x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 9-15 iulie 2023. Berbecii ridică ștacheta, Leii sunt în lumina reflectoarelor, iar  Vărsătorii fac o descoperire

Horoscop săptămânal 9-15 iulie 2023. Berbecii ridică ștacheta, Leii sunt în lumina reflectoarelor, iar  Vărsătorii fac o descoperire

de Andreea Tiron    |    06 Iul 2023   •   15:00
Horoscop săptămânal 9-15 iulie 2023. Berbecii ridică ștacheta, Leii sunt în lumina reflectoarelor, iar  Vărsătorii fac o descoperire
Sursa foto: Hepta

Horoscop săptămânal 9-15 iulie 2023. Racii își găsesc calea, Săgetătorii pornesc pe un drum nou, iar Peștii se îndrăgostesc

Berbec

Săptămâna aceasta te simți subapreciat și prost plătit. Cauți soluții și este posibil să încerci să-ți schimbi cariera sau să începi o afacere pe cont propriu. Un lucru este clar: ridici ștacheta. Ești foarte atent la detalii și cauți avantajul tactic.

Taur

Săptămâna aceasta, Taurii cred în adevărul lor și trăiesc potrivit propriilor convingeri. Duminică, 9 iulie, cu Marte în Leu, s-ar putea să te confrunți cu o dispută în familie. Cearta poate începe de la orice subiect precum politica, schimbările climatice, război sau echipele sportive rivale. De luni, ai putea decide să te implici mai mult într-o cauză în care crezi. Ai putea să faci o donație unei organizații caritabile, să te oferi voluntar pentru a ajuta campania unui candidat politic sau să protestezi împotriva a ceva ce te nemulțumește.

Gemeni

În această săptămână, Gemenii beneficiază de prosperitate. Duminică, poți rezolva un puzzle dificil, mai ales dacă are o componentă financiară. Iei în considerare o nouă strategie de investiții, self-banking sau cum să utilizați o afacere pentru a compensa obligațiile fiscale. Toată săptămâna ești concentrat pe bani. Faci banii să lucreze pentru tine și gândești ca un milionar.

Rac

Săptămâna aceasta, îți găsești calea. Drumul către prosperitate este mult mai ușor dacă îți convingi  partenerul și familia să colaboreze cu tine. Le vorbești despre limitarea cheltuielilor impulsive, economisirea pentru o casă sau căutarea altor surse de venit. Sunteți gata să vă asumați o sarcină dificilă.

Leu

Săptămâna aceasta, ești în lumina reflectoarelor.  Încă de luni te apuci să faci planuri.  Și asta înseamnă că trebuie să închizi ușa biroului și să te apuci de treabă. Luni, ai putea face progrese uriașe, ca și cum creierul tău ar primi informații de la o sursă externă. Te concentrezi și găsești răspunsuri la multe dintre problemele care păreau fără rzolvare.

Fecioară

Săptămâna aceasta, creați împreună cu Universul.  Îți scoți jurnalul și încerci să canalizezi înțelepciunea Universului. Ghizii tăi vorbesc tare și clar cu soluții pentru problemele legate de cariera sau viața ta amoroasă. Fă-ți timp pentru a comunica în liniște cu Universul.

Balanță

Săptămâna aceasta, vă asumați un angajament la locul de muncă. Este posibil ca managerul tău să dorească să știe cât timp intenționezi să stai în companie. Ar putea exista promisiuni de promovare în viitor, dar cronologia este vagă deocamdată. Dacă doriți să rămâneți în acest loc de muncă, acesta este un moment bun pentru a negocia pentru ceea ce doriți să obțineți.

Scorpion

Săptămâna aceasta, explorați idei noi. Încă de duminică faci câțiva pași pentru a produce o schimbare în viața ta. Luni, s-ar putea să te trezești uitându-te pe fereastră și să-ți dorești să fii în altă parte. Acesta este un moment pentru a pune pe hârtie o listă cu tot ceea ce vrei să explorezi. Până când vei termina vizualizarea, vei fi trimis un mesaj Universului.

Săgetător

Săptămâna aceasta, ai putea pleca la drum.  Ești gata să renunți la viața ta convențională și să pornești la drum (fie la propriu, fie la figurat). Cauți să te eliberezi de tot ceea ce te tine pe loc. Descoperi că ai mai multe resurse decât credeai că ai avea pentru orice aventură pe care ai putea-o planifica.  Vei descoperi că cineva este dispus să meargă cu tine și atragi resurse pentru a-ți realiza visul.

Capricorn

Săptămâna aceasta, îți regăsești puterea pierdută.  Pluto s-a întors pentru scurt timp în semnul tău pentru a te face să înțelegi că ai toată puterea de care ai nevoie. S-ar putea să nu simți că ai acces la resurse, bani sau credite, dar există mult mai multă disponibilitate în Univers decât crezi. Capacitatea ta de a-i convinge pe alții este foarte puternică. Sîptămâna aceasta, idele vin parcă de nicăieri…pentru că Universul îți șoptește la ureche.

Vărsător

Săptămâna aceasta, faci o descoperire.  Ai putea fi într-o luptă pentru putere cu cineva la care nici nu te gândeai. Cineva din preajma ta vrea mai multă autonomie. Ar putea fi chiar copilul tău care cere mai multă libertate.  Dacă doriți să faceți o schimbare, o puteți face. Universul îți pune în palme puterea de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.

Pești

Săptămâna aceasta, mergi în direcția cea bună.  Duminică, un „prieten” pare să te stoarcă de energie. Ești o persoană generoasă, dar uneori sunt necesare limite. Luni, ai putea să te îndrăgostești. Dacă ați întâlnit recent această persoană, este posibil să nu vă puteți gândi la nimic altceva. Ați putea petrece ore în șir la telefon împreună.

×