x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 mai - 5 iunie 2022. Luna nouă marchează un nou început pentru toate semnele

Horoscop săptămânal, 30 mai - 5 iunie 2022. Luna nouă marchează un nou început pentru toate semnele

29 Mai 2022   •   10:11
Horoscop săptămânal, 30 mai - 5 iunie 2022. Luna nouă marchează un nou început pentru toate semnele
Sursa foto: unsplash.com

Planeta Marte se află în domiciliu, adică în zodia Berbecului, și face conjuncție cu Jupiter cre se află în același semn. Luna nouă se află în Gemeni pe 30 mai, ceea ce marchează un nou început pentru toate semnele. Totodată, Venus în Taur face un semi-sextil cu Jupiter în Berbec

Berbec

Ești gata de acțiune. Indecizia și ezitarea au dispărut, iar acum ești gata să mergi înainte. Orice stă în calea ta ar trebui să se dea deoparte și să o facă rapid. Este o perioadă excelentă pentru a începe o nouă afacere sau să stabilești o primă întâlnire romantică. Ai o atitudine pozitivă care îți oferă șansa ca în următoarele două săptămâni să plantezi semințele pentru a trimite mesaje și a obține sprijin pentru proiectele tale. Uite-te și pe contracte și acorduri, pentru a vedea care trebuie să fie semnate, continuate sau anulate.

Taur

Îți va fi ușor să faci bani în această săptămână. Vei căuta și informații pentru a-ți dezvolta abilitățile psihice. Poate vrei să încorporezi activități spirituale în viața de zi cu zi. Urmează două săptămâni de noi oportunități care  pot da un impuls finanțelor. S-ar putea să descoperi noi surse de venit sau să-ți crești veniturile, fie că sunt active sau pasive. Este o idee bună să-ți reînnoiești angajamentul de a ține evidența cheltuielilor tale.

Gemeni

Începi un nou capitol în viața ta, pe măsură ce te conectezi cu un grup de oameni care au aceleași idei. Este posibil să fi fost promovat recent. Este bine să îți pui energia în creșterea acestei organizații. Urmează două săptămâni intense pentru că vrei să încerci cât mai multe lucruri noi. Cu cât plantezi mai multe semințe, cu atât recolta va fi mai mare în anul următor. Acesta este un moment bun pentru a începe să cauți un nou loc de muncă sau un loc unde să locuiești sau să mergi la o primă întâlnire.

Rac

Ia lucrurile încet și menține limita de viteză. Ceva minunat s-ar putea întâmpla în conformitate cu aspirațiile tale de carieră. Dintr-un loc de muncă pentru care ai dat un interviu s-ar putea să-ți vină o ofertă. Acordă-ți puțin timp astăzi pentru a te gândi la ceea ce ai realizat în ultimul an, maxime și minime. Vrei să te bazezi pe succesele tale, dar acesta este momentul să te uiți la ce trebuie să renunți. S-ar putea să te decizi dacă ar trebui să sări peste serviciu pentru a vedea un prieten. Deciziile nu sunt, de obicei, atât de dificile pentru tine, dar există ceva în intestine care îți spune să fii precaut. Poate trebuie să dezamăgești un prieten și să respecți programul de lucru.

Leu

Întâlnești noi prieteni și faci lucruri noi. Probabil ești dornic de ceva interesant. Ți-ar plăcea o căutare, o escapadă, o călătorie într-o parte a lumii în care nu ai mai fost niciodată. E timpul pentru ceva entuziasm. Eliberează-te de rutină. cConectează-te cu un grup nou sau cu o parte a comunității. Sau dedică-te unui hobby. Acesta este un moment bun pentru a vă explora interesul pentru refinisarea mobilierului sau restaurarea mașinilor antice.

Fecioară

O nouă oportunitate ar putea veni la ușa ta. S-ar putea să dai peste o idee intrigantă de a face bani. Sincronicitatea combinată cu curiozitatea ta naturală te-ar putea conduce către o activitate, produs sau schemă care are posibilități reale. Și, prin magia internetului, dispui de toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe. Există chiar și grupuri la care te poți alătura pe platformele de socializare pentru a-ți oferi sfaturi și sprijin. S-ar putea să existe un anunț din partea conducerii care îți deschide posibilități pentru un proiect sau să conduci o echipă. Acest lucru ar putea duce la o rată de comision mai bună sau la posibilitatea unui bonus. 

Balanță

Popularitatea ta crește, iar oamenii ar putea face tot posibilul să te cunoască. Carisma ta este strălucitoare și fiecare întâlnire ar putea fi plină de emoție. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este momentul ideal pentru o primă întâlnire. S-ar putea să te hotărăști să-ți faci timp să ieși în oraș la cumpărături sau pentru a vedea prietenii. Sau poate plecați în drumeții, pescuit sau un picnic. Important este să te ieși din cartierul tău pentru a avea noi experiențe și a vedea noi locuri.

Scorpion

Îți extinzi lumea. Bifezi lucruri de pe lista ta. Poate faci sport și ar fi bine să joci, nu să te uiți de pe margine la ceilalți. Atenția ta se îndreaptă și către finanțe, și există câteva oportunități de a cîștiga bani în plus. Dacă avi o afacere mică, s-ar putea să-ți extinzi teritoriul sau să găsești noi clienți. Dacă lucrezi pentru altcineva, s-ar putea să obții avantaje în plus. 

Săgetător

Dacă există cineva cu care vrei să ieși, acum este cel mai bun moment. Este favorizată zona ta de relații, parteneriate și prietenii. Ești magnetic, atrăgând mulți oameni către tine. Ieși pe ușă și poți cobține invitații la petreceri, solicitări de întâlniri sau mesaje directe. Esti remarcat. În următoarele două săptămâni, fă o listă cu persoanele pe care ai dori să le întâlniești. 

Capricorn

Ești în mișcare. Există multă activitate acasă chiar acum. Este posibil să împachetezi pentru o mutare și să o faci rapid, deoarece timpul este scurt. S-ar putea să te întorci la casa familiei după un semestru plecat la școală. Aceasta este o perioadă grozavă pentru a aborda proiecte mari. Ai energie și poți găsi ajutor. S-ar putea să primești un proiect de lucru când intri pe ușă. Presiunea este crescută, iar sșeful tău se uită pentru a vedea cum te descurci. Și chiar ai putea străluci. Aplecă-te în această nouă oportunitate, mai ales dacă vrei să avansezi.

Vărsător 

Ești gata de lumina reflectoarelor. Ești de neoprit. Poți avansa în orice este legat de scriere, predare și publicare. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a-ți prezenta cartea de poezie sau cel mai recent cântec, sau pentru a arăta lumii arta ta. Și când o faci, vei vedea că apar coincidențe norocoase. Este sincronicitatea în acțiune. Ai aripi. O întâlnire întâmplătoare ar putea duce la o întâlnire romantică sau cel puțin la o prietenie strânsă. S-ar putea să dai de cineva din trecutul tău. Este posibil să fi lucrat împreună  sau să fi fost colegi de facultate. Poate că nu ai observat cu adevărat această persoană la momentul respectiv, dar acum te  intrigă. 

Pești

O nouă energie este disponibilă pentru tine. Capacitatea ta de a-ți crește veniturile este destul de puternică astăzi. Fă-ți planuri și pune-le lucrurile în mișcare. Vei vedea rezultate care îți schimbă viața. Se întâmplă ceva nou și acasă. Este posibil ca cineva să se mute. Acest lucru face ca locuința  ta să arate diferit. Dacă faci schimbări în casă, totul va părea proaspăt și viu. 

 


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal