x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 septembrie 2023. Schimbări majore pentru anumite zodii

Horoscop zilnic, 24 septembrie 2023. Schimbări majore pentru anumite zodii

de Vali Deaconescu    |    23 Sep 2023   •   16:40
Horoscop zilnic, 24 septembrie 2023. Schimbări majore pentru anumite zodii
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 24 septembrie 2023. Racii au parte de haos, Fecioarele se concentrează pe bani, iar Vărsătorii se pregătesc pentru o excursie.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Vei avea nevoie de mai mult somn în următoarele câteva săptămâni. Între timp, concentrarea ta asupra prietenilor apropiați, partenerilor și soților va crește acum. De fapt, pentru că ai mai multă obiectivitate pentru a-ți vedea rolul în aceste relații, poți face îmbunătățiri.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Febra de la întoarcerea la școală te-a prins, motiv pentru care ești dornic să lucrezi și să fii productiv. Această hotărâre de a obține rezultate va dura câteva săptămâni, așa că suflecă-ți mânecile și pregătește-te. De asemenea, vei lucra pentru a fi mai sănătos.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Și chiar așa, ești în modul de joc! Bucură-te de acest sentiment pentru că va dura câteva săptămâni. Practic, vrei să-ți pui propriile nevoi și dorințe pe primul loc pentru că vrei să te distrezi. Moment excelent pentru ieșiri sociale, vacanțe și sport!

Rac (21 iunie-22 iulie)

Acasă, familia și lumea ta privată vor deveni o prioritate mai mare acum și în următoarele câteva săptămâni. Acest lucru se poate datora faptului că ești concentrat pe un părinte mai mult decât de obicei. De asemenea, s-ar putea să ai de-a face cu un fel de haos sau activitate sporită acasă.

Leu (23 iulie-22 august)

Începând de astăzi, ritmul zilelor tale se va accelera cu un program încărcat de călătorii scurte, întâlniri, comisioane plus activitate sporită cu frații și rudele. Oh, da, ești în mișcare! Acesta este un moment bun pentru a cumpăra comori de garderobă.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

"Arată-mi banii!" Astăzi te concentrezi mai mult pe bani, câștiguri și fluxuri de numerar. Această concentrare va continua în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce cauți modalități de a îți crește veniturile, precum și modalități de a organiza bunurile pe care le deții deja. 

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Soarele se mută în semnul tău pentru a rămâne timp de patru săptămâni.  Acest lucru Îți va spori energia și îți va oferi șansa de a îți reîncărca bateriile pentru restul anului. Încrederea ta va fi mai puternică și vei atrage oameni și situații favorabile către tine.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Apare o șansă de a învălui, medita și gândi în următoarele câteva săptămâni, deoarece asta este ceea ce poți face în timp ce aștepți ziua de naștere. Gândește-te la ceea ce vrei să obții în noul an care urmează. Notează câteva obiective sau dorințe fericite.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Popularitatea ta va crește în următoarele câteva săptămâni. Vei avea mai mult contact cu prietenii, precum și mai multă interacțiune cu cluburi și organizații. Bucură-te de această socializare sporită. Gândește-te la obiectivele tale.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Soarele este în vârful topului tău pentru următoarele patru săptămâni, strălucind asupra ta și aruncându-te într-un reflector măgulitor. Vei arăta atractiv pentru șefi, părinți, profesori și VIP-uri, chiar dacă nu faci nimic diferit. Folosește asta în avantajul tău!

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Dorința ta de a călători și de a-ți explora lumea crește acum și va continua în următoarele câteva săptămâni. Dacă este posibil, fă o excursie undeva pentru că asta vrei să faci. Ai nevoie de o schimbare de peisaj. De asemenea, îți poți extinde lumea învățând ceva nou.

Pești (19 februarie-20 martie)

Viața va fi mai intensă în următoarele câteva săptămâni. De asemenea, vei fi mai pasionat. Este timpul să te împaci cu valorile tale și cu ceea ce contează cu adevărat în viață. Aceasta ar putea include, de asemenea, modul în care gestionezi datoriile și te ocupi de proprietatea comună.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 24 septembrie