x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 10 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 10 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Ian 2013   •   21:14
Horoscop zilnic, joi 10 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În această zi, interesul tău pare a fi susţinut în special de carieră şi de relaţia cu şefii sau cu autorităţile. Ai visuri măreţe în ceea ce priveşte evoluţia ta profesională, te dedici cu interes şi pasiune muncii tale şi aştepţi în schimb recunoaşterea meritelor tale şi chiar o promovare. Unele aspecte distonante ar putea atrage conflicte sau rupturi bruşte de parteneriate.

Taur
Tranzitele astrale de astăzi îşi pun amprenta asupra filosofiei tale de viaţă, a cunoaşterii şi a relaţiei cu străinii şi străinătatea. Din dorinţa de a comunica mai bine cu unii prieteni sau chiar clienţi din străinătate, ai putea alege să aprofundezi o limbă străină. În felul acesta te-ai putea elibera de un oarecare complex de inferioritate şi ai putea păşi pe o nouă cale.

Gemeni
Un şef sau colaborator cu autoritate ar putea fi foarte încântat de modul tău de organizare, de îndeplinire a obiectivelor şi te-ar putea recompensa pe măsură. În acelaşi timp, raporturile actuale cu cei din organizaţia sau grupul în care acţionezi ar putea suferi reconfigurări bruşte şi te-ai putea trezi pur şi simplu într-o altă asociaţie sau organizaţie, mult mai benefică.

Rac
Relaţiile şi parteneriatele sunt astăzi în vizorul tău. Îţi place să construieşti relaţii solide, temeinice, din care să ai şi de câştigat. Ai putea alege acum să oficializezi, prin căsătorie, relaţia afectivă în care eşti implicat. În ceea ce priveşte cariera sau parteneriatele profesionale, aici sunt posibile transformări sau chiar rupturi bruşte pentru a deschide noi uşi.

Leu
Activitatea de la locul de muncă este foarte intensă astăzi. Faci tot felul de planuri şi strategii pe termen lung, pentru o mai bună organizare sau pentru a putea controla mai bine activitatea. Echipamentele tehnologice ţi-ar putea juca feste astăzi şi ai putea fi nevoit să apelezi la alte soluţii tehnice, de nouă generaţie dar care îţi aduc disconfort prin noutate.

Fecioară
Tu acorzi tot mai multă atenţie laturii tale creative. Cauţi mijloace concrete şi recreative prin care să te manifeşti, ai putea chiar să transformi un hobby în activitate profesională, prin care să te faci remarcat în societate. Relaţia cu persoana iubită sau cu copiii se îndulceşte şi îţi dă o stare de confort, căci simţi cum aţi crescut împreună şi îţi poţi investi încrederea în ei.

Balanţa
Tu eşti concentrat astăzi pe relaţiile cu familia sau pe îngrijirea domiciliului. Ai putea demara unele planuri de reamenajare, în scop de înfrumuseţare a spaţiului în care locuieşti sau poate eşti nevoit prin modificarea numărului de persoane care locuiesc alături de tine. Preţuieşti mult familia şi tradiţiile şi ai putea alege să colaborezi profesional cu cineva din neam.

Scorpion
Tranzitele astrale îşi pun amprenta asupra modului în care gândeşti şi comunici. Eşti aparent destul de reţinut sau precaut în exprimare, dar în realitate eşti selectiv şi nu te simţi foarte atras de discuţiile lejere sau cu tentă de bârfă. Manifeşti multă atracţie faţă de persoana iubită, ai putea simţi că are un farmec aparte. La serviciu surprizele se ţin lanţ.

Săgetător
Astăzi gândul pare să îţi stea cel mai mult la bani sau la resursele interioare de care dispui. Analizează-te în primul rând pe tine însuţi şi propriul tău potenţial. Vezi care îţi sunt punctele forţe şi punctele de îmbunătăţi, ce ţi-ar plăcea să faci şi cum poţi câştiga cu plăcere bani, practicând o activitate care să îţi aducă valoare ţie însuţi dar şi celor pe care îi serveşti.

Capricorn
Tu te-ai putea întreba astăzi cine eşti şi cam pe la ce nivel eşti în evoluţia ta. Ai putea aborda viaţa cu precauţie şi prudenţă, dar prin graţia divină primeşti o doză de optimism şi inspiraţie. Îţi recomand să îţi notezi gândurile care te vizitează astăzi, să le treci prin filtrul inimii şi să te laşi condus de intuiţie. La domiciliu se poate ivi o reparaţie neprevăzută.

Vărsător
Astăzi ai putea manifesta o fire retrasă, solitară şi activităţile cele mai benefice sufletului tău ar putea fi meditaţia, introspecţia sau rugăciunea. Poţi alege Universul sau pe Dumnezeu în faţa căruia să te deschizi, să te confesezi şi să îţi regăseşti liniştea interioară îndelung căutată. Ai putea descoperi în interiorul tău resurse spirituale neexplorate, care ţi-ar putea aduce pacea.

Peşti
Tu socializezi foarte mult astăzi dar nu oricum şi nu cu oricine. Eşti foarte bine organizat în ceea ce priveşte întâlnirile pe care le ai programate. Alegi să îţi petreci timpul cu oameni de valoare, maturi, responsabili, de la care ai ceva de învăţat şi poate chiar şi ceva de câştigat. Reuşeşti să faci o impresie frumoasă în societate. Fii cumpătat cu cheltuielile.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic