând.

Săgetător

Dorința de schimbare te-ar putea pune pe calea cea bună

Acum este un moment bun pentru a încerca să faci ceva în relația ta de dragoste. Poate nu săriți într-un avion să mergeți la capătul lumii dar ați putea găsi ceva distractiv de făcut împreună. 

S-ar putea să te pregătești pentru o călătorie viitoare. Dar ai și multe de făcut înainte de a începe. Ar fi foarte ușor să uiți ceva important astăzi, așa că acordă-ți câteva momente și verifică. 

Capricorn

Mindfulness aduce beneficii

Ar fi ideal dacă să îți poți face timp pentru tine. Capricorn, s-ar putea să te plimbi într-un cadru frumos. S-ar putea să meditezi sau să te relaxezi într-un hamac sub un copac, iar rezultatul este că îți deschizi mintea și inima către mesajele din Univers. Așa că fă-ți puțin timp pentru tine, dacă este posibil.

Aceasta este o zi bună pentru a te uita prin planul tău de economii pentru a vedea dacă sunt necesare modificări. S-ar putea să-ți diversifici portofoliul. AI putea investi o sumă mică pentru a-ți verifica teoriile. O schimbare a direcției financiare ar putea fi benefică.

Vărsător

Răsfăț

S-ar putea să vrei să te răsfeți pe tine și pe iubitul tău cu ceva distractiv. S-ar putea să te coste puțin mai mult decât  cheltui în mod normal la o întâlnire, dar va merita. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment excelent pentru a găsi persoana potrivită, așa că nu ignora evenimentele sociale sau invitațiile la petreceri.

Unele acțiuni bruște și neașteptate te pot pune în legătură cu cineva ar putea aduce rezultate uimitoare. Acesta este un moment bun pentru a trimite mesaje persoanelor cu care vrei să lucrezi. 

Pești

Să bați la ușă își va aduce rezultate bune

S-ar putea să aduni membri ai familiei pe care nu îi vezi foarte des. Acesta ar putea fi pentru o sărbătoare sau un eveniment important. Strânge familia împreună pentru o perioadă bună.

Este posibil să existe unele schimbări majore de procedură la locul de muncă. Acestea se pot datora unui nou sistem informatic sau șeful tău ar putea încerca ceva nou. Ori poate mergi pe alt drum la serviciu pentru a te opri la un  restaurant exotic sau pentru a căuta un loc de muncă complet diferit.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal