x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 20 noiembrie 2023. Surprize neașteptate și precauții maxime

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2023. Surprize neașteptate și precauții maxime

de Vali Deaconescu    |    19 Noi 2023   •   13:20
Horoscop zilnic 20 noiembrie 2023. Surprize neașteptate și precauții maxime
Sursa foto: Hepta

Horoscop 20 noiembrie 2023. Urmează o zi haotică a zodiilor. Luni, astrele aduc cu ele o doză de imprevizibilitate și agitație pentru nativii din Berbec. Atenție sporită la reacțiile impulsive și intuiție, în special în gestionarea averii și a bunurilor

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Unele zile poți să te bazezi pe reacțiile tale spontane sau pe intuiție. Dar nu astăzi. Fii atent. Când vine vorba de averea și bunurile altora, în special ale partenerului tău, inclusiv proprietatea comună, moștenirile sau problemele legate de asigurări, gândește-te de două ori înainte să iei o decizie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Încetinește și ia lucrurile ușor, pentru că informațiile neașteptate de la parteneri și prieteni apropiați te pot agita. Între timp, ai putea să vrei să ajuți pe cineva în mod sincer, dar există prea multă confuzie sau informații eronate. Dorințele nu fac neapărat parte din realitate. Fii prudent.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Acesta este o zi imprevizibilă la locul de muncă din cauza lipsei de personal, a defecțiunilor echipamentelor, a întreruperilor de curent și a evenimentelor care te pot lua prin surprindere. Cu siguranță, acordă-ți timp suplimentar astăzi pentru a avea o marjă de manevră în fața surprizelor.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Părinții ar trebui să fie mai vigilenți, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copiii tăi. Între timp, aceasta este ziua clasică în care să fii de acord impulsiv cu planuri de vacanță sau ceva legat de călătorii, publicare, medicină sau lege - dar în final, este o idee proastă. Fii atent.

Leu (23 iulie - 22 august)

Fii atent să previi accidentele acasă. Cu toate acestea, mici electrocasnice s-ar putea strica sau pot apărea mici avarii. Oaspeți surpriză ar putea bate la ușa ta. Eforturile tale de a ajuta pe cineva ar putea duce la confuzie. Fii inteligent și aprovizionează-te în frigider pentru a nu rămâne fără rezerve.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fii cu ochii în patru și acordă atenție la tot ce spui și faci, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru semnul tău zodiacal. Acestea includ accidente fizice, precum și accidente verbale. Dacă ești atent, totul va fi în regulă. Nu crede tot ce auzi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Fii atent la banii tăi astăzi, pentru că ceva imprevizibil ar putea afecta activele și bunurile tale. Prin urmare, protejează-le împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Între timp, ai putea găsi bani sau ai putea pierde bani. Fii alert!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relațiile tale cu cei mai apropiați de tine ar putea fi puțin delicate astăzi. Cu siguranță, ele vor rezerva unele surprize. Ceea ce faci ar putea arunca o minge cu efect la cineva, sau cineva ar putea face asta la tine. Poate că cineva dorește mai multă libertate în relație? Poate că vor să schimbe regulile?

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Foarte probabil, aceasta este o zi agitată pentru tine. Te simți puțin neliniștit sau nervos. Poate că va apărea ceva neobișnuit în culise sau foarte neașteptat. Orice s-ar întâmpla, ar putea afecta chiar și munca sau sănătatea ta. Stai conectat. Fă ceva să-ți liniștești mintea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Un prieten te va surprinde astăzi; sau poate vei întâlni pe cineva care este un adevărat caracter? Cineva boem, avantgardist sau neconvențional. De asemenea, ai putea fi luat prin surprindere pentru că un grup sau o organizație face ceva ce nu te așteptai. Fii cu ochii în patru.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai grijă, pentru că șefii, părinții, persoanele importante și poliția sunt greu de prevăzut astăzi. Ai putea fi prins. Ei ar putea spune sau face ceva complet neașteptat care să te prindă pe picior greșit. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o zi complicată pentru că planurile de călătorie cu siguranță vor suferi modificări. Acestea s-ar putea anula, întârzia sau pot apărea greșeli care te pot trimite în direcția greșită. Chiar și accidente ar putea să apară. La fel, discuțiile legate de politică și religie vor fi volatile și imprevizibile. Este o zi de noroc, astăzi.

×