x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 mai 2021. Vărsătorii vor avea parte de un conflict în familie

Horoscop zilnic, 29 mai 2021. Vărsătorii vor avea parte de un conflict în familie

28 Mai 2021   •   21:26
Horoscop zilnic, 29 mai 2021. Vărsătorii vor avea parte de un conflict în familie
Sursa foto: Hepta

Horoscop 29 mai Berbec

Mâncarea și băutura excesivă te pot face să te simți destul de lent și indiferent față de orice. Acest lucru îți poate împiedica bunătatea și afecțiunea obișnuită, dar nu ar trebui. Odihnește-te, ia un remediu pentru stomac și revino la sinele tău vechi! Ai putea fi, de asemenea, tentat să cheltui excesiv la un moment dat.

 

Horoscop 29 mai Taur

Astăzi, o serie de treburi din jurul casei te-ar putea face să te simți copleșit. Este posibil ca membrii familiei să te abandoneze, lăsându-te nemulțumit. Rezolvi cea mai presantă treabă și lași restul pentru altă zi! S-ar putea să existe o diferență de opinie între tine și partenerul tău. Încearcă să vezi ambele părți ale problemei și să ocolești orice dezacorduri grave.

 

Horoscop 29 mai Gemeni

Unele mesaje neinteresante, dar enervante, ar putea să îți întrerupă rutina astăzi. Nu vei aprecia distragerea atenției, dar cel mai bine este să ai grijă de orice este și apoi să te întorci la sarcinile tale. S-ar putea să trebuiască să petreci o parte din zi făcând comisioane. S-ar putea ca traficul să îți facă probleme. Petreci seara relaxându-te acasă.

 

Horoscop 29 mai Rac

Plictiseala și apatia te-ar putea tenta să alergi la mall și să cheltui mulți bani pe haine. S-ar putea să consumți excesiv alimente și băuturi. Acest lucru te poate face să te simți mai bine temporar, dar la final tot ce vei avea este un portofel gol și o durere de stomac. E momentul să te răsfeți, dar nu arunca prudența în vânt. Sentimentul acesta va trece mâine și nu vrei să regreți ziua!

 

Horoscop 29 mai Leu

O mulțime de activitate ar putea avea loc astăzi în jurul casei. Ar putea implica un număr de vizitatori sau ar putea fi pur și simplu o grămadă de muncă care trebuie făcută. Oricum ar fi, s-ar putea să te simți un pic dezamăgit, iar tentația de a fugi de toate ar putea fi aproape irezistibilă. Nu este nevoie să te stresezi. Fă doar ceea ce trebuie făcut și bucură-te de restul zilei.

 

 

Horoscop 29 mai Fecioara

Știri despre succesul neprevăzut ar putea apărea astăzi, lăsându-te uimit și fără suflare. S-ar putea să dureze ceva timp să te aduni. O mulțime de scrisori și apeluri telefonice pot apărea, unele de rutină, unele felicitări. Ai putea scrie sau suna la un număr de prieteni.

 

Horoscop 29 mai Balanța

Evenimentele sociale sau activitățile de grup se pot dovedi astăzi epuizante, deoarece mulți oameni ar putea dori să profite de talentele tale. Natura ta amabilă și primitoare te-ar putea determina să încerci să îi faci pe toți fericiți, dar acest lucru nu este realist. S-ar putea să te stresezi până să nu-ți pese de ceea ce se întâmplă. Fii atent cu privire la ceea ce te angajezi să faci.

 

Horoscop 29 mai Scorpion

Excesul este cuvântul pentru astăzi. S-ar putea să te simți prea optimist și entuziast în privința tuturor și te poți arunca în prea multe activități. Ai putea lua mai mult decât poți suporta. Există pericolul de a te epuiza fizic. De asemenea, ai putea merge în sens invers și să devii foarte leneș, nevrând să faci mai nimic. Moderația este cea mai bună abordare.

 

Horoscop 29 mai Săgetător

Astăzi s-ar putea să te simți puțin deprimat și apatic, de parcă nu ți-ar păsa ce se întâmplă acum. S-ar putea să încerci să îți îndepărtezi mintea de aceste sentimente cheltuind bani. Acest lucru funcționează, dar nu cheltui mai mult decât trebuie. Aceste sentimente au într-adevăr mai mult de-a face cu trecutul decât cu prezentul. Dacă durerea veche se dezvoltă, lăsați-o să plece.

Horoscop 29 mai Capricorn

Astăzi ai putea fi alături de prieteni care vor să iasă în oraș și să cheltuiască bani. Cumpărăturile, mâncarea în restaurante elegante sau mersul la cluburi de dans ar putea fi în planurile lor. Este bine atâta timp cât nu cazi în extreme.

Horoscop 29 mai Vărsător

Presiunea și grijile care implică casa și familia ar putea împiedica concentrarea ta astăzi. Este posibil să existe o ceartă cu un membru al gospodăriei. Cea mai bună modalitate de a face față acestui lucru este să își acorzi timp pentru a te liniști. Mai târziu, vei descoperi de ce totul a explodat.

 

Horoscop 29 mai Pești

Organizarea biroului de acasă și plata facturilor sunt probabil pe agenda ta astăzi. Te-ai putea simți copleșit de sarcini și ai putea fi tentat să le amâni pentru o zi de lucru. Este mai bine să o iei încet până când vei termina totul. Nu trebuie să le faci pe toate odată. Acest lucru ar trebui să diminueze stresul.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 29 mai horoscop