x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie 2023. Racii au succes în carieră. Scorpionii își realizează dorințele. Vărsătorii sunt convingători

Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie 2023. Racii au succes în carieră. Scorpionii își realizează dorințele. Vărsătorii sunt convingători

de Moira Dună    |    23 Feb 2023   •   19:00
Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie 2023. Racii au succes în carieră. Scorpionii își realizează dorințele. Vărsătorii sunt convingători
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Soarele se află în zodia Peștilor și face semisextil cu Venus din Berbec. Miercuri, 1 martie, Venus i se alătură Marelui Benefic, planeta Jupiter, din Berbec.

Berbec

Lucrurile revin la normal

S-ar putea să-ți dorești dragoste, dar când apare, fugi! Trebuie să mergi la o întâlnire dar te simți nepregătit. Deși aceasta ar putea fi o șansă de a cunoaște pe cineva care să-ți placă. 

Ești gata să urci pe scenă, indiferent dacă vei conduce o reuniune, să susții un interviu sau să joci într-o piesă. Este timpul să faci un pas înainte și să preiei conducerea.

Taur

Excepția va fi acolo pentru tine

DIscuți cu un prieten pe care nu l-ai mai întâlnit de ceva vreme. Este momentul potrivit pentru a vă întâlni. Singura problemă o reprezintă programele încărcate dar cu puțin efort, veți reuși. 

Poți comunica destul de clar cu Universul. Și este posibil să găsești ceva ce cauți de mult timp. Exprimă-ți dorințele, excepția va fi acolo pentru tine.

Gemeni

Program social foarte încărcat

S-ar putea să te angajezi într-un nou loc de muncă printr-o relație. Poate iei legătura cu un fost coleg și să vezi unde muncește acum. 

Ai putea fi în preajma mai multor prieteni și să luați cina împreună chiar în mijlocul săptămânii ori să mergeți la un spectacol. Sau poate vrei să-i inviți la un joc de cărți.

Rac

Ești la mare căutare

Ai putea avea un termen limită pentru școală, dar s-ar putea să eziți pentru că nu ai încredere în tine. Dar asta este doar în capul tău. Găsește pe cineva apropiat care să te încurajeze. 

Ești felicitat la serviciu de șef și  colegi. Totodată, este un moment bun să mergi la un interviu de angajare. S-ar putea să primești o ofertă pe loc. 

Leu

Găsești ce ai nevoie

Te gândești la dragoste, așa că s-ar putea să călătorești cu partenerul într-un loc exotic ori să vă petreceți noaptea departe de casă. 

Ești preocupat de o nouă materie de studiu ori te pregătești să susții un examen. Ceea ce înveți este important pentru viitorul tău. 

Fecioară

Oportunitățile sunt peste tot

Dacă tocmai ai întâlnit pe cineva, s-ar putea să nu te poți gândi la altceva. Găsești această persoană captivantă. S-ar putea să trimiți mesaje neîncetat. Și o întâlnire la cină ar putea dura până la micul dejun. Dacă ești în căutarea dragostei, acum este timpul să mergi la o întâlnire. 

Este un moment minunat pentru a cere favoruri, indiferent cât de mari. Poți apela la familie, prieteni sau colegi. Ar putea implica strângerea de fonduri pentru afacerea ta sau un proiect special. Poți obține un împrumut bancar. Vorbești cu persoane celebre pentru colaborare. Cerul este limita.

Balanță

Conexiuni grozave

Tu și partenerul ai putea să renunțați, pe moment, la dietă și să vă răsfățați cu deserturi minunate sau să gătiți împreună. Veți descoperi cât de bine vă distrați astfel. 

Norocul și persoana potrivită îți ies în cale. Poți întâlni oameni care doresc să se asocieze cu tine. Acesta este un moment bun pentru contacte profesionale și personale. Ai putea să-ți faci un nou prieten interesant.

Scorpion

Lucrurile se realizează ca prin farmec

S-ar putea să întâlnești un nou iubit, în timp ce faci ceva destul de obișnuit. Aceasta ar putea fi persoana care îți pregătește cafeaua, îți livrează cumpărăturile sau se antrenează lângă tine la sală. Fii conștient de oamenii din jurul tău.

Ai mult noroc când vine vorba de locuri de muncă. Dacă vrei să-ți schimbi serviciul, aplică pentru un nou pot. Ai putea cere și o mărire de salariu sau condiții de muncă mai bune. Chiar acum, dorințele tale sunt îndeplinite.

Săgetător

Ești un magnet al dragostei

Casa ta se umple de copii. Poate găzduiești o petrecere de pijama sau ziua de naștere a unui copil. Unul dintre frații tăi și-ar putea aduce copiii în vizită. Cineva din familie ar putea anunța că așteaptă un bebe. Casa ta este plină de viață.

Ești norocos în dragoste. Este un moment bun pentru a merge la o întâlnire. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, petreceți puțin timp unul cu celălalt sau fugiți în a doua lună de miere.

Capricorn

Vin lucruri bune la tine

Ai putea sparge un zid al neînțelegerii. Într-o discuție cu un membru al familiei este important să pui întrebări. Pe măsură ce o faci, vei auzi care este problema și poți începe să o rezolvi.

Dacă vrei să cumperi o casă, acesta este momentul potrivit pentru a face o ofertă. Sau dacă vrei să-ți vinzi casa, postează anunțul. Poți găsi un antreprenor sau un tâmplar grozav care să lucreze la casă. De asemenea, este posibil să ai un nou coleg de apartament sau unul dintre copiii tăi se întoarce acasă pentru o perioadă.

Vărsător

Cuvintele tale îți aduc ceea ce îți dorești

Ești interesat să cumperi o nouă mașină. Este momentul să mergi să o testezi. 

Ai capacitatea de a ajunge la oameni. Poți preda niște cursuri ori vei reuși să faci o vânzare importantă sau să ții un discurs. Oamenii sunt fascinați de cuvintele tale. Acest lucru funcționează și pentru cuvântul scris. 

Pești

Există oportunități de prosperitate

S-ar putea să-ți crească salariul. Ori cineva îți face cadou o piesă de mobilier sau reușești să îți vinzi creațiile. 

În această perioadă ai noroc la bani. Poți pune lucrurile în mișcare astfel încât să-ți sporești veniturile în lunile următoare. Plantează sămânța prosperității!

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop