x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 12 septembrie 2013. Luna se află astăzi în Săgetător, vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 12 septembrie 2013. Luna se află astăzi în Săgetător, vezi ce ţi se va întâmpla

11 Sep 2013   •   20:53
Horoscop zilnic, joi 12 septembrie 2013. Luna se află astăzi în Săgetător, vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Ziua de astăzi se poate caracteriza prin neastâmpăr, nonconformism, chiar stări schimbătoare. E clar că rutina nu te încântă deloc, aşa că va fi nevoie să găseşti o cale pentru a împăca atât sarcinile zilnice de serviciu care te aşteaptă, cât şi dorinţa de a gândi mare şi a născoci idei noi. Este un moment bun pentru a ajusta o iniţiativă de acum o săptămână, un proiect început atunci. Zona relaţiilor este dinamică în aceste zile şi e nevoie de diplomaţie şi detaşare pentru a comunica armonios.

Taur
Iată o zi în care îţi poţi pune mintea la contribuţie, pentru a descoperi soluţii şi mijloace noi, prin care să creşti productivitatea unor relaţii şi proiecte. Eşti creativ, dar orientat către latura mai puţin vizibilă şi accesibilă a oamenilor şi lucrurilor. Intuiţia te poate ajuta să ajungi la rădăcina unor probleme, să descoperi cauza unui blocaj şi, în cele din urmă, să găseşti şi soluţiile. În aceste zile, la locul de muncă există mult freamăt, probabil şi schimbări, aşa că e nevoie să abordezi evenimentele cu deschidere şi flexibilitate.

Gemeni
Luna se află astăzi în Săgetător, în semnul de peste drum de Gemeni, prin urmare, este o zi în care eşti nevoit să acorzi atenţie relaţiilor importante din viaţa ta. Dacă apar tensiuni sau chiar conflicte, e semn că e timpul să fii mai atent la nevoile celor din jur şi să consolidezi relaţiile cu aceştia, fiind ceva mai permisiv şi generos. Pe de altă parte, creativitatea este în floare, îţi vin multe idei, pe care ar fi bine să le notezi şi să începi să le materializezi.

Rac
Luna în Săgetător activează astăzi zona muncii şi activităţilor zilnice de rutină. Aspectele sunt tensionate, semn că e necesar să-ţi stabileşti o nouă ordine, un ritm mai eficient şi o abordare mai productivă. Poate că te-ar ajută să-ţi observi tendinţa de a gândi pesimist şi să schimbi asta. De asemenea, poate fi util să renunţi la sarcinile care-ţi mănâncă mult timp şi energie, fără a fi prioritare în acest moment. În altă ordine de idei, este o perioadă în care se pot produce schimbări în ce priveşte căminul şi locuinţa.

Leu
Tu îţi doreşti schimbări, aventură, experienţe care să-ţi stimuleze creativitatea şi entuziasmul. Folosindu-ţi inspiraţia şi intuiţia, vei putea alege exact acele activităţi care să-ţi ofere satisfacţiile dorite. Totuşi, dincolo de tot ce îţi doreşti, importantă e relaxarea cu care abordezi totul, căci dacă împingi lucrurile nu faci decât să sporeşti frustrările. Pe de altă parte, astăzi ar fi bine să eviţi cheltuielile hazardate şi extravanganţele în acest sens.

Fecioara
Pentru tine, Luna în zona casei şi a sufletului accentuează nevoia de a fi protejat, îngrijit, întâmpinat cu gesturi de iubire şi generozitate de către cei dragi. Însă e posibil să te simţi neînţeles sau neglijat, dacă nu osteşti deschis intenţiile, dacă nu formulezi clar ce vrei şi aştepţi de la ceilalţi. Prin urmare, dacă apar tensiuni, fii gata să-ţi regândeşti şi revizuieşti atitudinea. Câteva schimbări de decor în casă sau în mediul în care lucrezi, ar putea fi de ajutor.

Balanţă
O zi aglomerată se anunţă pentru tine, mai ales în ce priveşte comunicarea, deplasările, corespondenţa.Atenţie, însă, la tendinţa de a-ţi epuiza energia şi resursele, stând cu telefonul la ureche nonstop sau încercând să le faci pe toate în acelaşi timp. Frustrările nu se datorează celor care te solicită, ci felului în care alegi să-ţi gestionezi timpul şi îţi stabileşti priorităţile. Aşadar, astăzi, nu ar strica să-ţi ordonezi agenda şi să elimini toate acele lucruri care sunt inutile sau cel puţin pot să aştepte.

Scorpion
Cu Luna în zona finanţelor şi resurselor materiale proprii, în aspect tensionat cu Soarele din zona prietenilor şi proiectelor, e posibil ca astăzi să ai de gestionat unele tensiuni şi de ajustat unele relaţii şi asocieri. Probabil că valorile tale legate de bani nu corespund cu cele ale prietenilor, prin urmare e necesar să găseşti un punct de echilibru, mai ales dacă e vorba despre stabilirea unor venituri în urma participării la un proiect. Flexibilitatea şi deschiderea te ajută să capeţi o perspectivă mai sănătoasă în ce priveşte prosperitatea!

Săgetător
Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal şi priveşte scrutător către Soarele aflat în Fecioară, în zona carierei şi puterii. Aşadar, astăzi e posibil să fii nemulţumit de felul în care se mişcă lucrurile în plan profesional, mai ales dacă ai început un proiect nou sau ai făcut nişte schimbări cu o săptămână în urmă. E momentul unor ajustări, corecturi, revizuiri. Deciziile impulsive nu sunt o soluţie, mai ales în ce priveşte gestionarea relaţiilor cu şefii sau cu alte autorităţi.

Capricorn
Luna ocupă astăzi o zonă a discreţiei şi izolării, ceea ce înseamnă că e important să-ţi acorzi timp şi spaţiu pentru a te replia şi armoniza în interior, mai ales dacă ai avut parte de zile agitate până acum. Aşadar, foloseşte energia acestei zile pentru a-ţi ordona ideile, pentru a tria informaţiile care au ajuns la tine în cascadă şi pentru a-ţi stabili priorităţi pentru următoarea perioadă. Evită gândurile pesimiste şi axează-te pe scenarii pozitive.

Vărsător
Oricât de bine intenţionat ai fi şi oricât de mult ţi-ai dori să le fie bine celorlalţi, e important să îţi aminteşti astăzi că nu poţi salva pe nimeni în realitate. Şi nici tu nu poţi fi salvat de nimeni. Cel mai mare bine pe care-l poţi face este să te ocupi de echilibrul tău, de dorinţele tale, de starea ta de bine. În felul acesta, îi vei inspira şi pe cei din jur să facă la fel. Pe de altă parte, astăzi ai capacitatea de a ajunge la informaţii greu accesibile şi de a descoperi sursa reală a unor blocaje.

Peşti
În cazul tău, Luna în zona carierei şi prestigiului poate aduce mai multă claritate în ce priveşte obiectivele tale de până acum. Poţi să vezi cu uşurinţă în ce puncte afli, ce e nevoie să ajustezi, unde ar fi bine să insişti, la ce ar fi potrivit să renunţi acum. În orice caz, e o perioadă în care te poţi concentra asupra dorinţelor şi viselor tale, hrănindu-le şi ajutându-le să se împlinească. Totuşi, e importantă şi cooperarea cu ceilalţi, mai ales astăzi, când cei din preajmă te înţeleg mai greu. Aşadar, asigură-te că transmiţi clar ce vrei să transmiţi.

Astrolog   Astrolog Nicoleta Svârlefus  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×