x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 septembrie 2023. O zi excelentă pentru noi începuturi

Horoscop zilnic, 25 septembrie 2023. O zi excelentă pentru noi începuturi

de Vali Deaconescu    |    24 Sep 2023   •   14:20
Horoscop zilnic, 25 septembrie 2023. O zi excelentă pentru noi începuturi
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 25 septembrie 2023. Berbecii se vor concentra pe achitarea datoriilor, Scorpionii au nevoie de îndrumări, iar Vărsătorii se gândesc la planuri pe termen lung.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Începeți săptămâna aceasta cu hotărârea de a reduce datoria sau de a scăpa de datorii. Aceasta este ziua perfectă pentru a întocmi un buget. Este o zi excelentă pentru discuții despre cum să faci față moștenirilor, proprietății comune, impozitelor, proprietății și datoriei tale. 

Taur (20 aprilie-20 mai)

Discuțiile cu partenerii și prietenii apropiați vor fi productive; cu toate acestea, ei se vor concentra pe chestiuni practice, cu picioarele pe pământ. Poți discuta despre cum să faci față diviziunii muncii sau cheltuielilor comune. Posibil, un prieten sau membru al unui grup care are mai multă experiență are sfaturi pentru tine.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Începi săptămâna aceasta cu o dorință puternică de a fi productiv și de a munci din greu. Astăzi vei impresiona șefii și figurile de autoritate. La rândul lor, ei ar putea avea sfaturi înțelepte pentru tine sau instrucțiuni specifice despre cum să termini o lucrare în termeni practici. Ascultă pentru a te asigura că toată lumea este pe aceeași pagină.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Discuțiile cu părinții, profesorii și îngrijitorii despre educația și îngrijirea copiilor vor fi practice și productive. De asemenea, discuțiile despre sport – profesionist sau amator – vor muta, de asemenea, lucrurile. Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru a te ocupa de detaliile călătoriei.

Leu (23 iulie-22 august)

Un membru mai în vârstă al familiei va avea câteva sfaturi pentru tine sau poate o asistență practică. Oricum ar fi, va trebui să asculți pentru că de ce să nu profiți de experiența celorlalți? Acest lucru s-ar putea referi la finanțe și proprietate.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Aceasta este o zi excelentă pentru a studia sau a învăța ceva nou, deoarece mintea ta este calmă și concentrată. În plus, nu vei trece cu vederea detaliile. Vei păstra informațiile și, sperăm, vei ști cum să le folosiți într-un mod practic.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Astăzi vei fi sensibil în privința banilor. S-ar putea chiar să-ți faci un buget. Dar chiar și un buget temporar poate fi un lucru bun, deoarece vei obține o imagine realistă a finanțelor tale. Un șef sau cineva de la serviciu ar putea avea un sfat pentru tine.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Astăzi ești dispus să suporți disconfort pentru a-ți îndeplini îndatoririle. S-ar putea să ceri de la cineva mai în vârstă sau cu mai multă experiență direcții sau îndrumări. 

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Cercetările de orice fel vor merge bine astăzi, deoarece ești concentrat și pregătit mental să studiezi ceva. Vei fi meticulos și nu vei trece cu vederea detaliile. S-ar putea chiar să descoperi informații legate de istoria familiei sau de o rudă mai în vârstă.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Astăzi ai acceptarea de bunăvoie a datoriei. Vrei să faci orice vrei să faci. Acesta este motivul pentru care vei lăsa deoparte dorințele frivole și vei trece la treabă. O discuție cu un prieten mai vechi sau cu un membru al unui grup poate oferi sfaturi utile.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Fii deschis să asculți în timpul discuțiilor cu șefii, părinții, profesorii, VIP-urile și poliția de astăzi. Acest lucru se datorează faptului că figurile de autoritate te pot ajuta cu bogăția experienței lor. Ascultă sfaturile și instrucțiunile. Poate dorești să te gândești și la direcția vieții pe termen lung.

Pești (19 februarie-20 martie)

Aceasta este o zi excelentă pentru a studia, deoarece mintea ta este concentrată mental și stabilă. Ești orientat spre detalii și suficient de răbdător pentru a termina orice ai începe. Poți folosi această energie pentru a finaliza o lucrare sau o teză sau un proiect de studiu sau pentru a face planuri de călătorie.

 

×