x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 14 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 14 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Feb 2013   •   19:35
Horoscop zilnic, joi 14 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Şi astăzi Luna traversează zodia ta, punându-şi amprenta asupra personalităţii şi atitudinii tale. Eşti foarte hotărât, ştii ce îţi doreşti şi nu poţi fi oprit din drumul tău. Impulsivitatea este ceva mai temperată astăzi, ai răbdare să construieşti strategii pe termen lung, când vine vorba să îţi atragi unele beneficii din partea altora. O femeie din anturaj te susţine.

Taur
Astăzi tu manifeşti o fire destul de retrasă, discretă, preferând să eviţi locurile prea agitate sau aglomeraţia. La serviciu eşti foarte apreciat de şefi şi ai putea avea o întrevedere cu un superior ierarhic, la care să ţi se propună o promovare sau un bonus ca şi recunoaştere a meritelor tale. Situaţia ta financiară pare să urmeze o direcţie ascendentă, prosperă.

Gemeni
Tu acorzi multă atenţie prietenilor sau grupurilor în care activezi. Îţi iei foarte în serios rolul de leader al grupului şi le-ai putea propune prietenilor tăi o vacanţă împreună în străinătate, sau la mare distanţă de casă. Grupurile pe care le frecventezi sunt formate din oameni originali, nonconformişti şi ar putea avea un impact pozitiv asupra imaginii tale în societate.

Rac
Tu pui mare preţ pe prestigiul tău social şi pe evoluţia în cariera. Eşti foarte orgolios, ai tendinţa de a te compara cu ceilalţi şi cauţi să ieşi învingător din orice confruntare. Ca urmare a muncii prestate în colaborare sau asociere, ai putea culege acum frumoase roade financiare. Profită de energia zilei pentru a ieşi la rampă şi a te face remarcat profesional.

Leu
Sub influenţa astrelor de astăzi, tu ai putea simţi să începi să te gândeşti la unele studii superioare, poate chiar un master sau o specializare în străinătate. Relaţia cu persoana iubită este armonioasă, te fascinează ideile sale originale şi atenţia pe care ţi-o acordă. Cineva din familie mai în vârstă, poate un părinte, ar putea trece printr-o perioadă delicată şi îţi solicită sprijinul.

Fecioară
Ziua de astăzi ţi-ar putea aduce roade financiare ca urmare a muncii prestate în colaborare sau în asociere. La locul de muncă eşti apreciat şi susţinut de colegi şi subordonaţi, ai putea avea de gestionat unele situaţii care te pot lua prin surprindere, dar faci faţă cu succes oricăror provocări, sporindu-ţi prestigiul şi aprecierea superiorilor ierarhici.

Balanţă
În ceea ce te priveşte, parteneriatele profesionale sau relaţia cu persoană iubită ar putea căpăta un aer de prospeţime. Fie demarezi noi parteneriate profesionale, fie te implici în proiecte noi, de anvergură. Relaţia cu persoana iubită se îndulceşte, în special la nivel de idei şi comunicare şi ai putea alege să îţi oficializezi relaţia de iubire, prin căsătorie.

Scorpion
Astăzi cel mai probabil te trezeşti dis-de-dimineaţă, plin de energie şi foarte hotărât să faci treabă. Îţi place să fii independent, să îţi faci tu programul şi să iasă toate conform planului iniţial. Relaţiile în familie sunt paşnice, armonioase, pline de iubire, benefice pentru a-ţi reîncărca bateriile. Poţi atrage unele câştiguri sau resurse externe, necesare muncii tale.

Săgetător
Astăzi adori provocările, competiţiile sportive şi orice proiect creativ care implică confruntare. Comunici într-un mod foarte original şi inspirat. Energia fizică debordantă împreună cu pofta de viaţă şi distracţie te recomandă pentru a fi sufletul oricărei petreceri. Persoana iubită pare să îţi împărtăşească voia bună şi să îţi ţină isonul la distracţie.

Capricorn
Tu te-ai putea bucura astăzi de un câştig financiar, poate nesperat, pe care l-ai putea investi pentru amenajarea locuinţei. Manifeşti o fire destul de independentă, îţi place să te simţi liber şi nu îţi asumi prea multe responsabilităţi legate de familie. În ceea ce priveşte resursele tale, pare să se deschidă o perioadă benefică, cu multă muncă dar şi rezultate pe măsură.

Vărsător
Tranzitele astrale de astăzi îţi trimit multă energie în zona mentalului. Eşti foarte curios, îţi place să studiezi diverse subiecte, din domenii diferite precum şi să dezbaţi împreună cu prietenii. Cauţi să te faci remarcat prin ceea ce ştii, ai putea face paradă de informaţii, în faţa unui auditoriu dispus să te asculte, dispui de o abundenţă de idei şi le exprimi creativ.

Peşti
Tu ai putea găsi în tine resursele necesare pentru a-ţi manifesta plenar compasiunea faţă de o situaţie de viaţă delicată, pe care o traversează un apropiat. Ţi-ai putea da şi cămaşa de pe tine pentru a-i reconforta pe ceilalţi. Calităţile tale umane sunt probabil foarte apreciate dar fii riguros cu resursele tale morale, financiare şi aşteaptă să ţi se solicite sprijinul.

 ________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic