x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 iulie 2023. Urmează o zi interesantă plină de stimulente neașteptate

Horoscop zilnic, 3 iulie 2023. Urmează o zi interesantă plină de stimulente neașteptate

de Vali Deaconescu    |    02 Iul 2023   •   16:52
Horoscop zilnic, 3 iulie 2023. Urmează o zi interesantă plină de stimulente neașteptate
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 3 iulie 2023. Taurii fac cumpărături spontane, Leii sunt în căutarea senzațiilor  tari, iar Capricornii vor primi cadouri neașteptate.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Vai! Vrei emoție în relațiile tale romantice până la punctul în care ai putea chiar să instigi la o luptă pentru a vedea scânteile zburând. Să sperăm că o invitație surpriză îți va veni astăzi? Este o zi jucausa! Cu toate acestea, părinții iau notă: aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copiii tăi.

Taur (20 aprilie-20 mai)

S-ar putea să te distrezi în mod spontan acasă pentru că ai chef de o diversiune distractivă! Sau poate va trece o companie neașteptată? De asemenea, poți cumpăra ceva spontan pentru casa ta - ceva frumos, modern sau neobișnuit. Surprinde!

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Aceasta este o zi interesantă plină de chipuri noi, locuri noi și idei noi. S-ar putea să faci dintr-o dată o scurtă călătorie? S-ar putea să întâlnești pe cineva care este neobișnuit și diferit pentru că astăzi ești stimulat de oamenii pe care îi întâlnești. Te rugăm să reții: ești meșterul de cuvinte al zodiacului și astăzi poți câștiga bani din cuvintele voastre!

Rac (21 iunie-22 iulie)

Fii cu ochii pe banii și bunurile tale pentru că ceva neobișnuit s-ar putea întâmpla astăzi. De exemplu, ai putea găsi bani; ai putea pierde bani. Faci tot ce poți pentru a proteja ceea ce deții împotriva pierderii, furtului sau deteriorarii. Respectă-ți ideile de a face bani!

Leu (23 iulie-22 august)

Astăzi cauți entuziasm și stimulare prin relațiile cu ceilalți. Din această cauză, vei avea șanse mai mari decât de obicei să scoți lucrurile în aer liber și să le spui așa cum sunt. Practic, cauți distracție, senzații tari și aventură!

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Aceasta este o zi agitată pentru că ceva ce se întâmplă în culise chiar începe să te deranjeze! S-ar putea întâmpla o situație neașteptată cu privire la o relație de dragoste secretă. Sau poate un alt tip de secret va fi dezvăluit? Cu siguranță ești neliniștit pentru aventură.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Un prieten s-ar putea să te surprindă astăzi, în special pe cineva care este artistic sau creativ sau are legătură cu artele. Ar putea apărea un flirt neașteptat cu această persoană? Sau poate o pasiune secretă? De fapt, un prieten ar putea deveni un amant.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Faci o impresie grozavă asupra șefilor, părinților, profesorilor și oamenilor cu autoritate astăzi, inclusiv poliției. De fapt, ceva neașteptat ar putea promova brusc numele tău bun în ochii lor? Orice s-ar întâmpla ar putea chiar să declanșeze o dragoste cu un șef – sau o îndrăgostire secretă.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Ocaziile neașteptate de a călători ți-ar putea cădea astăzi în poală. În mod similar, s-ar putea deschide oportunități surprinzătoare în învățământul superior, drept, medicină sau mass-media. Rămâi flexibil, astfel încât să pți acționa rapid dacă se prezintă ceva.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Cadouri neașteptate, bunătăți și favoruri de la alții ar putea veni în calea ta astăzi. Dacă auzi știri despre această posibilitate, va trebui să acționezi rapid deoarece această fereastră de oportunitate va fi scurtă. Oh, da, amâni, pierzi. Dacă cineva s-a oferit să-ți dea ceva, spune da!

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Cineva apropiat s-ar putea să te surprindă astăzi, sperăm într-un mod plăcut. Mulți oameni caută câteva senzații tari și fiori - o nouă aventură! Acesta este motivul pentru care un prieten sau partener s-ar putea să-ți arunce o minge cu efect sau să facă ceva doar pentru a-ți vedea reacția. Fii cool.

Pești (19 februarie-20 martie)

O poveste de dragoste legată de muncă ar putea începe astăzi. Alții ar putea avea o șansă neașteptată de a îți face spațiul de lucru să arate mai atractiv. Poate că vești bune despre sănătatea ta te vor încânta sau ceva despre un animal de companie te va încânta? Astăzi este plină de surprize bruște, distractive!

×