x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4 - 10 aprilie 2022. Berbecii învață lucruri noi. Racii câștigă mai mulți bani

Horoscop săptămânal, 4 - 10 aprilie 2022. Berbecii învață lucruri noi. Racii câștigă mai mulți bani

01 Apr 2022   •   11:00
Horoscop săptămânal, 4 - 10 aprilie 2022. Berbecii învață lucruri noi. Racii câștigă mai mulți bani
Sursa foto: Unsplash.com

Venus se află în Vărsător și face un semi-sextil cu planeta Pluto din Capricorn. Totodată, Mare în Vărsător face conjuncție cu Saturn.

Berbec

Există o lumină galbenă intermitentă în zona ta de iubire. Uneori, afacerile și plăcerea nu se amestecă, iar acest lucru este destul de clar atunci când o poveste de dragoste la birou începe să ia amploare. Poate că este doar un flirt, așa că este de preferat un mic control al daunelor care pot să apară. Dar dacă aceasta este o poveste de dragoste în toată regula, observă semnalele că urmează probleme. Pentru a lua măsuri reale în direcția oricărui obiectiv important, ai nevoie de un cadru pe care să construiești ce dorești. Provocarea este că asta necesită timp și nu aduce profit la început. Însă muncește să înveți ceva nou, cum ar fi să folosești noul software de editare video sau să-ți organizezi biroul pentru a avea mai multă eficiență. 

Taur

Renunți la un sentiment că îți lipsește ceva pentru a profita de o oportunitate. Ai șansa de a ocupa o nouă funcție dar ți-e teamă pentru că nu ești suficient de pregătit. Sau poate vrei să te dedici unei profesii vocaționale dar nu ai licență. Deși acesta putea fi un obstacol mare de trecut, începe acum și poți câștiga. De asemenea, este important să finalizezi ceea ce ai promis. Fă un efort pentru a-ți realiza angajamentele.

Gemeni

Este timpul să joci după reguli, mai ales când sunt regulile tale. Ai un cod după care trăiești, un set de reguli care îți ghidează viața. Vezi dacă îți sunt de folos. Dacă le încali, asta te-ar putea dezechilibra. Este posibil să completezi formulare de ajutor financiar pentru școală sau să încerci să obțineți o finanțare pentru educația copilului tău. De asemenea, simți că ești sub microscop. Și, după multă muncă, s-ar putea să trimiți un mail unde nu trebuie. Evită speculațiile financiare complexe. Astăzi, uită-te la regulile tale și vezi dacă acestea te servesc.

Rac

În timp ce romantismul tău scade, viața ta financiară ar putea crește. O cină cu partenerul va fi anulată. Unul dintre copiii tăi are nevoie de ajutor cu temele. Încearcă să nu fii dezamăgit când lucrurile nu merg conform planului. A o oportunitate bună de a-ți pune în ordine finanțele. Îți calculezi impozitele și îți dai seama că trebuie să renunți la unele lucruri pe care voiai să le cumperi. Dar concentrează-te pe muncă, vei fi mulțumit de progresul tău.

Leu

Ai putea fi primul la linia de sosire. Ai o problemă cu programările. Ai întârziat foarte mult sau cealaltă parte nu apare deloc. Încearcă să fii înțelegător astăzi nu are loc întâlnirea. Ai ocazia să te asociezi cu cineva care are mai multă experiență. Fă-ți partea ta și arată-i acestei persoane că legătura cu ea vă poate aduce multe oportunități în viitor.

Fecioară

Este o săptămână încărcată, dar faci multe lucruri. Te bucuri cu adevărat de munca ta. S-ar putea să te bucure cu cine lucrezi sau s-ar putea să-ți placă faptul că ești singurul la birou. Este posibil să lucrezi umăr la umăr cu șeful tău sau cu o altă persoană cu autoritate. Până la sfârșitul zilei, șeful tău are mai mult respect pentru tine și etica ta în muncă. Asta te-ar putea pune pe calea către o promovare și o mărire considerabilă de salariu.

Balanță

Intercaționezi cu o mulțime de oameni diferiți. Aceasta este timoneria ta. S-ar putea să fie un pic de bătaie de cap acasă din cauza unei persoane cu care te întâlnești. Îți dorești întotdeauna să fii pacificatorul, dar s-ar putea să te simți iritat de gândurile înguste ale oamenilor din jurul tău. Încearcă să ai răbdare, mai ales dacă există o întâlnire de familie. Ai multe idei bune, dar este nevoie de efort și puțin curaj pentru a te manifesta. Lucrează la abilitățile tale de artă, muzică sau design.

Scorpion

Unele probleme se clarifică pe măsură ce descoperi cauza principală. Este foarte ușor să ai o comunicare greșită acasă. Ai putea să cazi într-o veche ceartă și să ai o discuție aprinsă despre semantică. Acum te puoți opri și să-i asculți pe ceilalți. Poți clarifica o problemă mai profundă. Ești cea mai bună persoană care să inițieze acest lucru, deoarece poți descoperi adevărul. Vei munci încasă. Ai putea să faci curățenie de primăvară dar și niște reparații. Este o zi grozavă pentru a lucra în grădină. Îți poți organiza casa în interior și în exterior. 

Săgetător

Ești un izvor de idei și informații interesante. Dacă te gândești să testezi o mașină astăzi, s-ar putea să vrei să-ți lași portofelul acasă. Deși s-ar putea să găsești automobilul potrivit, este greu să faci o afacere bună astăzi. Același lucru este valabil și pentru achiziționarea unei biciclete sau motociclete. Fratele tău, vărul sau un prieten apropiat poate veni la tine cu o propunere de afaceri. Poate că au cunoștințe, dar au nevoie de puțin curaj. Sau poate că au destulă înțelepciune, dar nu au cunoștințele tehnice. Probabil că îți este destul de ușor să descarci informații noi în creierul tău, care funcționează rapid. Acesta ar putea fi un parteneriat interesant.

Capricorn

Mergi pe drumul spre succes. Fii însă precaut deoarece pot apărea obstacole. Deși acesta nu este sfârșitul lumii, cu siguranță ar putea intra în categoria iritante. Tratatează lucrurile prețioase cu grijă. Succesul vine atunci când îți iei viața financiară în serios. Ai început să faci economii. Dar pe măsură ce Saturn călătorește prin casa ta a banilor, îți reamintești că banii sunt adesea acumulați lent. Uită-te la finanțele tale și vezi dacă totul este în ordine.

Vărsător

Alții ar putea să te subestimeze însă vor avea o surpriză. Vei fi puțin frustrat când cineva pare să nu-ți recunoască abilitățile înnăscute. S-ar putea să fi petrecut ani de zile studiind serios când cineva te întreabă dacă nu știi să faci altceva. Însă vezi în asta un semn că trebuie să te promovezi. Te ocupi și de casă, curte sau grădină ori ajuți un prieten să se mute. 

Pești

Să crezi în tine aduce rezultate grozave. Este timpul să găsești modalități de a te odihni. Ai nevoie de perdele opace sau suplimente de somn pe bază de plante. Universul te împinge înainte, să-ți ridici standardele și să faci niște eforturi. Cineva este aici pentru a te inspira, dar și pentru a te trage la răspundere. Așa ajungi pe drumul cel bun.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamnal