x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 februarie. Relaţia ta se apropie rapid de etapa „acum ori niciodată”.

Horoscop zilnic, 23 februarie. Relaţia ta se apropie rapid de etapa „acum ori niciodată”.

22 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 23 februarie. Relaţia ta se apropie rapid de etapa „acum ori niciodată”.

Berbec

Un plan creativ şi complex pe care îl pui la cale cu prietenii aporpiaţi va necesita multe ore de cercetare şi documentare.

Taur

Este posibil să treci printr-o perioadă în care simţi că eşti într-un vis. Relaţia ta se apropie rapid de etapa „acum ori niciodată”. Analizează bine semnele şi ai grijă ce decizii iei. 

Gemeni

Relaţia romantică te face foarte fericit şi împlinit şi vă gândiţi foarte serios să faceţi pasul următor. Vă mutaţi împreună, sau vă căsătoriţi.

Rac

Cea mai mare parte din a zilei o vei petrece ajutându-i pentru ceilalţi, dar să nu crezi că eforturile tale nu sunt apreciate. Prietenii tăi vor face la fel pentru tine.

Leu

Două cuvinte caracterizează ziua de joi a Leilor: „iubire” şi „creativitate”. Relaţia voastră este minunată şi vrei să îţi surprinzi mereu partenerul.

Fecioară

Ai un coleg nou de apartament? Sau o persoană va locui cu tine o perioadă de timp? Nu îţi face griji pentru că este foarte iubitoare şi responsabilă.

Balanţă

O scrisoare de dragoste, o poezie sau un obiect artistic dedicat ţie îţi va face ziua mai frumoasă. Te simţi apreciat, iubit, protejat şi fericit.

Scorpion

Vă placeţi de ceva timp şi ieşiţi împreună, dar o să faceţi pasul cel mare astăzi. Nu te poţi concentra la nimic altceva.

Săgetător

Cu toate că nu le-ai acordat prea multă atenţie, activităţi spirituale, artistice, sau fizice au cu totul o altă însemnătate pentru tine acum şi vrei să te implici mai mult.

Capricorn

Cu cât stai mai mult cu persoana pe care o placi, discutaţi şi vă bucuraţi de timpul petrecut împreună, cu atât mai mult o vei îndrăgi mai tare.

Vărsător

Ai nevoie de linişte, de pace şi de calm în viaţa ta. Te vei duce la cursuri de meditaţie sau alte activităţi de acest fel care te vor ajuta foarte mult.

Peşti

Poate că, în cele din urmă, după mai multe luni de muncă şi de perioade chinuitoare, cariera ta va cunoaşte succesul.

×