x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 ianuarie. Eşti tot mai tensionat şi reuşeşti cu greu să-ţi controlezi emoţiile

Horoscop zilnic, 26 ianuarie. Eşti tot mai tensionat şi reuşeşti cu greu să-ţi controlezi emoţiile

25 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 26 ianuarie. Eşti tot mai tensionat şi reuşeşti cu greu să-ţi controlezi emoţiile

Berbec

Eşti din ce în ce mai îngândurat şi mai pesimist. Nimic nu îţi este pe plac şi preferi să fii singur, sau compania unui prieten apropiat.

Taur

Viaţa agitată din ultimele săptămâni începe să-şi pună amprenta asupra ta: devii din ce în ce mai tensionat şi reuşeşti cu greu să-ţi controlezi emoţiile.

Gemeni

O simplă întâlnire în oraş, un eveniment sau o vizită a unei delegaţii la serviciu îţi va aduce în cale o persoană cu care vei rezona din prima secundă şi cu care te înţelegi perfect.

Rac

Partenerul de viaţă îţi va face cadoul la care visai de foarte mult timp. Cu toate că nu ai vorbit prea mult despre asta, a intuit şi a înţeles indiciile.

Leu

Persoana iubită te invită în oraş, momentul perfect pentru a-i spune tot ce ai pe suflet, mai ales suspiciunile tale că te-ar fi înşelat. E timpul să clarifici totul acum.

Fecioară

Vei fi luat prin surprindere pentru că o să închei o afacere la care ai muncit de ceva timp. Vei sărbători cu prietenii şi colegii de serviciu în oraş.

Balanţă

Economiile pe care le-ai făcut le vei investi într-un lucru util pentru casă, fie un aparat electrocasnic, fie un obiect de design interior, iar asta te va face foarte fericit.

Scorpion

Vei petrece timp alături de familie şi de părinţii pe care nu îi mai văzusei în ultima vreme. Te simţi plin de energie şi fercit.  

Săgetător

Spre deosebire de Fecioare, la tine la serviciu o persoană va fi dată afară şi va fi cineva din cercul tău de apropiaţi, din păcate.

Capricorn

Eşti singurul din companie cu chef de muncă, în timp ce colegii par că nici nu şi-au băut cafeaua. Ori înveseleşti pe toată lumea, ori faci totul de unul singur.

Vărsător

Frigul din ultima perioadă nu te-a luat pe nepregătite, dar e posibil să răceşti dacă nu eşti atent la semnele pe care corpul ţi le transmite.

Peşti

Vei primi nişte responsabilităţi în plus, iar colegii de serviciu vor hotărî ca tu să îi prezinţi şefului problemele firmei.

 

×