x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. Fecioarele sunt chinuite de soacre!

Horoscopul zilei. Fecioarele sunt chinuite de soacre!

07 Mar 2018   •   08:06
Horoscopul zilei. Fecioarele sunt chinuite de soacre!

Agitație mare legată de pregătirile pentru 8 martie. Berbecul primeşte o sumă de bani neaşteptată, Taurul se simte presat din toate părţile, iar Gemenii au parte de momente de panică.

 

Racii vor face o alegere total neinspirată în privinţa aspectului fizic, Fecioarele sunt chinuite de soacre, iar Peştii au toate şansele să facă o gafă enormă din cauza alcoolului.

Berbec

Berbecul astăzi va avea un sentiment de pace totală. Nu ar putea fi altfel, pentru că primeşte atenție, felicitări și laude şi vă veți simți cu adevărat o persoană cu totul fericită. Seara veți primi o surpriză financiară minunată dintr-o sursă neașteptată. Persoana cu care ați încheiat recent o afacere o să vă cheme la un eveniment, iar seara va fi foarte distractivă.

Taur

Taurul în această zi nu este destinat să termine ce şi-a propus să facă. Cineva o să vă întrerupă în mod constant de la îndatoririle dumneavoastră. Printre aceste obstacole se află chiar șeful tău, care te va trimite cu comisioane nesfârșite, veţi fi sunaţi de membri apropiați ai familiei, îngrijorați de anumite pregătiri pentru petrecerea de mâine. Seara scapi pentru o vreme de agitație, dar pentru scurt timp, pentru că atenția ta va fi din nou necesară și toată relaxarea ta se va termina.

Gemeni

Gemenii, pe 7 martie, ar trebui să fie pregătiţi pentru o schimbare neașteptată a evenimentelor. Nu intrati în panică și, în special, nu dați vina pe partenerul vostru pentru toate păcatele omenirii. Puteți depăși toate problemele dacă lucraţi ca o singură echipă. Ascultaţi sfaturile, analizaţi foarte bine opţiunile și apoi implementați concluziile. Cuvântul zilei pentru Gemeni este "eficiență".

Rac

Racii vor decide să facă o schimbare majoră de look, astăzi. Este greu de spus dacă un astfel de experiment va fi adecvat și justificat. Totul depinde de gustul tău și de priceperea stilistului pe care îl vizitezi. În orice caz, ar trebui să evitați culorile strălucitoare ale părului, stilul creativ sau tunsorile care contravin stilului tău. Înainte de a începe un astfel de experiment, gândiți-vă la consecințe. Părul poţi să-l tai, dar nu mai poţi să-l pui înapoi.

Leu

Leii astăzi riscă să treacă neobservaţi. De obicei măreţi şi strălucitori, astăzi circumstanțele se vor dezvolta într-un asemenea mod încât măreția voastră va dispărea. Nu credeți că, provocând în mod artificial interesul, veți câștiga ceva! Va fi exact opusul. Mai mult, se pare că este un lucru bun. Conul de umbră în care intraţi astăzi vă va salva de la o mulțime de necazuri și, prin urmare, nu încercaţi să forţaţi nota.

Fecioară

Fecioara astăzi este destinată să se bucure de multe momente plăcute în compania persoanei iubite. Această stare bună va fi distrusă de o sosire bruscă a unei rude pe care nu o suferiţi deloc. Pentru câteva ore, va trebui să vă prefaceți că sunteți fericit să vă vedeţi socrul sau soacra. După tot chinul, atunci când va pleca, veți primi privirea recunoscătoare soțului / soției, care va şti că v-aţi dat toată silinţa să-i faceţi pe plac.

Balanţă

Balanţa în această zi nu ar trebui să intre într-un conflict verbal cu colegii de la serviciu. Veți fi în minoritate și, prin urmare, cu greu veți putea să vă prezentați cazul. De ce să strici ziua pentru tine și pentru toți acești oameni? Dacă disputa dvs. actuală este importantă pentru dvs., faceți totul pentru a o amâna până la o dată ulterioară. Nu vă angajaţi sub nicio formă în discuţia care va degenera într-un scandal.

Scorpion

În această zi, mulți Scorpioni îşi vor pune la bătaie carisma lor naturală. Veţi participa la un eveniment corporatist festiv, în cadrul căruia va fi adunat întregul grup de lucru, inclusiv un coleg, pe care l-ați admirat de mult. Aruncaţi cu zâmbete în stânga şi dreapta şi nu rataţi șansa de a vă apropia de această persoană.

Săgetător

Sagetatorul în 7 martie 2018 nu ar trebui să cumpere spontan daruri pentru oamenii apropiați. Azi n-ai nici cea mai mică idee despre ce ai putea să cumperi pentru 8 martie. Aceasta nu este o activitate pe care o puteți decide în grabă, cumpărând din primul magazin pe care îl întâlniți. Este mai bine să nu luaţi nimic şi să mergeţi în alte magazine, decât să aruncaţi banii pe lucruri ieftine sau de prost gust. Mai invită pe cineva să meargă cu tine la cumpărături, ca să mai ai o părere despre ce urmează să cumperi.

Capricorn

Capricornii astăzi vor surprinde cu comportamentul lor arogant. Multe dintre greșelile tale vor strica starea de spirit a altora. Atenţia va fi fixată numai asupra dumneavoastră și asupra ambițiilor voastre. Acest lucru nu va conduce la nimic bun. Puteți pierde respectul colegilor, vă stricaţi reputația profesională, declanşaţi o luptă mare cu un prieten, vă supăraţi partenerul, iar acesta este doar începutul la tot ce se poate întâmpla cu dumneavoastră.

Varsator

La 7 martie 2018, Varsatorul are o discuţie grea cu partenerul de viaţă. Nu mai puteţi tolera comportamentul groaznic pe care îl afişează şi veți decide să puneţi piciorul în prag. Totuși, în curând veţi afla că are un motiv pentru care se comportă aşa, iar tu ai o parte din vină. Pentru că vrei să menţii o atmosferă decentă în familie, găseşte o soluţie să previi un incident, fie să îl corectezi cât mai repede posibil.

Peşti

Pestii riscă astăzi să se epuizeze din cauza ritmului rapid al acestor zile obositoare. Veți fi obligat să efectuați un număr imens de sarcini legate de carieră. Seara, un coleg sau o colegă o să vă invite la un păhărel, unde vă veţi relaxa. Cu toate acestea, nu consumaţi cantităţi excesive de alcool, persoana respectivă abia aşteaptă să profite de o astfel de greşeală, într-un fel sau altul.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscopul zilei fecioare