x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 11 noiembrie 2023. Critici, energii negative și rezolvări neașteptate

Horoscop zilnic 11 noiembrie 2023. Critici, energii negative și rezolvări neașteptate

de Vali Deaconescu    |    10 Noi 2023   •   16:55
Horoscop zilnic 11 noiembrie 2023. Critici, energii negative și rezolvări neașteptate
Sursa foto: Hepta

Horoscop 11 noiembrie 2023. Taurii au probleme cu banii, Gemenii critică pe toată lumea, iar Capricornii găsesc rezolvări neașteptate.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Evitați subiectele controversate precum politica și religia, deoarece riscați să vă treziți într-o dispută. Prejudecata este definită ca „o opinie preconcepută care nu se bazează pe rațiune sau experiență reală”. Prin urmare, este dificil să apelezi la rațiune pentru a trata prejudecata cuiva.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Există posibilitatea să aveți dispute cu o bancă sau cu cineva în legătură cu proprietatea comună, taxele, datoriile, ipotecile, moștenirile sau orice acord legat de bogății și posesiuni. Acesta ar putea fi chiar un dezacord legat de responsabilități. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Facultățile tale critice sunt ascuțite, iar standardele tale sunt ridicate, motiv pentru care ai putea fi critic la adresa altora sau să lași o impresie negativă. Discuțiile cu cei mai apropiați de tine pot fi provocatoare, deoarece cineva ar putea considera că aduci energie negativă în jur.

Rac (21 iunie - 22 iulie) Poți realiza multe astăzi, deoarece mintea ta este pregătită pentru o muncă mentală dificilă, în special pentru sarcini care necesită gândire disciplinată și atenție la detalii. Cu toate acestea, abilitățile tale de comunicare cu ceilalți nu sunt în cea mai bună formă. Fii amabil.

Leu (23 iulie - 22 august)

Părinții ar trebui să se destindă și să nu critice copiii. De asemenea, partenerii romantici nu ar trebui să critice unul pe altul, pentru că asta ar fi ca o găleată mare de apă rece în față. În schimb, folosește energia de astăzi pentru a-ți exersa sau a-ți îmbunătăți abilitățile în sport sau în artele vizuale. Fii inteligent.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Discuțiile în familie, în special cu rudele mai în vârstă sau părinții, vor fi provocatoare astăzi. Acest lucru ar putea fi din cauza criticilor din partea cuiva, poate chiar tu? Nimeni nu vrea să audă critici. Ne place să auzim lucruri plăcute despre noi înșine. Ține asta minte.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, preocuparea ta cu gândurile critice ar putea duce la depresie sau pesimism. "Lumea este în haos." "Sunt o mizerie." Aceste gânduri negative pot duce la sentimente de singurătate și să te determine să eviți interacțiunile cu ceilalți. Este doar un nor întunecat temporar pe orizontul tău. Relaxează-te.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi ai putea să te simți lipsit de bani. Situația ta financiară pare sumbră. În special, ai putea simți că te strânge la buzunar pentru cheltuieli legate de copii, ieșiri sociale, vacanțe sau sport. A fost mereu așa.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi, Mercur în semnul tău este în conflict cu Saturn, ceea ce poate face ca mintea ta să fie perspicace, disciplinată și critică. Dar poate face și ca vorbele tale să fie negative și critice. Te îndeamnă să vezi latura întunecată a vieții și imperfecțiunile din jurul tău. Nu este stilul tău de zi cu zi!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi, abilitatea ta de a cerceta ceva și de a căuta răspunsuri la probleme și soluții la provocările vechi va fi excelentă, deoarece mintea ta este perspicace, concentrată și disciplinată. Nu vei avea probleme să te ții de un subiect și să ajungi la esența problemei.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să găsești dificil să interacționezi cu prietenii sau membrii grupurilor astăzi, în special cu cei care sunt responsabili sau mai în vârstă decât tine. Ai putea simți că ești distanțat de ei. S-ar putea chiar să simți că te critică, ceea ce este dureros și descurajant. Nu pune asta la inimă. Acestea sunt doar vibrații temporare care afectează pe toată lumea astăzi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Părinții, șefii și, posibil, poliția vor fi dificil de abordat astăzi, pentru că vor fi dornici să-ți sublinieze neajunsurile și ce este greșit. Ca rezultat, ai putea simți descurajare sau melancolie. Relaxează-te. Acesta este doar o parte a adevărului, pentru că ei nu văd imaginea de ansamblu.

×