x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 23 octombrie 2023. Urmează o perioadă cu schimbări neașteptate

Horoscop zilnic 23 octombrie 2023. Urmează o perioadă cu schimbări neașteptate

de Vali Deaconescu    |    22 Oct 2023   •   14:00
Horoscop zilnic 23 octombrie 2023. Urmează o perioadă cu schimbări neașteptate
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 23 octombrie 2023. Racii se pregătesc pentru o scurtă „evadare” din oraș, Balanțele se vor concentra asupra banilor, iar Vărsătorii se vor afla sub lumina reflectoarelor.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În următoarea perioadă, viața ta va cunoaște o intensificare notabilă. Este posibil să fii mai implicat decât de obicei în aspecte legate de avere și posesiunile altora. Cu toate acestea, vei avea noroc, întrucât cadouri, beneficii și favoruri din partea altor persoane vor veni în calea ta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În perioada următoare, vei simți nevoia de mai mult somn. Totodată, te vei concentra mai mult asupra prieteniilor apropiate și parteneriatelor. Poziționarea lui Venus opusă semnului tău va facilita reconcilierea și relațiile plăcute cu ceilalți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Pregătește-te să muncești din greu, întrucât vei dori să fii foarte productiv și să realizezi multe lucruri. Îți vei dori să-ți pui acțiunile în valoare. Totodată, s-ar putea să îmbunătățești starea ta de sănătate, deoarece îți schimbi abordarea.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Vacanțele, petrecerile și momentele de joacă sunt prioritățile tale pentru următoarea perioadă. Poți pleca într-un city break sau doar să evadezi din oraș. Bucură-te de evenimentele sportive și activitățile plăcute alături de copii. Socializează cu alții. Bucură-te de artă, lumea spectacolului și oportunitățile de a-ți exprima talentele creative.

Leu (23 iulie - 22 august)

Acasă, familia și viața ta privată vor fi punctele tale centrale în următoarea perioadă. Unii dintre voi se vor implica mai mult cu părinții. Toți veți dori să redecorați sau să faceți ceva care să vă entuziasmeze în privința locului unde locuiți. De ce să nu organizezi întâlniri și să arăți ce ai realizat?

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ritmul zilelor tale se va accelera în următoarea perioadă datorită călătoriilor scurte, a drumurilor, a întâlnirilor și a activităților sporite cu frații și rudele tale. Acesta este un moment propice pentru a studia sau a scrie, deoarece ești plin de idei!

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

„Arată-mi banii!" Concentrarea ta va fi asupra veniturilor, fluxului de numerar și posesiunilor tale în următoarele patru săptămâni. Vestea bună este că ai șanse să atragi bani. În același timp, bucură-te de achiziționarea unor lucruri frumoase sau de a face ceva să arate mai atractiv.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este ocazia perfectă de a-ți reîncărca bateriile pentru restul anului! Mai mult decât atât, această energie solară sporită va atrage oameni și situații favorabile către tine. Da, ești în centrul atenției!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești dispus să te ții în umbră și să ai un profil mai redus în următoarea perioadă, pe măsură ce ziua ta de naștere se apropie, deoarece acesta este momentul ideal să reflectezi asupra obiectivelor viitoare. Cum îți dorești ca noul tău an să fie diferit față de cel precedent? Notează-ți câteva idei.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea o interacțiune crescută cu prietenii și vei intra în contact cu cluburi, grupuri și organizații în următoarea perioadă. Unii dintre voi s-ar putea alătura unei organizații sau grup. Poate chiar vei accepta un rol de lider. Acest interval de timp reprezintă, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru a-ți stabili obiective pe termen lung.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O dată pe an, soarele se află în vârful hartogramei tale pentru următoarea perioadă. Aceasta simbolizează faptul că vei fi pus în lumina reflectoarelor, făcându-te mai vizibil decât de obicei. Oamenii te vor observa mai mult și te vor admira, chiar dacă nu faci nimic diferit. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aprofundează fiecare oportunitate de a călători, a învăța și a face tot ce poți pentru a-ți lărgi orizonturile în următoarea perioadă, deoarece ești însetat de aventură și de ocazia de a învăța ceva nou. Fă ceva diferit! Mergi într-un loc în care nu ai mai fost niciodată.

×