x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 aprilie 2023. Berbecii fac rost de bani, Balanțele sunt emotive, iar Capricornii își asumă riscuri

Horoscop zilnic, 24 aprilie 2023. Berbecii fac rost de bani, Balanțele sunt emotive, iar Capricornii își asumă riscuri

de Andreea Tiron    |    23 Apr 2023   •   13:20
Horoscop zilnic, 24 aprilie 2023. Berbecii fac rost de bani, Balanțele sunt emotive, iar Capricornii își asumă riscuri
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 24 aprilie 2023. Gemenii renunță la învinovățire, Scorpionii se concentrează pe viața amoroasă, iar Peștii sunt entuziaști

Berbec

Tranzitele de astăzi sunt puternice pentru a-ți îmbunătăți finanțele. Este un moment excelent pentru a revizui modul în care vă gestionați resursele și banii. Recunoașteți oportunități în locuri puțin probabile.

Taur

Cu Mercur retrograd în zodia ta, câteva momente de introspecție sunt benefice acum. Ești înclinat să nu ții cont de sentimentele tale atunci când iei o decizie, iar asta uneori te duce pe un drum greșit. Soarele se aliniază astăzi cu Nodul Nord din zodia ta, oferindu-ți multe de beneficii nesperate. Acesta este un moment pentru dezvoltarea și cultivarea spiritului tău independent.

Gemeni

Sunteți mai înclinați să examinați trecutul pentru a găsi răspunsuri în aceste zile la problemele care vă macină. Înveți să renunți la grijile și vinovăția inutile, iar în acest proces, s-ar putea să te vindeci, să renunți și să ierți ceva din trecut. Dorința ta de a prelua conducerea este puternică!

Rac

Luna se mută în semnul tău și vrei să te simți viu și conectat cu lumea din jur. Este mai ușor să-ți desfaci aripile acum. Multe dintre lecțiile valoroase de viață din aceste zile implică conexiunile tale sociale, iar situațiile de astăzi te-ar putea împinge să înveți, să crești și să te perfecționezi.

Leu

Aveți tendința de a vă gândi prea mult la planurile pe termen lung astăzi și este posibil să vă îngrijorați de lucruri pe care nu le puteți controla. Nu lăsați acest lucru să vă obsedeze sau să vă umbrească ziua. Din fericire, se pare că gravitați către oameni, situații sau informații care vă încurajează să creșteți și să faceți față unei provocări.

Fecioară

Este un moment excelent pentru a onora unicitatea și libertatea de spirit. Pot exista unele semnale mixte astăzi, deoarece nu este întotdeauna ușor să citiți nevoile și dorințele altora. De asemenea, ați putea experimenta o anumită nervozitate când vă gândiți la planurile pe termen lung. Soarele care se aliniază cu Nodul Nord al Lunii trezește nevoia de a lăsa vechile obiceiuri în urmă. Acum au loc schimbări pozitive și ești mai dispus decât de obicei să renunți la lucruri care te-au împiedicat să evoluezi.

Balanță

Astăzi ești deosebit de sensibil la dispozițiile altora, iar echilibrul tău poate fi destabilizat  destul de repede. Nu este un moment bun pentru luarea deciziilor complexe. Linisteste-te. Importantă astăzi este abilitatea de a-ți recunoaște atașamentele, dar și de a oferi oamenilor spațiu personal în timp ce îți dezvolți propria individualitate.

Scorpion

Relațiile amoroase sunt din nou în centrul atenției astăzi. Cu siguranță, cu Mercur retrograd în sectorul dvs. de parteneriate, s-ar putea să vă uitați adesea înapoi sau să vă întoarceți la conversațiile anterioare cu persoane dragi. Cu toate acestea, experiențele de acum vă pot alerta și asupra nevoii de a învăța, de a crește și de a vă îmbunătăți. Forțe puternice te provoacă să ieși din zona ta de confort pentru a putea merge mai departe.

Săgetător

Ai putea obține niște informații fascinante despre motivele sau dorințele cuiva astăzi, chiar dacă acea persoană face tot posibilul pentru a păstra aceste lucruri secrete. Ești la mijloc: o parte din tine caută interacțiuni fără complicații, iar alta își dorește o conexiune mai profundă. Visele tale devin mai realizabile și la îndemână.

Capricorn

Fii atent la exagerarea problemelor romantice astăzi. Nu este atât de urgent pe cât credeți! Deși Mercur este retrograd și experimentați o oarecare rezervă, un tranzit Soare-Nodul Nord vă încurajează să vă asumați riscuri și să vă exprimați spontan.

Vărsător

Deși ai putea să te simți oarecum împărțit între muncă și viața personală astăzi, ești capabil să descoperi un echilibru. Aveți mintea și inima deschise acum. Odată cu alinierea Soarelui cu Nodul Nord din sectorul casei și al familiei, cheia succesului în acest moment este onorarea strămoșilor și construirea unei fundații interioare solide.

Pești

Chiar și cu Mercur retrograd, energia mentală și entuziasmul sunt la cote înalte astăzi. Popularitatea ta crește în jurul ideilor, abilităților, experienței tale sau a modului în care comunici. Tranzitele de astăzi pot servi ca o împingere blândă înainte. Este o perioadă aglomerată din punct de vedere mental, dar găsirea momentelor de concentrare este esențială.

 

×