x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 februarie 2023. Urmează o zi provocatoare pentru partenerii romantici

Horoscop zilnic, 20 februarie 2023. Urmează o zi provocatoare pentru partenerii romantici

de Vali Deaconescu    |    19 Feb 2023   •   14:31
Horoscop zilnic, 20 februarie 2023. Urmează o zi provocatoare pentru partenerii romantici
Sursa foto: Unspalsh.com

Horoscop 20 februarie 2023. Taurii vor avea probleme cu regulile, Scorpionii nu vor scăpa de îmgrijorări, iar Peștii vor avea parte de un adevărat „duș rece”.

Horoscop Berbec (21 martie-19 aprilie)

Aceasta este o zi proastă pentru a face față figurilor de autoritate, mai ales dacă vrei să ceri ceva. Nu vor fi receptivi. Foarte probabil, răspunsul lor va fi evaziv. Nu iniția nimic nou dimineața.

Horoscop Taur (20 aprilie-20 mai)

Un profesor sau mentor ar putea fi strict sau morocănos în această dimineață. S-ar putea să fii împiedicat de reguli, legi și reglementări în această dimineață. Păcat.

Horoscop Gemeni (21 mai-20 iunie)

Astăzi este o perioadă mixtă. Într-un fel, alții ar putea fi zgârciți și ușile îți vor fi închise. Dar într-un alt mod, poate că ai de-a face cu un grup sau cu o organizație, oamenii vor fi simpatici cu situația ta. Nu cere nimic în această dimineață.

Horoscop Rac (21 iunie-22 iulie)

Relațiile cu partenerii și prietenii apropiați sunt dificile și puțin sumbre în această dimineață. Oamenii sunt capricioși. Dar lucrurile arată mai rău decât sunt în realitate. Cu toate acestea, planurile de călătorie ar putea înflori într-un mod minunat!

Horoscop Leu (23 iulie-22 august)

Munca de astăzi va fi un pic dificilă - fără îndoială. Fă față cât de bine poți pentru că, de fapt, călătoriile legate de muncă și relațiile cu grupuri sau organizații de caritate v-ar putea beneficia.

Horoscop Fecioară (23 august-22 septembrie)

Copiii ar putea fi o responsabilitate sporită astăzi. Aceasta este, de asemenea, o zi provocatoare pentru partenerii romantici. Nu te aștepta la prea multe de la alții - fii realist. Între timp, semințele unei potențiale vacanțe interesante în viitor ar putea germina! Se poate doar spera.

Horoscop Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Relațiile cu un părinte sau o figură de autoritate din familie sau cu cineva mai în vârstă sau cu mai multă experiență vor fi puțin sumbre în această dimineață. S-ar putea să te critice. Sau poate simți doar judecata lor? Relaxează-te pentru că pe măsură ce ziua trece totul devine mai bine.

Horoscop Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Este ușor să intri în modul îngrijorare astăzi. Îngrijorarea este în mare parte un obicei. Amintește-ți acea zicală: „Îngrijorarea este ca un balansoar. Îți dă ceva de făcut, dar nu te duce nicăieri.” Relaxați-vă. Gândește-te la gânduri pozitive și pune-ți zâmbetul pe buze.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Perspectivele tale financiare par slabe astăzi. Nu asta ai vrut să auzi. În mod ironic, chiar dacă ceva arată ca un joc de apărare, va apărea și altceva care pare incredibil de promițător!

Horoscop Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Astăzi te simți puțin depărtat de ceilalți. Încrederea în tine este slabă și nu ești prea dornic să interacționezi cu ceilalți. În primul rând, așa va începe dimineața ta. Mai târziu, în cursul zilei, parcă soarele trece prin nori și te simți mai bine!

Horoscop Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vei dori să lucrezi singur sau în culise în această dimineață pentru că viața pare sumbră. Nu vei avea chef de a interacționa cu alții, iar dacă o faci, aceste schimburi vor fi descurajatoare. Ai curaj pentru că pe măsură ce ziua trece, devii mai fericit!

Horoscop Pești (19 februarie-20 martie)

Cineva mai în vârstă, poate într-o poziție de autoritate sau poate are mai multă experiență, această persoană ar putea să îți administreze „un duș rece”. Te vei simți judecat. Nu lăsa acest lucru să te doboare pentru că mai târziu în cursul zilei, alții te vor sprijini!

×