x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 iulie 2023. Cine sunt nativii norocoși la început de săptămână

Horoscop zilnic, 31 iulie 2023. Cine sunt nativii norocoși la început de săptămână

de Vali Deaconescu    |    30 Iul 2023   •   10:20
Horoscop zilnic, 31 iulie 2023. Cine sunt nativii norocoși la început de săptămână
Sursa foto: Hepta

Horoscop 31 iulie 2023. Taurii au probleme în familie, Racii se vor concentra pe bani, iar Vărsătorii au nevoie de o schimbare de peisaj.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Îți place să câștigi și îți place să fii primul. Cu toate acestea, trebuie să mergi mai mult de jumătate atunci când ai de-a face cu ceilalți. Fii primitor. Profită de orice ocazie de a socializa, deoarece acesta este un moment de distracție pentru tine.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Conversațiile în familie, precum și concentrarea puternică asupra unui părinte sau a unui membru al familiei, sunt importante acum. Mulți dintre voi se ocupă de reparații la domiciliu și redecorează sau face ceva pentru a face locul în care locuiești mai frumos. Împărtășește-ți eforturile și timpul, în special în numele altcuiva, deoarece serviciul este tema ta.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Aceasta este o zi jucăușă, mai ales cu sporturi competitive și activități agresive. Aceasta este o săptămână cu ritm rapid pentru tine în ceea ce privește călătoriile scurte, comisioanele și programările. De asemenea, te vei bucura de învățare, predare, vânzare și marketing, în timp ce îți apreciezi mediul zilnic.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Concentrarea ta pe fluxul de numerar, bani și câștiguri continuă, mai ales pentru că ai idei de a face bani. Cu toate acestea, ești bucuros să stai acasă și să te ghemuiți în pat.

Leu (23 iulie-22 august)

Ești dornic să comunici cu ceilalți pentru că ai ceva de spus. Menține lucrurile în echilibru pentru că există multă energie competitivă acolo. Hei, nu este întotdeauna vorba de a câștiga, ci de cum arăți jucând jocul.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Ești bucuros să păstrezi un profil scăzut în această săptămână, motiv pentru care cercetarea de orice fel te va atrage. Un alt motiv pentru care unii dintre voi faceți aceste lucruri este că ești implicat într-o poveste de dragoste secretă. Între timp, astăzi problemele de bani și cumpărăturile îți atrag atenția. 

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Astăzi ai un ușor avantaj față de toate celelalte zodii. De ce să nu ceri universului o favoare? Testează-ți norocul. Cu toate acestea, te poate face și mai emoțional decât de obicei. 

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Sefii, parintii si VIP-urile te admira acum, ceea ce iti ofera un avantaj. Aceasta înseamnă că această săptămână este un moment excelent pentru a-ți promova agenda și a cere ceea ce îți dorești. Cu toate acestea, astăzi, ești cel mai bine servit dacă păstrezi un profil scăzut. 

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Astăzi s-ar putea să ai o discuție semnificativă de la inimă la inimă cu o cunoștință sau un însoțitor de sex feminin. Foarte probabil, acest lucru va fi important pentru tine sau ei. De fapt, cineva ar putea spune ceva care te determină să-ți modifici obiectivele viitoare. Cine ştie?

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Este confuz să știi că oamenii par să cunoască detaliile personale despre viața ta privată astăzi. Curios, dar așa decurge ziua ta. Prin urmare, dacă trebuie să controlezi daunele, fă-o. La urma urmei, îți pasă de reputația ta în rândul colegilor tăi.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Ai nevoie de o schimbare de peisaj și de ceva stimulare. E luni și ești dornic de aventură. Dacă poți călători, cu toate mijloacele, fă-o! Dacă nu, atunci fii turist în propriul tău oraș. Fă ceva diferit pentru a schimba puțin lucrurile. 

Pești (19 februarie-20 martie)

Vei munci din greu pentru a fi productiv în această săptămână – fără îndoială. Astăzi, în special, s-ar putea să te simți destul de intens în legătură cu problemele. S-ar putea să-ți dorești ceva care aparține altcuiva sau s-ar putea să te simți posesiv cu privire la ceva ce deții.

 

×