x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 august - 4 septembrie 2022. Majoritatea semnelor trebuie să facă unele schimbări

Horoscop săptămânal, 29 august - 4 septembrie 2022. Majoritatea semnelor trebuie să facă unele schimbări

25 Aug 2022   •   15:40
Horoscop săptămânal, 29 august - 4 septembrie 2022. Majoritatea semnelor trebuie să facă unele schimbări
Sursa foto: pixabay.com

Planeta Venus se află în Leu și face opoziție cu Saturn din Vărsător. Soarele din Fecioară face cuadratură cu Jupiter din Berbec.

Berbec

Acum faci anumite ajustări care te duc spre succes. Trebuie să alegi între ceea ce dorești să faci și ceea ce trebuie în privința unui prieten. Ai putea ajuta pe cineva să se mute sau să asiști la recitalul de vioară al copilului său. Deoarece această prietenie este importantă pentru tine, te afli în fața unei dileme. De asemenea, ajuți un coleg să corecteze o greșeală. Aceasta ar putea fi o eroare costisitoare, care ar putea afecta compania sau cel puțin departamentul tău. Este posibil să încerci să liniștești grijile colegului  de serviciu, dar, în același timp, te concentrezi pe rezolvarea acestei probleme. 

Taur

Găsești un sens mai profund în activitățile tale. Te dedici carierei, în locul unor activități distractive cu familia. Cu toate acestea, ar fi bine să găsești un echilibru între muncă și joacă. S-ar putea să fii atras romantic de cineva care nu este disponibil. Este posibil să fie într-o relație sau să locuiască în altă țară. Imaginația ta s-ar putea dezlănțui cu gânduri fanteziste și speranțe sălbatice.

Gemeni

Te afli pe drumul spre iubire. Vrei ca vocea ta să fie auzită. Nu vrei să fii nevoit să urmezi regulile, să fii politicos sau să te abții. S-ar putea să trebuiască să fii diplomat pentru că circumstanțele o cer dar pur si simplu nu vrei. AI grijă să nu exagerezi pentru că unele informații ar putea să nu fie adevărate. Ai grijă la devizul pentru unele reparații din casă sau la ce oră vine acasă copilul tău adolescent. 

Rac

Totul este despre alegeri. Ceva s-ar putea să te oprească de la cumpărături. Când te uiți în jurul casei tale, ai putea simți că ai destule lucruri de făcut. Pe de altă parte, chiar ți-ar plăcea să achiziționezi ceva nou. Totodată, va fi dificil de estimat cât timp vor dura proiectele de lucru.  În timp ce încerci să faci o estimare exactă, nu te retrage. Dacă vrei să fii în siguranță, acordă-ți mai mult timp. 

Leu

Cineva s-ar putea să-ți stea în cale (poate la propriu), și trebuie să faci ajustări pentru a-l ocoli. Poți fi încăpățânat. Odată ce te-ai hotărât, nu-ți place să te schimbi. Privește la obstacolele din calea ta, pentru că Universul sugerează o schimbare. Ai grijă să nu exagerezi cu cumpărăturile deoarece va trebui să plătești mai mult decât îți permiți. S-ar putea să găsești ceva la un preț bun, dar are nevoie de mai multe accesorii care costă mult. Dacă vrei să te menții în bugetul propus, poate ar fi mai bine să nu cumperi nimic. 

Fecioară

Ai revenit la echilibru. Poate ai crezut că scapi de o sarcină dar acum, cineva cu autoritate, consideră că este responsabilitatea ta. Încearcă să afli faptele înainte de a merge mai departe. În mod ideal, ar trebui să existe un echilibru între a da și a primi. Dacă dăruiești mereu, este dificil să primești. Este benefic să te imaginezi că primești (ar putea fi bani, dragoste, oportunități etc.). Privește-ți mâinile goale și întinde-ți brațele larg pentru a îmbrățișa oportunitățile care vin. 

Balanță

Așteaptă oportunitatea potrivită. Ss-ar putea să fii nemulțumit de apartenența ta la un grup. Aceasta ar putea fi o organizație comunitară sau ceva mai mare, cum ar fi un partid politic. Chiar dacă s-ar putea să nu fii mulțumit de conducere, trebuie să te gândești dacă îți afectează viața personală. S-ar putea să iasă la iveală un secret. Ceva ar putea fi dezvăluit pe rețelele de socializare (ceea ce înseamnă să fii foarte atent dacă postezi, ca să nu-ți dezvălui propriile secrete). 

Scorpion

Ai ocazia să negociezi ceea ce vrei. Este timpul să ceri mai mult. Ai talente și abilități, și probabil că ești subplătit, suprasolicitat sau într-o slujbă plictisitoare. Familia s-ar putea să-ți fi sugerat să obții un loc de muncă complet diferit, iar acum te simți gata să faci saltul. Un prieten care a promis că te va ajuta, a întârziat. Îl cunoști bine și l-ai văzut exagerând și promițând. Ia în considerare propriile limite. 

Săgetător

Beneficiile vin atunci când spui ceea ce avi nevoie. Dacă te întorci la școală, s-ar putea să ai teme de făcut. Dacă avi copii care se întorc la școală, aceștia ar putea fi copleșiți de cantitatea de teme pe care le aduc acasă. Ai putea simți că unele părți ale jobului tău sunt distractive. Ești în mod natural creativ, îți place să încerci lucruri noi și ești pregătit pentru aventură. Dacă cineva poate transforma o muncă obișnuită în ceva interesant, acela ești tu. Și dacă într-adevăr nu poți, ar putea fi timpul să cauți pășuni mai verzi.

Capricorn

A fost o perioadă volatilă pentru bursă. Dacă ufoloseștio strategie precum media costurilor în dolari, hotărârea ta. ar putea fi testată (chiar dacă aceasta este considerată una dintre cele mai conservatoare strategii pe termen lung). Ar putea fi o provocare să te menții pe obiectivele de economii planificate. Poate că te întorci la școală, în timp ce jonglezi cu un loc de muncă și cu obligațiile de acasă. Sau copiii tăi s-au întors la școală și casa este liniștită. Tu și familia vă adaptați la noile programe și la orele mai aglomerate care urmează.

Vărsător

Adevărul este dezvăluit. Probabil vei vedea beneficiile unei conexiuni pe termen lung și cum să te sprijini cu partenerul. S-ar putea să te simți inconfortabil să întâlnești oameni și să încerci să știi cine este bun și cine nu. Și s-ar putea să nu-ți placă întâlnirile online. Acesta este un obstacol, pentru că întâlnirea cu oameni noi este un pas crucial pentru începerea unei relații. S-ar putea să fii gata să te urci cu o nouă investiție. Poate că este o nouă criptomonedă sau ceva despre care crezi că este gata să crească. 

Pești

Vezi ce este real. Exact când începi o nouă rutină de sănătate, câștigi un tort cu înghețată gratuit. Sau odată ce te hotărăști să te trezești devreme, ceasul cu alarmă se întrerupe. Crezi că Universul conspiră împotriva ta, dar nu este cazul. Acestea sunt provocări pe care trebuie să le depășești. S-ar putea să cunoști un nou coleg de afaceri sau un mentor, dar momentul nu este tocmai potrivit. Nu forța ca acest lucru să se întâmple imediat. În schimb, fă conexiunea, i-ai cartea de vizită. Lasa soarta să-și urmeze cursul.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal