x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 iunie 2023. O zi plină de conflicte și dispute

Horoscop zilnic, 12 iunie 2023. O zi plină de conflicte și dispute

de Vali Deaconescu    |    11 Iun 2023   •   17:37
Horoscop zilnic, 12 iunie 2023. O zi plină de conflicte și dispute
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 12 iunie. Racii se ceartă cu toată lumea, iar Fecioarele trebuie să evite problemele politice și subiectele controversate.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Astăzi Berbecul este cu capsa pusă.  Prin urmare, dacă nu ești mulțumit de chestiuni financiare, dacă ai de-a face cu bănci sau vorbești cu cineva mai în vârstă sau cu cineva cu autoritate, închide-ți gura. Te vei bucura că nu ai spus ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Nativii din Taur sunt morocănoși cu ceilalți. Să recunoaștem, asta nu are niciun avantaj. Cea mai bună alegere este să demonstrezi calm sub presiune. 

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Trebuie să depui un efort pentru a cultiva o stare de spirit pozitivă, deoarece este ușor să treci de la o dispoziție proastă. Chestia cu o dispoziție proastă este că nu numai că îi face pe alții să se simtă rău, dar cu siguranță te face să te simți prost.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Evită certurile cu prietenii și membrii grupurilor, deoarece acestea vor apărea cu ușurință. De asemenea, este posibil să ai dispute cu copiii tăi sau despre probleme bancare, moșteniri sau proprietate comună. Da, este o zi cu scântei. Amintește-ți, răbdarea este antidotul împotriva furiei.

Leu (23 iulie-22 august)

Aceasta este ziua clasică pentru certuri de familie, certuri cu partenerii și soții și certuri cu părinții și șefii. Vai. Știm cu toții că este greu să te oprești când vrei ceva. Ai răbdare cu ceilalți pentru a evita o ruptură urâtă.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Evită problemele politice și subiectele controversate, cum ar fi rasa și religia, deoarece acestea vor escalada rapid într-o ceartă, ceea ce este ceva de care nu ai nevoie. Pune-te pe primul loc. Aceasta înseamnă să nu te angajezi în argumente; în schimb, prețuiește-ți propria liniște sufletească. Tu contezi.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Disputele financiare sunt probabil astăzi, în special despre moșteniri, chestiuni bancare sau ceva de-a face cu copiii tăi sau costul unui eveniment social. Acestea sunt toate lucrurile care îți pot provoca probleme. Între timp, ești un semn care are nevoie de armonie în mediul tău. Tine minte asta.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Evită să te cerți cu prietenii și familia pentru planuri. Mult mai bine să te relaxezi cu un film sau ceva distractiv.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Este posibil să nu fi de acord cu modul în care decurge un proiect de lucru. Sau poate, dezacordul tău se bazează pe ceva pentru care ai fost îngrijorat, ceea ce înseamnă că te simți sensibil la acest subiect. Ești anxios. În schimb, canalizează-ți energia în sport sau în unele diversiuni distractive.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Nu amenința o prietenie caldă sau relații cu cineva prin certuri furioase astăzi, ceea ce se poate întâmpla cu ușurință. S-ar putea să aibă legătură cu o ocazie socială, cu copiii tăi sau cu ceva de-a face cu artele sau lumea divertismentului. Stai calm.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Fii conștient de faptul că ești foarte vizibil și oamenii te observă. Din această cauză sunt mai multe motive pentru a evita certuri cu șefii, părinții și figurile de autoritate.

Pești (19 februarie-20 martie)

Aceasta ar putea fi o zi predispusă la accidente pentru tine din cauza emoțiilor tale. Asta pentru că s-ar putea să fii supărat pe cineva și această furie îți va distrage atenția de la orice faci.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 12 iunie horoscop