x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4-10 iulie 2022. Oportunități de investiții pentru toate semnele

Horoscop săptămânal, 4-10 iulie 2022. Oportunități de investiții pentru toate semnele

03 Iul 2022   •   11:20
Horoscop săptămânal, 4-10 iulie 2022. Oportunități de investiții pentru toate semnele
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii cheltuie bani pentru casă și familie, Taurii investesc în profesie, Gemenilor le cresc veniturile, Fecioarele au șansa unei călătorii interesante, Balanțele au succes, Scorpionii dobândesc noi cunoștințe, Săgetătorii au șansa unei noi relații, Vărsătorii fac schimbări în casă, Peștilor le merge bine în dragoste și familie.

Berbec

Săptămâna aceasta va fi una încărcată. Din fericire, ai multă energie pentru a face față provocărilor. Probabil vei investi bani în casa ta. Chiar dacă acest lucru înseamnă cheltuieli mai mari, sunt necesare familiei tale. Vei căuta reduceri și prețuri mai mici. Interacțiunile utile și benefice cu comunitatea sunt posibile. S-ar putea să organizezi cu vecinii acțiuni de colectare sau să participi la un concert în parc împreună cu prietenii.

Taur

Vorbește și ești auzit. S-ar putea să iei microfonul pentru a ține un toast sau pentru a-ți citi poezia. Ai putea avea o conversație foarte bună cu un membru al familiei care în sfârșit înțelege ce ai tu de transmis. Aceasta este oportunitatea ta de a-ți exprima adevăratele sentimente. Este bine să cheltuiești bani pentru afaceri sau profesie. S-ar putea să cumperi un nou computer sau telefon pentru a te ajuta în activitățile tale. În general ești chibzuit cu banii tăi, te descurci cu ceea ce ai, dar astăzi o astfel de achiziție merită. Probabil ai parte de o deducere fiscală.

Gemeni

Ai mai mult noroc decât de obicei. Ai putea primi niște bani neaștepți. Cineva ți-ar putea oferi un cadou valoros sau s-ar putea să găsești un vechi card cadou pe care ai uitat că îl ai. Poți câștiga un mic premiu sau ți-a crescut salariul. Îi uimești pe ceilalți cu cunoștințele tale. Ați putea ajuta copiii cu temele de vacanță, surprinzându-te cu cât de mult îți amintești. Dacă ești la școală, te-ai descurca destul de bine la un test.

Rac

Ceilalți te caută pentru cunoștințele și experiența ta. Cunoști oameni noi. Probabil ești implicat într-o activitate de grup. Ai o intuiție despre unde să-ți investești banii. În plus beneficiezi de informații sau întâlnești o persoană care are cunoștințe în domeniu. Fii deschis la oportunități. 

Leu

Steaua ta se ridică. Ceea ce ai publicat prin intermediul rețelelor de socializare ar putea merge mai departe decât te-ai aștepta. Ochii sunt ațintiți asupra ta, iar algoritmul ar putea fi în favoarea ta. Acesta este un moment bun pentru a te experimenta prin postarea lucrărilor de artă, melodiilor sau poeziei. Este timpul să le arăți oamenilor ce poți face. S-ar putea să devii destul de serios în legătură cu o persoană specială. iar sentimentele sunt reciproce.

Fecioară

Ai putea explora tărâmuri noi. Ai putea primi o invitație de a vizita un prieten sau un membru al familiei care locuiește departe. Acesta este un moment bun pentru a călători într-o locație exotică precum Costa Rica sau Machu Picchu. Este posibil să primești feedback pozitiv despre munca pe care o faci. Acest lucru ar putea veni de la un client sau un șef. Chiar și un coleg dificil de muncă ar putea fi de ajutor. S-ar putea să vrei să stai cu șeful tău și să vorbești despre viitorul tău în companie. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acesta este un moment excelent pentru un interviu.

Balanță

Te îndrepți spre succes. Oamenii din jurul tău vor să reușești. Ia în considerare lucrul la planul tău de afaceri. Un interludiu romantic ar putea deveni destul de aventuros. Tu și iubitul tău s-ar putea să vă bucurați de dragoste într-o locație nouă. Asta ar putea face totul să pară proaspăt și nou și ați putea avea o seară de neuitat.

Scorpion

Descoperi noi informații. Poți găsi un profesor grozav. Dacă vrei să studiezi vioara, secretele budismului sau gramatica franceză, aceasta este o zi bună pentru a-ți găsi îndrumătorul. S-ar putea să te uiți la diversele tale proprietăți. S-ar putea să-ți numeri criptomonedele sau să vrei să investești într-un IPO pentru o companie care construiește case, purifică apa sau are alte afaceri prietenoase cu mediul. 

Săgetător

Există posibilități romantice. S-ar putea să te întâlnești cu un coleg în afara serviciului. O întâlnire distractivă ar putea deveni romantică care are șanse de a deveni o relație pe termen lung. S-ar putea să te întâlnești cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi. Vă puteți da sfaturi și vă puteți consola reciproc cu privire la dificultățile care s-au întâmplat de când v-ați văzut ultima dată. Până la sfârșitul acestei întâlniri, amândoi vă veți simți mai ușori, mai fericiți și mai conectați.

Capricorn

Poți face câteva conexiuni interesante. Ai putea cunoaște pe cineva care este interesant. Înainte să-ți dai seama, aveți o conversație profundă, împărtășiți speranțe și vise și vorbiți despre lucruri pe care în mod normal nu le împărtășiți cu cineva necunoscut înainte. Ai putea câștiga niște bani făcând ceva care îți place. Lucrurile s-ar putea să se îmbine frumos la locul de muncă. Energia curge perfect, în primul rând atunci când te concentrezi asupra sarcinilor.

Vărsător

Schimbările duc la lucruri bune. Ai putea face unele modificări în casa ta, actualizezi biroul de acasă sau amenajezi un home studio. S-ar putea să cauți o locuință nouă. S-ar putea să observi că cineva este destul de atras de tine. Poate că nu l-ai considerat niciodată o posibilitate romantică, dar dacă te deschizi, ai putea vedea artificii în cel mai scurt timp.

Pești

Ieși din carapace. Tu și partenerul tău ați putea avea o conversație foarte dezinhibată și sexy. S-ar putea să încalci unele dintre normele acestei relații și să te muți pe un teritoriu nou. În curând v-ați putea simți mult mai confortabil unul cu celălalt. Tu și un membru al familiei sunteți pe aceeași lungime de undă. S-ar putea să vă alăturați unui frate sau un văr pentru a ajuta familia. Sau familia s-ar putea reuni pentru o sărbătoare și observați cât de asemănători sunteți cu toții.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop