x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, 1 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Iun 2013   •   17:01
Horoscop zilnic, 1 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce agitaţie şi o dorinţa nestăvilită de a te implica în mai multe treburi deodată. Recomandabil este să îţi selectezi priorităţile şi să te ocupi doar de treburile tale. Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate, însă doar tu eşti cel care poate dirija lucurile, astfel încât să iasă bine pentru toată lumea. După-amiază rezervă-ţi momente pentru un tratament cosmetic, pentru câteva ore la piscină sau pentru plimbări relaxante prin oraş. Atenţie la relaţiile familiale şi ţine în permanentă legătură cu cei dragi!

Taur
Eşti cufundat în visare şi cu greu poţi relaţiona cu lumea exterioară. Ţi se pot accentua temerile profunde, dar şi unele afecţiuni specifice segmentelor capului. Controlează-ţi stările interioare şi astfel vei reuşi să ameliorezi şi sănătatea întregului organism. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţile de rutină. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori greu de cotrolat şi remediat. Odihneşte-te, plimbă-te în aer liber şi dormi mai mult.

Gemeni
Ziua îţi aduce modificări legate de prieteni. Fie de unii te desparţi definitiv, fie faţă de alţii devii mai precaut, fie pur şi simplu te orientezi către alte personaje care, până nu demult, se aflau în fundalul vieţii tale. Dorinţa de înnoire pe plan relaţional este la cote înalte. Recomandabil este să faci un pas înapoi şi să studiezi pe îndelete pe cine mai accepţi în anuturajul tău şi, mai ales, cui te destăinui. Eşti tentat şi de grupuri, asociaţii sau organizaţii care militează pentru diverse cauze ecologice, umanitare sau neconvenţionale.

Rac
Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt frecvente. Sunt posibile altercaţii, neînţelegeri, însă contextul astral predispune pe toată lumea la o comunicare defectuoasă. Rezolvă-ţi îndatoririle pe îndelete şi la timp. S-ar putea ca un şef să te provoace zdravăn la explicaţii profesionale. Ţine-ţi firea, discută strict, direct şi la obiect, fără să te implici emoţional. De reţinut că vin vremuri interesante şi cu totul noi în domeniul profesional, aşa încât în curând s-ar putea ca şeful tău de astăzi să îţi fie mâine subaltern.

Leu
Se întrezăresc veşti din străinătate. Cineva, aflat departe de ţară, îţi oferă informaţii preţioase legate fie de o călătorie aranjată de tine mai demult, fie despre un loc de muncă într-o ţară străină care te-ar putea interesa. Neprevăzutul este la cote înalte, aşa încât indiferent despre ce este vorba, ai grijă cum reacţionezi. Pe de altă parte, sufletul tău are nevoie de rafinare şi de noi orizonturi spirituale. Rezervă-ţi momente pentru vizitarea unei librării, a unei expoziţii de artă sau vizionează un film bun.

Fecioara
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţionării cu instituţiile financiare. Sunt posibile nereguli în acte şi neînţelegeri în relaţiile umane însă, cu puţin efort şi bunăvoinţă, vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Se recomandă prudenţă şi discernamt vizavi de bani, bunuri deţinute în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Există un risc major de pierderi şi răsturnări de situaţie la capitolul financiar. Rezumă-te doar la cheltuielile strict necesare.

Balanţă
Relaţiile parteneriale sunt foarte active astăzi. Va trebui să faci faţă mai multor activităţi desfăşurate în comun cu alţii şi totodată unor discuţii aprinse. Fii pregătit pentru răsturnări de situaţie şi pentru reconfigurări de poziţie în cadrul unor parteneriate. Partenerul de viaţă îţi poate face reproşuri legate de faptul că eşti prea implicat în domeniul porfesional şi pe undeva are dreptate. Selectează relaţiile şi activităţile prioritare. Pe de altă parte, ar fi bine să te desprinzi de oamenii şi colaborările neprofitabile.

Scorpionul
Se conturează multă forfotă la serviciu. Activităţile vin în salturi, ba pe alocuri va trebui să o laşi pe una şi să te apuci urgent de alta. Relaţiie colegiale sunt tensionate, însă ai încredere că şefii sunt de partea ta. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este obosit şi se pot accentua afecţiunile legate de segmentele capului şi aparatului renal. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Rezervă-ţi momente de odihnă şi hrană adecvată şi suficientă.

Săgetătorul
Persoana iubită şi copiii te vor solicita din plin. Atenţie că foarte uşor pot izbucni conflicte, chiar şi pe teme minore. Dorinţa de distracţii şi aventuri îi poate deranja pe cei din preajma ta, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, extravaganţa, schimbările amoroase şi excesele de orice fel îţi pot dăuna grav sănătăţii şi tuturor relaţiilor. Canalizează-ţi energia către un sport sau către un hobby. După-amiază organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Evită cheltuielile nefondate şi ai mai multă grijă la documente, înscrisuri sau înţelegeri verbale.

Capricorn
Astrele îţi recomandă activităţi casnice. Ai succes şi spor la curăţenii, reparaţii capitale sau reamenajări interioare. Pe de altă parte, sunt momente bune de a plănui achiziţionari patrimoniale, de la cele mai mici obiecte casnice, până la o locuinţă nouă sau un teren. Eşti tentat şi de mutarea într-o altă localitate sau chiar într-o altă ţară. Deocamdată,  rezumă-te doar la planuri de vânzare-cumpărare şi de schimbarea spaţiului locativ. Contextul astral îţi va suţine şi acţiunile propriu-zise în acest sens abia la finalul lunii viitoare.

Vărsător
Sunt posibile călătorii pe distanţe scurte, fie la rude şi prieteni, fie în scop profesional. Ţi se cer sfaturi, ajutor material, moral, mai ales de la cine te aştepţi mai puţin. Pe de altă parte, ar trebui să te debarasezi de persoanele care îţi pun beţe în roate şi îţi stau alături doar pentru a-i sprijini. Gândirea şi comunicarea sunt îngreunate şi ar fi bine să taci şi să asculţi mai mult. Evită implicarea emoţională în treburile şi problemele altora. Oferă-ţi ajutorul numai după ce îţi rezolvi treburile tale şi realizezi că merită.

Peşti
Ziua îţi aduce în atenţie banii şi implicaţiile lor. Poţi primi o suma de bani, fie salariul de la un loc de muncă, o primă sau alte tipuri de favoruri. Unele te pot surprinde de-a dreptul, însă altele nu îţi sunt deloc pe plac. Se vehiculează informaţii legate de schimbarea climatului din sfera muncii, aspect care îţi răstoarnă planurile. Fii prudent şi în permanenţă controlează-ţi veniturile şi cheltuielile. Tentaţia implicării în afaceri, investiţii sau împrumuturi îţi da târcoale la intervale regulate, dar înţelept ar fi să o eviţi pe cât posibil.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic