x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 aprilie 2016. Ocupa-te de propriul tau destin

Horoscop zilnic, 5 aprilie 2016. Ocupa-te de propriul tau destin

04 Apr 2016   •   22:06
Horoscop zilnic, 5 aprilie 2016. Ocupa-te de propriul tau destin

  • Berbec – Nu te mai gandi la trecut. Si, in acelasi timp, evita sa traiesti in viitor. Cat de curand, Venus va accesa energiile semnului tau solar si atentia ta va fi indreptata catre ceea tu ai de facut pentru tine insuti, pentru a-ti fi bine si pentru a te simti excelent. Carisma nu-ti lipseste, inspiratia de asemenea…

 

  • Taur – O zi in care te concentrezi doar asupra unei singure idei. Obsesiva idee… Poate ca nu ar strica daca ai urma firul sfaturilor oferite de cei care-ti sunt prieteni, perspectiva din care acestia privessc evenimentele actuale este cu adevarat inedita.

 

  • Gemeni – Ai deja nevoie de relaxare, desi timpul vacantelor inca nu s-a apropiat. Insa momentul asumarii responsabilitatilor inca nu a trecut. Probabil ca ar trebui sa “uiti” de activitatile recreationale si sa cauti noi solutii pentru a termina ceea ce ai inceput deja.

 

  • Rac – Oricat de mult ti-ai dori, nu ii poti multumi pe toti. Ceea ce ai de facut este sa iti stabilesti noi limite, in asa fel incat sa nu mai fii deranjat de nemultumirile celor din jur, cu orice ocazie. O zi in care diferentele intre lumea ta interioara si contextul social din care faci parte sunt (cel putin) contrastante.

 

  • Leu – Este posibil sa-ti fi imaginat ca poti avansa fara probleme, intr-o anumita directie. Din nefericire, insa, apar obstacole care iti stau in drum. In aceasta zi lasa-te inspirat si nu influentat, cel putin nu de sfaturile celor care iti sunt apropiati. Ocupa-te de propriul tau destin.

 

  • Fecioara – Bine ar fi sa nu iti stie nimeni secretele, de aceasta data. Ca atare, schimba tactica si tine pentru tine ceea ce este important de stiut. Evita a-i informa pe cei cu care interactionezi de planurile tale. Regandeste-ti modul in care iti investesti resursele.

 

  • Balanta – Evita a le spune oamenilor ceea ce ei deja stiu. Nici sa nu vorbesti despre ceea ce simti nu este indicat. Este o zi in care trebuie sa gasesti echilibrul intre ceea ce simti si felul in care actionezi, incercand sa nu deranjezi pe nimeni. Nu cauta solutii in experientele tale trecute, priveste catre viitor, doar.

 

  • Scorpion – Ai de rezolvat multe chestiuni care nu suporta amanare, astazi. Insa, daca nu te decizi cu ce sa incepi, te vei aglomera mai mult decat este cazul. Probabil ca va mai dura ceva timp pana te vei apuca de lucru, deoarece emotiile nu-ti dau pace, la fel si visele pe care ti le faci, in legatura cu o relatie amoroasa…

 

  • Sagetator – Fii deschis, asa cum esti de obicei. Este o sansa pe care o acorzi acelei persoane care cu adevarat te iubeste. Se pare ca in sufletul tau se amesteca fel de fel de trairi, senzatii si sentimente, ceea ce te va face vulnerabil, atat timp cat nuiti accepti propriul caracter.

 

  • Capricorn – Se pare ca iti iei foarte in serios responsabilitatile pe care le ai, fie ca esti sau nu implicat intr-un proiect de mare anvergura. De admirat este faptul ca vrei sa termini ceea ce deja ai inceput. Dedicarea ta este un exemplu demn de urmat.

 

  • Varsator – Ai avantajul faptului ca iti plac experientele noi, ceea ce te va ajuta, astazi, sa duci la indeplinire orice ti se cere. Cu toate acestea, nu lasa garda jos, lasandu-i pe ceilalti sa isi impuna punctul de vedere in fata ta. Nu este o zi favorabila pentru a parasi totul si a te indrepta incotro vezi cu ochii.

 

  • Pesti – Ii poti ajuta pe cei din jurul tau sa se echilibreze, dar – se pare – nu iti este foarte usor sa gasesti puncte comune intre tine si acestia. O zi in care poti descoperi o multitudine de informatii noi, doar fiind atent la ceea ce altii au sa iti marturiseasca. Surprize frumoase se anunta in planul financiar.

 

Alina Carciumarescu – Horoscop oferit de Astrocafe.ro pentru Jurnalul National

×