x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2024. Gemenii, Balanțele și Scorpionii intră într-un conflict

Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2024. Gemenii, Balanțele și Scorpionii intră într-un conflict

de Moira Dună    |    22 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2024. Gemenii, Balanțele și Scorpionii intră într-un conflict
Sursa foto: Hepta

Horoscop 23 ianuarie 2024. Berbecii se simt puternici, Taurii au opinii categorice, Racii au o atitudine flexibilă, Leii sunt distanți, Fecioarele și Peștii trebuie să fie mai atenți la ceilalți, Săgetătorii sunt obosiți, Capricornii sunt încăpățânați, iar Vărsătorii trebuie să fie mai deschiși.

Berbec

Starea ta interioară este destul de evidentă pentru oameni doar după privirea de pe chipul tău. Să nu crezi că poți ascunde lucruri de alții, mai ales astăzi. Ar fi mai bine să spui cum te simți, chiar dacă crezi că cineva poate fi descurajat de asta. Starea ta emoțională ar trebui să fie puternică, așa că folosește asta în avantajul tău.

Taur

Opiniile tale sunt puternice astăzi. Amintește-ți că există și alți oameni care împart lumea cu tine, așa că nu îi ignora. Exprimarea gândurilor nu ar trebui să fie o problemă, dar exprimarea emoțiilor ar putea fi o chestiune cu totul diferită. Nu forța lucrurile.

Gemeni

S-ar putea să controlezi acțiunile altor oameni fără să fii conștient. Aceasta este una dintre acele zile în care izbucnirile emoționale ar putea exploda în fața ta, ca urmare a reacțiilor altora la presiunea ta. Nu simți că trebuie să-ți asumi responsabilitatea acțiunilor celorlalți. S-ar putea să-ți fie destul de greu să te ocupi de propriile probleme personale.

Rac

Ferește-te de circumstanțe neașteptate Vestea bună este că atitudinea ta flexibilă este potrivită pentru a face față întorsăturilor pe care le oferă această zi. În timp ce alți oameni se pot supăra atunci când planurile lor merg prost, vei descoperi că poți naviga cu ușurință pe valuri și poți transforma orice situație într-una pozitivă, indiferent de modul în care ai planificat ca lucrurile inițial.

Leu

Ieși din carapacea ta și încearcă să nu fii atât de distant. Nu vei găsi niciodată calea exactă pe care vrei să mergi până nu explorezi diferitele opțiuni. Vestea bună este că ar trebui să te simți destul de puternic emoțional, oferindu-ți încrederea de a aborda oamenii cu autoritate, câștigându-le astfel respectul și credința în orice proiect în care ești implicat acum.

Fecioară

S-ar putea să te întrebi de ce toată lumea  este atât de sensibilă, când vezi asta ca fiind doar o zi normală. Renunță la alți oameni când crezi că nu au un zâmbet la fel de mare ca tine. Dacă vrei ca oamenii să aibă încredere în tine, trebuie să demonstrezi că te poți aduce la același nivel la care se află ei. Arată o mai bună înțelegere a nevoilor celorlalți.

Balanță

S-ar putea să nu simți că poți să-ți începi ziua până când nu ai clarificat cuiva că ai o problemă care trebuie rezolvată. Ai o putere emoțională mai mare decât de obicei și vei descoperi că este important să păstrezi acest sentiment. Alți oameni ar putea încerca să te lovească cu cuvintele lor, dar fii atent la ceea ce spun. Chiar se concentrează pe fapte sau doar își spun părerea?

Scorpion

Nu lăsa comentariul mic și necugetat al altei persoane să-ți strice întreaga zi. Oamenii pot fi puțin zgârciți cu orice, de la bani la emoții, până la timpul petrecut cu cei dragi. Cu cât îi spui mai mult altcuiva că greșește, cu atât persoana respectivă va respinge mai mult sfatul tău. 

Săgetător

S-ar putea să te simți puțin obosit în ultima vreme. Nu te forța să faci lucruri când știi că corpul tău are nevoie de odihnă. Ar putea fi extrem de tentant să participi la toată distracția. Nu vrei să ratezi niciun lucru care se întâmplă în jurul tău. Rezistă tentației de a ignora mesajele importante care vin din corpul tău. Încetinește ritmul.

Capricorn

Nu-ți pierde timpul cu o persoană care nu-și schimbă părerea. Aceasta este una dintre acele zile în care s-ar putea să ajungi să-ți pierzi timpul tău și al tuturor, continuând să insisti ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel. Dacă vrei să faci ceva în felul tău, atunci fă-o. Dacă altcineva vrea să facă ceva în felul lui, atunci lasă acea persoană să o facă.

Vărsător

Mai mult ca sigur că există o persoană în lumea ta care vrea cu disperare să se apropie de tine. Conflictul poate apărea în seara asta dacă nu te deschizi și nu lași această persoană să vină mai aproape de tine întrucât dorește să împartă mai mult un spațiu intim cu tine, dar poate că nu știe cum.

Pești

Poate că îți va fi ușor să te prezinți la o petrecere sau să răspunzi la telefon când știi că cel mai bun prieten al tău te sună cu vești bune, dar unde ești când lucrurile devin grele? Asigură-te că  le acorzi sprijin oamenilor în toate situațiile. Nu fi doar un prieten de vreme frumoasă. Loialitatea ta față de ceilalți poate fi pusă la încercare, astăzi, când apare conflictul.

×