x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 12 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 12 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Dec 2013   •   21:00
Horoscop zilnic, joi 12 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Traversezi un moment de deschidere a unor noi perspective. Te axezi mai mult pe ceea ce te preocupă şi vei lua contact cu domenii noi socio-culturale prin călătoriile pe care le întreprinzi sau prin studiile pe care doreşti să le urmezi. Acordă importantă intuiţiei şi ideilor venite din senin. Acasă îţi doreşti să te implici mai mult, eşti permisiv, dar întâmpini momente dificile neputând echilibra aceste tendinţe cu nevoia de expansivitate din zona personală.

Taur
Astăzi, energia ta se îndreaptă spre un scurt proces de introspecţie, de reflecţie. Vrei să scoţi la suprafaţă toate aspectele care te afectează emoţional şi să te eliberezi de presiunea acestora. Îţi pot parveni informaţii secrete legate de o moştenire, de nişte bunuri de care ar trebui să beneficiezi. Relaţiile cu rudele nu sunt tocmai plăcute, acestea dorind să te implice în tot felul de activităţi comune şi drumuri, iar tu ai nevoie de mai mult timp pentru tine.

Gemeni
Astăzi te axezi mai mult pe contactul cu oamenii, pe relaţii. Eşti popular, vorbăreţ şi emani încredere forţele proprii. Este un timp favorabil pentru obţinerea unor angajamente şi demarării unor proiecte împreună cu prietenii sau cu persoane mai apropiate. Oportunităţile de creştere financiară sunt prezente în continuare, eşti tentat să investeşti dar se cere atenţie la a nu da curs impulsivităţii de moment şi a te încrede în oricine îţi face o propunere.

Rac
Eşti plin de energie şi preiei iniţiativa la locul tău de muncă, fapt ce nu va trece neremarcat. Vrei să faci o bună impresie, contează părerea celorlalţi despre tine. Acorzi mai multă atenţie detaliilor şi rezolvi mai repede sarcinile de zi cu zi. Intuiţia ta îţi transmite mesaje corecte dar încearcă să acorzi atenţie şi spuselor celorlalţi. Totuşi, ai grijă la volumul de muncă pe care ţi-l asumi fiindcă acum eşti predispus la a face excese care te vor obosi.

Leu
Azi vrei să fii în centrul atenţiei, să te distrezi şi să te relaxezi. Nu prea ai răbdarea necesară să te ocupi de problemele serioase, aşa că profită de acest moment, de dispoziţia aceasta jovială şi ieşi în lume, ocupă-ţi timpul făcând ceea ce îţi place şi bucură-te de avântul libertin, atât mental cât şi fizic. Totuşi, fii atent la această atitudine hiperoptimistă, căci de mâine vei reveni la normal. Nu lăsa garda jos şi nu te baza numai pe ajutorul providenţei.

Fecioara
Momentele petrecute acum în familie, alături de cei dragi, te ajută să-ţi consolidezi sentimentul de siguranţă, de apartenenţa la clanul din care faci parte. Eşti mai încrezător în cooperarea dintre voi şi dialogul cu membrii familiei te poate ajuta să te desprinzi de anumite griji care nu-ţi dau pace. Însă, nu te încrede aşa de uşor în spusele unor prieteni sau cunoştinţe. Acum eşti mai influenţabil din punct de vedere emoţional, deci acordă răgaz gândurilor să se limpezească.

Balanţă
Astăzi simţi nevoia să te implici mult în activităţi alături de partenerul tău. Pui mai mult accent pe comunicare, pe schimbul de idei şi opinii. Vrei să te ocupi de ceva, de preferabil ceva care să îţi ofere satisfacţie şi rezultate rapide şi, adesea, tu vei fi acela care va face primul pas, atrăgându-l şi pe cel drag în aceste demersuri. În relaţiile parteneriale, mai ales cele profesionale, mizează pe moderaţie şi nu te implica afectiv mai mult decât este cazul.

Scorpion
Perspectivele care se prefigurează acum la locul tău de muncă te fac mai încrezător în forţele proprii. Ai energie să te ocupi de mai multe lucruri, eşti dispus să munceşti în plus pentru a obţine câştiguri suplimentare. O situaţie financiară bună îţi sporeşte sentimentul stabilităţii şi te ajută la creşterea valorii personale. Din dorinţa de a încerca ceva nou în activitatea de zi cu zi poţi risca să te bazezi prea mult pe colaborarea cu persoane aflate la distanţă. Puţină precauţie.

Săgetător
A venit momentul să te ocupi mai mult de tine şi să laşi generozitatea puţin deoparte. Alocă-ţi timp şi fă ceva doar pentru tine, de la o schimbare de look, de garderobă, până la a te ocupa de ceva care-ţi face plăcere. Ieşi în lume şi impresionează-i pe ceilalţi cu atitudinea ta, cu încredera pe care o emani. În relaţia cu persoana iubită, deşi eşti într-o dispoziţie romantică, încă întâmpini dificultăţi privind gradul de implicare pe care eşti dispus să-l accepţi, dar vei reuşi să treci peste.

Capricorn
Liniştea căminului şi ieşirea puţin din agitaţia socialului te ajută şi azi să definitivezi un proces de curăţire fizică, mentală sau emoţională. Azi simţi că ai energia necesară să rezolvi probleme vechi. Profită de aceste momente de linişte şi acordă organismului tău şansa de a se reface din punct de vedere energetic. Atenţie la decizii pripite dacă vrei să grăbeşti oficializarea unui parteneriat, nu fi mai concesiv decât este cazul fiindcă va fi în defavoarea ta.

Vărsător
Astăzi îţi canalizezi toate forţele pentru schiţarea planurilor de viitor. Ai energia necesară să concepi strategii şi abordări noi, originale. Eşti în contact permanent cu cercurile sociale unde schimbi idei dar reuşeşti să te păstrezi detaşat, fără a te implica emoţional. Dacă plănuieşti să-ţi extinzi spaţiul de lucru, să schimbi sau să-ţi măreşti biroul se cere puţină atenţie la nerăbdare şi impulsivitate. Ştii exact ce vrei dar ai să pierzi ceva timp pe drumuri pentru acest demers.

Peşti
Astăzi este o zi de confirmare a maturizării şi a atitudinii responsabile vizavi de cariera ta. Eşti apreciat pentru munca depusă până acum în această direcţie, pentru statutul financiar atins şi acest lucru îţi aduce satisfacţie. Felul cum eşti văzut în societate acum contează mai mult pentru tine. Totuşi, nu te culca pe o ureche şi, dacă te hotărăşti să ieşi în oraş şi să sărbătoreşti împreună cu prietenii, încercă să te fereşti de cheltuieli exagerate.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×