x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 octombrie 2023. Leii dau o petrecere. Vărsătorii au rezultate grozave în carieră

Horoscop zilnic, 9 octombrie 2023. Leii dau o petrecere. Vărsătorii au rezultate grozave în carieră

de Moira Dună    |    08 Oct 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 9 octombrie 2023. Leii dau o petrecere. Vărsătorii au rezultate grozave în carieră
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Balanțele sunt preocupați de bani, Taurii participă la un eveniment, Gemenii sunt energici, Racii stau bine cu dragostea, Fecioarele sunt active, Scorpionii sunt entuziasmați, Sgetătorii neliniștiți, Capricornii comunică bine, iar Peștii au o zi bună.

Berbec

Decizi să aprofundezi tot ceea ce ține de investiții și cum se aplică situației tale financiare actuale. Te-ai descurcat bine și ar trebui să faci asta în continuare. Vrei să-ți sporești veniturile. Cărțile, revistele și ziarele te pot ajuta, la fel ca și consultațiile cu profesioniști.

Taur

Un eveniment social care implică parteneri de afaceri și prieteni ar putea aduce idei noi în calea ta, îndreptându-te într-o nouă direcție. Țelurile tale materiale și spirituale ar putea intra în discuție și îți deschid ochii către oportunități neobservate anterior. Comunicarea este mai clară decât de obicei. Acest lucru se poate dovedi benefic. Înțelegerea sporită te aduce mai aproape de ceilalți.

Gemeni

Probabil că te simți alert, puternic și plin de energie și rezistență. Simțul tău de aventură este ridicat. Explorezi posibilitatea unei vacanțe pline de adrenalină. Aceasta este o idee bună. 

Rac

Relațiile intime se aprind pe măsură ce implicarea în viața celuilalt vă aduce mai aproape. Relațiile cresc prin comunicare îmbunătățită și vise, obiective și idealuri împărtășite - ca să nu mai vorbim de pasiunea fizică! Ar trebui să te simți puternic și încrezător, mai ales că succesul tău material continuă. Călătoriile, o mașină nouă și câteva articole de lux ar putea fi pe agenda ta.

Leu

Fericirea domnește în casă pe măsură ce gospodăria ta continuă să aibă succes. Poate veni cineva nou în vizită. Așteaptă-te la un dute-vino, plus o petrecere improvizată sau două. Meditația și contemplarea ar putea oferi inspirație pentru noi proiecte și s-ar putea să petreci ceva timp notând idei și gândind modalități de abordare a acestora.

Fecioară

Multe scrisori și apeluri interesante ar putea veni în calea ta astăzi. Sau s-ar putea să ai afaceri de tranzacționat, poate implicând documente și să petreci mult timp în comunitate făcând comisioane. Singura precauție este că nu ar trebui să încerci să faci prea mult.

Balanță

Este posibil să te descurci atât de bine din punct de vedere financiar, încât s-ar putea să fii mulțumit. Cu toată munca grea pe care ai făcut-o, s-ar putea să simți că meriți niște recompense și să te decizi să mergi la cumpărături. Te descurci bine, dar nu vrei să ai casa aglomerată cu obiecte pe care nu le vrei sau nu ai nevoie.

Scorpion

Energia și entuziasmul sunt crescute, pe măsură ce rezolvi problemele. Acest lucru te poate inspira să-ți canalizezi cea mai mare parte a energiei în mai multă muncă. S-ar putea chiar să te gâmdești în termeni de extindere a orizontului profesional, intelectual și spiritual. Călătoriile ar putea fi o opțiune. 

Săgetător

Astăzi s-ar putea să simți un pic de neliniște, poate pentru că simți că ar trebui să faci ceva, dar nu știi sigur ce. Mintea ta este ascuțită, intuitivă și logică, dar prea multe opțiuni ar putea fi la orizont. S-ar putea să-ți fie greu să alegi dintre ele. Odată ce te decizi, vei reuși.

Capricorn

S-ar putea să te gândești să intri într-un fel de parteneriat de afaceri cu prietenii. Acesta este un moment bun deoarece comunicarea ta este deosebit de bună. Detaliile despre rolul fiecărei persoane pot fi stabilite clar. Deși va necesita ceva efort, succesul este indicat pentru aproape orice obiectiv.

Vărsător 

Ați muncit din greu și ați obținut rezultate care probabil că nu vor trece neobservate. Așteaptă-te la câteva complimente, multe laude și poate chiar un moment de faimă. Inutil să spun că acest lucru va da un impuls încrederii în sine.

Pești

Totul ar trebui să meargă bine pentru tine - dragoste, bani și carieră. Totuși, cauți alte obiective și astăzi s-ar putea să te gândești la chestiuni educaționale, intelectuale și spirituale pe care ai vrut mereu să le urmărești. Nu fi surprins dacă ești preocupat să încerci să rezolvi totul. Și nu simți că trebuie să te grăbești să iei o decizie.

×