x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 februarie. Zi plină de recompense pentru vărsători!

Horoscop zilnic, 16 februarie. Zi plină de recompense pentru vărsători!

15 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic, 16 februarie. Zi plină de recompense pentru vărsători!

Berbec

Astăzi te vei ocupa de casă. Vrei să schimbi puţin atmosfera, poate să redecorezi. Vei avea parte de ajutor din partea prietenilor, iar lucrurile vor fi terminate imediat.

Taur

O să primeşti o mulţime de apeluri şi mesaje de la persoanele dragi ţie. Îţi dedici toată atenţia persoanelor importante din viaţa ta şi te simţi minunat.

Gemeni

Îţi studiezi bugetul şi, mai exact, situaţia financiară în care te afli. Surprinzător, eşti într-o etapă mult mai bună decât credeai. Meriţi nişte cumpărături!

Rac

Nişte informaţii pe care le afli prin intermediul prietenilor vor da curs unor idei numai bune de pus în practică. Intuiţia te ajută să-ţi pui în aplicare planurile.

Leu

Intuiţia, cât şi energia fizică şi psihică sunt prezente azi la cote maxime. Eşti gata pentru orice provocare şi reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ce îţi propui.

Fecioară

Ziua de azi este despre comunicare. Discuţi cu o mulţime de oameni noi de la care ai de învăţat lucruri noi care îţi vor fi de folos la locul de muncă.

Balanţă

Vei avea multe persoane în jur astăzi, deşi dorinţa ta este aceea de a petrece timp singur. Simţi nevoia să te relaxezi, iar oamenii din jur nu te ajută.

Scorpion

Astăzi eşti mai intuitiv decât în mod normal, caracteristică ce te va ajuta în orice situaţie. Vii cu idei inovatoare care vor fi apreciate de cei din jur.

Săgetător

Te simţi puternic şi determinat, motiv pentru care eşti dispus să faci tot ce poţi pentru a obţine ce vrei. Astfel, reuşeşti să obţii ceva ce îţi doreai de mult.

Capricorn

Partenerul de viaţă îţi va aduce veşti bune azi legate de oportunităţi care se ivesc. Nu pierzi timp şi începi să documentezi informaţiile pe care le-ai aflat.

Vărsător

Astăzi este ziua în care eşti recompensat pentru munca grea pe care ai depus-o de-a lungul timpul. Optimismul revine şi eşti gata de petrecere.

Peşti

Eşti caracterizat de romantism şi reuşeşti să-ţi răsfeţi perechea. Îţi doreşti să petreceţi mai mult timp în doi. Foloseşte romantismul în scopuri artistice.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 16 februarie