x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 iunie 2024. Leii se îndrăgostesc. Fecioarele evită certurile în familie. Săgetătorii au o zi minunată

Horoscop zilnic, 11 iunie 2024. Leii se îndrăgostesc. Fecioarele evită certurile în familie. Săgetătorii au o zi minunată

de Moira Dună    |    10 Iun 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 11 iunie 2024. Leii se îndrăgostesc. Fecioarele evită certurile în familie. Săgetătorii au o zi minunată
Sursa foto: Hepta

Berbecii vor să se mute, Taurii și Scorpionii își cresc veniturile, Gemenii comunică bine, Racii sunt preocupați de casă, Balanțele sunt atrase de scris, Vărsătorii au discuții intime, iar Peștii sunt entuziaști.

Berbec

Membrii familiei care locuiesc departe s-ar putea să planifice o vizită în viitor și veți discuta despre acest lucru astăzi. S-ar putea să te gândești să te muți mutați într-un alt oraș sau chiar o altă țară, dar nu este posibil să-ți faci planuri definitive acum. Oricare ar fi planurile tale, totuși, ele se vor dovedi incitante și te vor determina să anticipezi viitorul. 

Taur

Perspectivele împărtășite de un membru al familiei ar putea duce la posibile modalități de a-ți crește veniturile. Așteaptă-te să te descurci cu multe hârtii legate de bani dar aceasta este o evoluție pozitivă și, cu siguranță, ar trebui să te simți bine în legătură cu situația ta. Aceasta este o zi grozavă pentru a face cercetări aprofundate. Intuiția ta este ridicată și vezi direct prin aparențe superficiale până în miezul oricărei probleme care te interesează.

Gemeni

Dacă trebuie să închei acte legale, nu ai putea găsi o zi mai bună pentru a o face. Relațiile, în special cele romantice, ar trebui să fie deosebit de calde, de susținere și pline de satisfacții. Oameni noi și interesanți ți-ar putea ieși în cale. S-ar putea să simți o legătură instantanee cu cel puțin unul dintre ei. Dacă ești singur, ai putea experimenta ceva interesant astăzi. Comunicarea cu oameni noi este îmbucurătoare și stimulatoare.

Rac

Casa și familia sunt de natură să fie preocuparea ta principală. Munca prin casă îți poate ocupa mult timp. Poate vrei să înfrumusețezi locul. Grădinăritul ar putea fi deosebit de plin de satisfacții. Dacă ai vrut să încerci câteva rețete dintr-o nouă carte de bucate, aceasta este ziua potrivită. Impulsurile tale creative în ceea ce privește mâncarea sunt la cote maxime.

Leu

Un sentiment puternic al destinului te-ar putea conduce la cineva nou - fie un prieten apropiat, fie un partener romantic. Ești protector față de această persoană chiar dacă este cineva pe care abia l-ai cunoscut. Ai putea simți că știi această persoană dintotdeauna. Activitățile artistice beneficiază de o intuiție sporită și de energie fizică și psihică. Așteaptă-te să strălucești! 

Fecioară

Emoțiile volatile pot ieși la suprafață printre membrii familiei tale. Acest lucru s-ar putea dovedi iritant pentru tine, dar încearcă să eviți să te implici în certurile altora. În astfel de momente s-ar putea spune multe care nu ar trebui spuse, iar scuzele nu le vor șterge neapărat. Aceasta este o zi grozavă pentru a face curat în casă, deoarece energia ta fizică este mare. Folosește-ți simțul estetic.

Balanță

Cineva supărat, poate o rudă, s-ar putea să te sune astăzi așteptând o ureche înțelegătoare și cuvinte liniștitoare. Vei fi mai mult decât capabil să le oferi. Aceasta este o zi grozavă pentru scris, fie că este un mail către un prieten sau primul capitol al unui roman. Dacă vrei să predai, cuvintele vor curge liber.

Scorpion

O posesie pierdută l-ai putea recupera astăzi. Îți apar noi oportunități de creștere a veniturilor. Profită la maximum de ele.

Săgetător

Este o zi minunată. Energia ta fizică este bună și ar trebui să arăți și să te simți minunat. Deși probabil că vei dori să petreci cea mai mare parte a zilei acasă, probabil că vei atrage în aura ta o mulțime de oameni interesanț. Capacitatea ta de a-ți exprima sentimentele este ridicată, așa că așteaptă-te la niște conversații stimulatoare.

Capricorn

Imaginația și abilitățile tale artistice sunt ascuțite. Intuiția ta este la cote înalte, iar gândurile și sentimentele celorlalți îți sunt mai evidente decât își dau seama. S-ar putea să te simți neliniștit la un moment dat și să te gândești să mergi la plimbare. 

Vărsător

Te simți apropiat de membrii unui grup din care faci parte. Unul dintre ei te atrage. Depinde de situația ta dacă vei da curs acestui sentimente. Unele conversații intime ar putea avea loc pe fondul discuțiilor despre alte chestiuni.

Pești

Membrii familiei ar putea dori să iasă în lume astăzi, poate pentru a participa la un festival sau un miting. Este o zi excelentă pentru a face astfel de lucruri. Te simți energic și entuziast, și probabil că vei atrage oameni noi și interesanți. Așteaptă-te ca mintea ta să fie stimulată de prelegeri sau discursuri susținute de personalități publice. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic