x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 20 decembrie. Leii au parte de o zi plină de energie pozitivă

Horoscop 20 decembrie. Leii au parte de o zi plină de energie pozitivă

19 Dec 2019   •   07:55
Horoscop 20 decembrie. Leii au parte de o zi plină de energie pozitivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 20 decembrie

Se anunță o zi plină de energie pozitivă și, prin urmare, de activități pe care nu le-ai mai făcut în trecut. Încerci tot felul de lucruri noi și te bucuri din plin de compania prietenilor.

Taur, 20 decembrie

Petreci mult timp în casă și te ocupi de redecorări sau pur și simplu de activități care țin de gospodărie. Pe de altă parte, este posibil să apară un conflict un un membru al familiei pe un subiect legat de Sărbători.

Gemeni, 20 decembrie

Simți nevoia să stai departe de casă. Vrei să te plimbi cât mai mult, chiar dacă nu se pune problema să părăsești orașul. Spre finalul zilei începi să acorzi mai multă atenție treburilor care țin de casă.

Rac, 20 decembrie

Primești vești bun pe plan financiar și reușești să te gândești la cadourile pe care urmează să le faci persoanelor apropiate din viața ta fără pic de anxietate. Pe de altă parte, încearcă să stai departe de bârfă.

Leu, 20 decembrie

Energia, optimismul și încrederea în propria persoană sunt alături de tine pe tot parcursul zilei. În plus, te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta și petreci momente romantice alături de partenerul de cuplu.

Fecioară, 20 decembrie

Petreci mult timp singur, în confortul oferit de propria locuință. Te bucuri de liniște și relaxare și chiar reușești să te reconectezi cu propria persoană și să elimini stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima perioadă.

Balanță, 20 decembrie

Chiar dacă într-o primă fază ți-ai dorit să te izolezi din punct de vedere social, prietenii te conving să petreceți puțin timp de calitate împreună. Discutați despre modul în care ați crescut, dar și de primele momente petrecute împreună.

Scorpion, 20 decembrie

Primești vești bune pe plan profesional, fie că e vorba de o poziție mai nouă în cadrul companiei în care lucrezi, fie că e vorba de o mărire de salariu, simți că munca pe care ai depus-o în ultima vreme îți este în sfârșit apreciată.

Săgetător, 20 decembrie

Vrei să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai, pentru a putea să te simți împăcat cu propria persoană. Astfel, îți acorzi mai mult timp pentru a te relaxa și a te reconecta cu propria persoană.

Capricorn, 20 decembrie

Reușești să rezolvi problemele financiare și, astfel, elimini o mare parte din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Cu toate acestea, dorința de a evolua pe plan financiar este în continuare în centrul atenției.

Vărsător, 20 decembrie

Îți dedici tot timpul persoanei iubite și vrei să te revanșezi pentru toate momentele în care i-ai ignorat nevoile. Reușiți să purtați niște discuții interesante care vă ajută să vă dați seama în ce direcție se îndreaptă relația.

Pești, 20 decembrie

Îți petreci mare parte din zi la birou și vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri într-un timp foarte mic. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul și să ai răbdare cu tine și cu responsabilitățile pe care le ai.

×